Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Přenos HIV

Pohlavní nemoci nikolive1 . 31.1.2010 redakce uLékaře

Chcem sa spitat ci hiv sa prenasa len z infikovanych osob. a nebo moze dostat sam od seba napr ked dojde ku kontaktu vlaste krve a spermatu. dakujem.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Nikolive! HIV je virus. Přenos "sám od sebe" nemá biologické opodstatnění a je to nesmysl. Buď virus HIV ve Vašem těle je a pak se už od sebe více nenakazíte. Nebo není a pak ho nemůžete sám od sebe nijak chytit. Druhá věc jsou pak cizí lidé, od nichž je přenos samozřejmě možný, pokud jsou nakaženi. Pokud jste nakažen Vy, můžete zase infekci předat dál.

Související dotazy

Přenos HIV
Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV...
Přenos HIV
Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla...
Přenos HIV
Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se...
HIV přenos
Chtěla bych se zeptat, jestli se lze nakazit virem...
Přenos HIV
Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s...
Přenos HIV
Dobrý den, když se kamarádka líbala s klukem, který...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos enterokoka

Dobry den moje pritelkyne mela v pochve enterokoka tak bych se chtel zeptat...

Přenos gastroenteritidy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na zvláštní dotaz, ohledně přenosu infekce....

Přenos genitálního herpesu

Když mám genitální herpes, musí ho 100%ně dostat pohlavním stykem i přítel?

Přenos genitálních bradavic

Dobrý den, cca před 3 roky se mi na penisu objevila bradavice. Na kožním mi...

Přenos genitálních bradavic

Dobrý den, cca před 3 roky se mi na penisu objevila bradavice. Na kožním mi...

Přenos Helicobactera pylori

Dobrý večer,chci se ještě zeptat zda je možné , že bych mohla nakazit helikobakteri emi...

Přenos hepatitid a viru HIV

Mam asi hloupy dotaz ale trpim uzkostnymi stavy a proste to resim! Dosel mi...

Přenos hepatitidy

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je možné převézt některou z hepatitid přenášených...

Přenos hepatitidy B

Dobrý deň, prosím vás, dá sa preniesť slinami alebo bozkávaním? môže vzniknúť...

Přenos herpes genitalis ve vodě

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli je možné, aby se Herpes Genitalis přenesl...

Přenos HIV

Dobrý den, před týdnem jsem byla na manikůře u Asijců. Při broušení nehtů mě...

Přenos HIV

zdravím,chtěl bych se zeptat jestli mohu být infikován od ženy která je hiv...

Přenos HIV

Dobrý den, když se kamarádka líbala s klukem, který měl afty, kamarádka neměla...

Přenos HIV

Dobrý den, chtěl jsem se Vás zeptat, zda-li je možné, aby byl nějaký přenos...

Přenos HIV

Dobrý den, mám dotaz ohledně přenosu HIV přes jídlo. Nedávno jsme s přáteli...

Přenos HIV

Dobrý den, mám dotaz ohledně přenosu viru HIV. Měl jsem jeden nechráněný styk...

Přenos HIV


Přenos hiv

Dobrý den, při jízdě v mhd mě něco píchlo do nohy. Stalo se to tak, že když...

Přenos Hiv

Dobrý den pane doktore. Já už tu jednou psala ale mám pocit že je to čím dál...

Přenos HIV

Dobrý den, chci se zeptat. Bohužel měl jsem styk s ženou v nevestinci. A praskl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Díky pravidelnému dárcovství krve zjistili panu Jaroslavovi rakovinu včas


Špatná cytologie


Skodi detska odrazedla??


Kolonoskopie: vyšetření, které zachraňuje životy


Alkohol a zvýšené jaterní testy


Křupání v zápěstí


Krev ve stolici


MUDr. Antonín Stříž

Rehabilitaçní ambulance

Zlomenina zápěstí


Otoky nohou po zlomenině pánve


MUDr. Iva Skořepová

Ordinace lékaře specialisty - revmatologie

Vyrazka


Slabost po sladkém


Bolest prsu


Antikoncepce a antibiotika


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Boule a otoky na hlavě


Oteklý ret


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×