Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Přenos HIV

Sex Petr 26.12.2018

Dobrý den,
v tomto měsíci jsem měl dva chráněné (prezervativ) pohlavní styky s neznámými ženami. Vaginální i orální sex probíhal s nasazeným prezervativem, k líbání ani análnímu sexu vůbec nedošlo. Je možnost že jsem se mohl nakazit infekcí HIV?

Předem děkuji za odpověd.

Odpovídá lékař:

MUDr. Danica Fričová


Dobrý den Petře, přenos infekce HIV je ve VAšem případě vysoce nepravděpodobná. Musela by dojít ke kontaktu sliznic, které by navíc byly poraněné a byl by přítomen drobný výron krve. Nemáte se čeho obávat.
S pozdravem

Související dotazy

Přenos HIV
Dobrý den, už jsem se zde ptala párkrát na přenos hiv,...
Přenos HIV
Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV...
Přenos HIV
Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla...
Přenos HIV
Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se...
HIV přenos
Chtěla bych se zeptat, jestli se lze nakazit virem...
Přenos HIV
Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přenos HIV

Dobrý den.Mám dotaz ohledně přenosu HIV při podání ruky.Když si s někým podám...

Přenos HIV

Dobry den Muže se muž nakazit HIV když mu žena tzv."vyhoní" ? Jen ho prostě...

Přenos HIV

Dobrý den, měla bych jednu otázku - je možné nakazit se virem HIV, když se napiju...

Přenos HIV

Dobrý den ve společnosti mi promiskujitni osoba prskla do očí sliny mám obavu...

Přenos HIV

Dobrý den mám dotaz.Mela před 4 roky nechraneny sex s klukem po pár tydnech...

Přenos HIV

Dobrý den, asi před 14 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk s kamarádem....

Přenos HIV

Dobrý den je možné aby infikovana partnerka HIV vás nakazila skrabnutim např...

Přenos hiv

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je mozny prenos hiv,kdyz jsem partnera...

Přenos HIV

Dobrý den . Chtal bych se informovat zda je možné se nakazit virem HIV líbáním...

Přenos HIV

Dobrý den. Chtěla bych se Vás zeptat jaké může být riziko přenosu viru HIV při...

Přenos HIV

Dobrý den, AIDS je skoro jako mor ve středověku, tedy stejně nebezpečný. Pokud...

Přenos HIV

Dobry den, jeste mam posledni. Asi opet prehnanydotaz. Kdyz si zkousim v obchode...

Přenos HIV

Dobrý den, prosím je možné, aby došlo k přenosu HIV francouzským líbáním či...

Přenos HIV

Zdravím chcem sa opýtať mal som anal bez kondomu s frajerkou, a ona ešte nemala...

Přenos HIV

Dobrý den,všimla jsem u jedné z mojich kamarádek že měla v ústech krvácející...

Přenos HIV a jiných pohl. nemocí

Dobrý den, už jste mi odepisovala, mám obrovský strach, podlamují se mi kolena,...

Přenos HIV a HEPATITIDY C

Dobrý den pani doktorko, jestli bude muj dotaz prilis naivni a hypochondricky,...

Přenos HIV infekce

Dobrý den, mám takový dotaz, je možné aby mě muž nakazil HIV virem jen když...

Přenos HIV líbáním

Dobrý den, přenáší se HIV líbáním ? I když mám v ústech aft ? Děkuji

Přenos HIV párátkem

Dobrý den, Mám dotaz ohledně HIV. Mám dceru. 2,5roku. při ranním čištění ji...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zápach spermatu

Dobrý den, sperma mého přítele má zápach podobný jako zkažené vejce. Myje se...

Enchondrom

Bolesti pravého kolen.V metafyse pravého femuru je ložisko nepravidelného tvaru...

APEC syndrom

Dobrý den, syn (17 měsíců) má již více než týden drobnou vyrážku na levé polovině...

Výsledky vyšetření VEP a SSEP a event. příčiny

Dobrý den. Dnes jsem si byla pro výsledky vyšetření u svého neurologa. V prosinci...

Klacid

Beru ATB Klacid 2x denne 500mg. Mam z toho horko v ustech a na rtech. Zatim...

Bolest kyčle

Dobry den, pane doktore. Mam jiz nekolik let bolesti kolem leveho kycelniho...

Očkování Cervarix, Gardasil 9

Dobrý den, je mi 37 let, teprve se chystám asi během 1 roku otěhotnět. Gynekolog...

Občasný průjem

Dobrý den, chci se zeptat zda se dá za větší potíže považovat jednorázový průjem...

Bílé pupínky na penisu

Dobrý den, asi měsíc mám úplně nahoře na předkožce tuto "vyrážku". Vypadá to...

Vysoký krevní tlak


Těhotenství a Imodium

Dobrý den! Je mi 31 a už kolik let trpím častými průjmy. Různá vyšetření jsem...

Gastroenteritida


Pocení - přehnané je slabé slovo

Dobrý den. Už čtyři roky, od 17 do mých aktuálních 21 se cítím jak v přechodu....

Neschopnost si odříhnout

Dobrý den, mam dotaz, nemohu si říhnout je to nepříjemné, mám to asi půl...

Bolest hlavy,únava po chřipce

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne meho stavu po chripce, omlouvam se...

Pocit nedodechnutí

Dobrý den, Již dva měsíce mám pocit nezavzdušněnosti, jako by mi klasický nádech...

Stržená piha / znaménko

Dobrý den. Včera večer se mi bohužel povedlo strhnout si pihu/znaménko v obličeji...

Sešitý meniskus kolene

Dobrý den mám sešitý meniskus kolene vnitřní strany,jsem po operaci cca 8měsíců,po...

Tisercin

dobry den pan doktor moze sa kombinovat carvedigama (liek na vysoky tlak) ?...

Agresivní chování a hypothyreosa

Dobrý den, přítel má hypotyreózu, každý den bere Euthyrox 175 mg. Je to typický...

Reklama