Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

HIV infekce, akutní příznaky

Infekce Zdeněk 2.1.2017

Může být podráždění slinivky (6. den po nechráněném styku) příznakem primoinfekce HIV? Jedná se o mi o nestrávený tuk ve stolici.

MUDr. Aleš Ducháček
Odpovídá lékař:

MUDr. Aleš Ducháček


Dobrý den, pane Zdeňku, uvedený problém s event. nákazou HIV jistě nesouvisí, a to s ohledem na inkubační dobu a také obvyklé příznaky akutní HIV infekce, pokud se tato projeví potížemi.

Související dotazy

HIV příznaky
Dobrý den, Udělal jsem hroznou chybu měl jsem pohlavní...
HIV, kožní příznaky
Dobrý den ,mám přítelkyni a už jsme spolu rok před...
Příznaky HIV
Dobrý den, před 7 dny jsem měl nechráněný pohlavní...
HIV?
Chtěl bych se vás zeptat , měl jsem nechráněný styk.Na...
Nechráněný styk a HIV infekce
Dobrý den, Před měsícem jsem prodělávala nachlazení...
HIV
Dobrý den, několik hodin jsem pročítal internet...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

HIV infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na HIV. Měla jsem více sexuálních partnerů...

Hiv infekce


HIV infekce


Hiv infekce

Dobrý den, cela mě teď preventivní prohlídka a pak doktor mi vzal i vzorem na...

HIV infekce a AIDS

Dobrý den. Díky za odpověď. Takže se nemůže stát že by se člověk nakazil a měl...

HIV infekce a orální styk

Dobrý den,prosím vás je to akutní,s pritelem sme měli oralni sex ale bylo to...

HIV infekce potvrzená, prognóza

Dobry den nedavno mi nasli nahodne hiv a hned jsem si dal udelat cd4 cd3 cd8...

HIV infekce přes strup/starší odřeninu


HIV infekce, CD 4, buněčná imunita

Dobry den, mel jsem rizikovy styk a po zhruba 15 dnech u me probehly nejake...

HIV infekcia


HIV insti test


Hiv insti test


Hiv mimo telo


HIV nákaza


HIV nákaza


HIV nákaza

Dobry den, porad mam obrovsky strach, 14 cervna jsem mel pohlavni styk do 48...

HIV nákaza po úpravě nehtů


HIV nebo angína ?


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hnědý výtok po sexu

Dobrý den, mám zasebou dva císaře jeden v roce 2010 (žádné problémy během porodu...

Bolesti svalů a hlavy, pocit zimy a únavy...

Dobrý den, Kvůli své vytíženosti a aktuální vzdálenosti od mého lékaře zkouším...

Čepy na mandlích

Dobrý den, občas se mi tvoří cepy na mandlich. Tak si je vatovou tyčinkou vytlačím...

Piha

Dobrý den,přibližně před 3 měsíci jsem si všimla pihy, která se tvarově nijak...

Svědění a zarudnutí v tříslech

Dobrý den, už asi půl roku mě trápí svědění a zarudnutí v oblasti třísel, vedle...

Pihy

Dobrý den, škrábl jsem se do pihy velké cca 1-2 mm. Na místě se mi udělal strup,...

Píchání v pravém boku

Dobrý den, již 3 den mě píchá přímo napravo od pupku hned vedle břišního svalu...

Bolest očního oblouku

Dobrý den, chci se prosím zeptat. Asi týdne mám drobný problém s očima. Občas...

Naražená záda


Nutkání na močení po sexu

Dobrý den, včera jsme měli s přítelem sex třikrát po sobě a vždy dlouhou dobu....

Kapky Pamycon

Dobrý den, mohu ke kapkám Pamycon, které jsem dostala na zánět v nose a uších...

Regenerace po extrakci zubu

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat,jsem 56 hodin po extrakci spodní osmičky...

Bulka nad pravým prsem

dobrý den, našla jsem si bulku nad pravým prsem velkou si jako hrášek, je tvrdá...

Hubnutí při užívání léků

Dobry den, chci se zeptat jestli je mozne zhubnout pri onemocneni ledvin-...

Stav po operaci slepého střeva


Cukání svalů uvnitř břicha


Brnění prstů na rukou, bolest páteře

Dobrý den, již několik dní mě trápí brnění/mravenčení malíčku a ukazováčku...

Bolest hýždě

Dobrý den, Ráda bych Vás poprosila o vysvětlení lékařské zprávy - RTG LS a...

Zlomeny bedrovy stavec L1

Dobry den prajem. Pred 4 tyzdnami som utrpel zlomeninu bedroveho stavca L1. Diagnoza...

Nadměrnéolupování kůže na rukou i nohou

asi 14 dnů mě trápí nadměrné olupování kůže na rukou,ale už i na nohou-dlaně...

Reklama