Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Příčin může být více

Vnitřní lékařství ilona 13.5.2019

Dobrý den,minulý týden jsem prodělala magnet.rezonanci ohledně trojklanného nervu/léčí mě 5 let/bohužel jsem měla před 3 týdny opět záchvat takže jsem dostala k timonilu 3x denně 300 ještě další neurontin 3x denně + tramal 10 kapek 3x denně.Bohužel beru teď 60 kapek 3x denně abych mohla chodit do práce.Od minulého týdne mám velkou dušnost,pálí mě oči,závratě pokud vstanu,chce se mě velmi spát a při ohybu a narovnání mám stav na omdlení.Zhruba 2 měsíce mě brní prsty a mám záškuby v obou rukách hlavně v prstech,spadne mě i mobil,pokud ležím i v nohou a v těle. Na neurologii chodím pravidelně,kde jsem to říkala a bylo mě řečeno no v podstatě nic......prosím o radu co dále

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

dobrý den, tady je potřeba samozřejmě zvážit další různé možné příčiny, může jít o...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Chronická rýma, kombinace příčin
Dobrý den hlavně po ránu vykašlávám cca 3 čajové lžičky...
Bolesti kloubů z nejasných příčin
Dobrý den, mám dotaz ohledně bolesti kloubů. 2016 mi...
Hubnutí z nejasných příčin
Dobrý den, manžel během půl roku zhubl o cca 5kg. Stravuje...
Bolesti kloubů z nejasných příčin
Dobrý den, prosím o radu. Běhen roku a půl se mi...
Nejasné bolesti zad, příčin může být více
Dobrý den,je mě 64 let od listopadu 2018 nepřetržitě...
Příčin potíží může být vždy spoustu...
Dobrý den, omlouvám se,zapoměla jsem přiložit přílohu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Přibývání na hmotnosti, Letrox

Dobry den..sem zoufala uzivam letrox 50mg tabletku kazdy den,ale porad tloustnu...

Přibývání na váze

Dobrý den, Užívám euthyrox 50 1 tbl , mám hypofci šž, ale od počátku užívání...

Přibývání na váze

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, asi za 4 měsíce jsem přibrala 10 kg, jím...

Přibývání na váze

Je možné, aby při pravidelném používání léku Symbicort 400 dítě přibívalo na...

Přibývání na váze po lécích

Dobrý den, mám problém s přibýváním na váze ... rok užívám Symbicort 200 a...

Přibývání na váze po quetiapinu

Dobrý den. Již čtyři roky beru Quetiapin a bohužel už mám asi dvacátou variantu,...

Přibývání na váze přes dietu a pohyb

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Půl roku držím dietu, sportuji - jízda...

Přibývání na váze u terapie kortikoidy

Dobrý den, jsem od vyoperování kraniofaryngeomu z frontálního prostupu nucen...

Přibývání v těhotenství

Dobrý den, nyní jsem ve 29.tt. Na počátku těh.jsem vážila 56 kg, nyní mám již...

Přibýváním skvrn na těle, porucha stolice

Dobrý den. Už několik týdnů, možná měsíců mě bolí v pravém boku, bolest se premistuje...

Příčin padání vlasů je mnoho

Dobrý den, již přes rok mi hodně padají vlasy. každý den vyčešu plný kartáč...

Příčin potíží může být vždy spoustu...

Dobrý den, omlouvám se,zapoměla jsem přiložit přílohu k dotazu č.333309.Nyní...

Příčina akné

Dobrý den, přibližně 2-3 roky mě trápí pokožka na obličeji, kde se pravidelně...

Příčina cukrovky

Dobrý den. Lékař mi sdělil, že mám cukrovku a že bych se s ní měl začít léčit....

Příčina krvácení

Dobrý den, před časem mě začaly bolet záda, nijak výrazně, hned poté jsem začala...

Příčina kvasinek

Dobrý den, před 3 měsíci jsem začala poprvé brát HA Rhonya. Asi po prvních dvou...

Příčina modřin

Dobrý den, je mi 75let,v posledních měsících se mi na rukách dělají podlitiny....

Příčina náhlého poklesu krevního tlaku po jídle.

Dobrý den!Nikdo z lékařů nepřišel na to,co se mi stává:jakmile se najím běžnou...

Příčina náhlého úmrtí

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat nedávno mi umřela mamka. Doktoři říkali náhlá...

Příčina občasného plivání krve

Dobrý den, občas cítím pachuť krve v ústech a po následném odplivnutí se objevují...