Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Přenos HIV

Infekce Tereza 16.6.2017

Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV francouzským líbáním či uspokojováním muže ženy prsty? Kdyby se např. Vyskytla nějaká oderka na prstu. Po tomto chování se mi totiž na jazyku vytvořilo mnoho aftů, což se uvádí také jako příznak HIV. Děkuji moc za odpověď.

Odpovídá lékař:

MUDr. Veronika Horáková


Dobrý den, přenos infekce jinak než pohlavním stykem je možný, ale riziko je určitě menší, nelze toto ale zcela vyloučit. S pozdravem, MUDr. Horáková

Poradna uLékaře.cz

Online poradna a objednání k lékaři

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 99 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Přenos HIV
Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla...
HIV přenos
Chtěla bych se zeptat, jestli se lze nakazit virem...
Přenos HIV
Dobrý den, když se kamarádka líbala s klukem, který...
Přenos HIV
Dobrý den, chci se zeptat. Bohužel měl jsem styk s...
Přenos HIV
Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s...
Přenos HIV
Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos HIV

Dobrý den, měla bych jednu otázku - je možné nakazit se virem HIV, když se napiju...

Přenos HIV

Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla do očí sliny mám obavu...

Přenos HIV

Dobrý den mám dotaz.Mela před 4 roky nechraneny sex s klukem po pár tydnech...

Přenos HIV

Dobrý den, asi před 14 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk s kamarádem....

Přenos HIV

Dobrý den je možné aby infikovana partnerka HIV vás nakazila skrabnutim např...

Přenos hiv

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je mozny prenos hiv,kdyz jsem partnera...

Přenos HIV

Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se nakazit virem HIV líbáním...

Přenos HIV

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat jaké může být riziko přenosu viru HIV při...

Přenos HIV

Dobrý den, AIDS je skoro jako mor ve středověku, tedy stejně nebezpečný. Pokud...

Přenos HIV

Dobry den, jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim v obchode...

Přenos HIV

Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s frajerkou, a ona ešte nemala...

Přenos HIV

Dobrý den,všimla jsem u jedné z mojich kamarádek že měla v ústech krvácející...

Přenos HIV a jiných pohl. nemocí

Dobrý den, už jste mi odepisovala, mám obrovský strach, podlamují se mi kolena,...

Přenos HIV a HEPATITIDY C

Dobrý den pani doktorko, jestli bude muj dotaz prilis naivni a hypochondricky,...

Přenos HIV líbáním

Dobrý den, přenáší se HIV líbáním ? I když mám v ústech aft ? Děkuji

Přenos HIV polibkem

Dobrý den, mám takový primitivní dotaz. Může se nemoc HIV přenášet i polibkem?...

Přenos HIV přes kondom

Krásný den. Mám dotaz ohledně přenosu HIV nebo jiné pohlavní nemoci při použití...

Přenos HIV při kojení

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je možné aby se žena nakazila HIV, když...

Přenos HIV při orálním styku

Dobrý den. Před týdnem jsem se nechal "jen" orálně od jedné ženy uspokojit až...

Přenos HIV při zubním ošetření

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko nákazy virem HIV u zubaře....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slinivka

DObrý den chtěla jsem se zeptat respektivně mám strašný strach že by mohlo jít...

Inzulinom

Dobry den chtela bych se zeptat,je mi 29a byla mi namerena hladina cukru v krvi...

Mravenčení


Cirhoza

Dobrý den, prosím Vás, pozná se na ultrazvuku jaterní cirhoza (jak počáteční,...

Nateklý nárt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co mám dělat v případě, že jsem před nedávnem...

Nedostatek hemoglobinu v těhotenství

Dobrý den pane Texl, jsem v 14 tt a byly mi zjištěny tyto výsledky: Erytrocyty...

ARACHNOIDÁLNÍ CYSTA NA MOZKU

Dcera má v roce 2008 operovanou cystu na levé straně-endoskopická fenestrace...

Bolesti krku kolem ohryzku

Dobrý den, dlouhodobě mne bolí v krku při polikání. Nikoli však jako při angíně,...

Anémie, vyšší TK, bílkovina v moči

dobry den jsem v 15tt+5 a dnes jsem byla v poradne.pan doktor mi predepsal zelezo...

Cukající palec

Dobrý den, před pár dny se mi začalo objevovat podivné cukání palce na pravé...

Zánět žaludku

Prosím o vysvětlení zprávy z gastroskopie a nasledné histologie,děkuji Pasáž...

Suchá kůže

Dobrý den, již déle než 3 měsíce mě trápí extrémně suchá a tvrdá kůže po celých...

Bolest na hrudi

Dobrý den, moje problémy s bolestí na hrudi začaly již před dvěma lety, po...

Bolest v holeni cca 10 pod kolenem

Zdravím, začal jsem před cca 3 měsíci běhat. Před tím jsem nikdy neběhal. Před...

Bolest okolo srdce, třes v noci


Účinnost Gardasil 9

Dobrý den. Mému příteli se udělaly malé bradavičky na penisu, proto jsem šla...

Modřina na koleni

Vážený pane doktore, přišlo mi zbytečné Vás tímto obtěžovat, ale ráda bych...

Angina

Dobry den, chci se zeptat mám anginu a antibiotika Zinnat 500 3 balení po 10ti...

Mainkaté červené tečky na kůži

Dobry den, na teld se mi zacly obevovat milinkate cervene tecky. Co to muze...

Stafylokok

Dobrý den, moje babička je po operaci plic. Bohužel ji momentalně diagnistikovali...

Zavřít reklamu