Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Případné těhotenství

Veronika . 31.5.2014

Dobrý den, mám dotaz 24.4 jsem měla pohlavní styk s přítelem a sklouzl nám kondom, ale ještě před vyvrcholením. Pro jistotu jsem si vzala Postinor. Menstruaci jsem dostala 3.5 trvala 8 dní, ale první 3 dny bylo jen špinění. 27.5 jsem měla dostat další ale ještě nepřišla mohla bych být těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ano mohla- ale málo pravděpodobné, udělejte si test na těhotenství z moče

Související dotazy

Případné těhotenství
Dobrý večer, dnes jsem si vzala první pilulku HA po...
Případné těhotenství
Dobrý den. Příští týden to budou dva měsíce od styku...
Menstruace a případné těhotenství
Dobry den chci se zeptat, posledni ms jsem mela 12.5....
Těhotenství
Dobrý den, je mi 36 let. Pár dní po styku s manželem...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Příměs krve ve slinách

Pane doktore, děkuji za jednu již Vaši odpověd k tomu problému. Na ORL mi byla...

Příměs krve ve slinách

Dobrý den,měla bych k Vám dotaz: cca před 3 lety se mi začala objevovat krev...

Přimhuřovaní očí (mračení se)

dobrý den, je mi 21 let a stále, nevědomě, přimhuřuji oči (mračím se). Dělám...

Přínaky nemocí

Dobry den, zajimalo by mne zda mohou antibiotika krome zpomaleni protilatek...

Připadám si úplně mimo....

Dobrý den, už asi něco přes tři týdny se cítím naprosto mimo....Nevím, jak to...

Případná kontraindikace

Dobrý den, od pracoviště ORL jsem dostal předepsáno CAVINTON POR TBL NOB 50x5...

Případná náhrada desinfekce při strátě drénu po chyr. zákroku abscesu

Dobrý den vám přeji Paní doktorko mám na vás prosbu ohledně případné desinfekce...

Případné otěhotnění

Dobrý den, mám dotaz ohledně případného otěhotnění. Je mi 41 let a mám v děloze...

Případné početí

Dobrý den, den před sexem ani v den sexu jsem nepožila pilulku. Přítel do mne...

Případné přerušení gestagenní ATK - Azalia

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor a radu. Dříve jsem kvůli nepravidelném...

Případné těhotenství

Dobrý den, jsou nějaká rizika pro vyvíjející se embryo (nebo spíše blastulu,...

Případné těhotenství

Dobrý den, mám dotaz 24.4 jsem měla pohlavní styk s přítelem a sklouzl nám...

Případné těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci dienille a menstruaci jsem měla 14.3., pak jsem...

Případné těhotenství

Dobrý den. Příští týden to budou dva měsíce od styku s partnerem. Užívám HA...

Případné těhotenství

Dobrý večer, dnes jsem si vzala první pilulku HA po 7 denní pauze (užívám ji...

Případné těhotenství

Dobrý den jsem 7měsíců po císařském řezu vždy sem to dostávala menstruaci pravidelně...

Připálený plast v troubě

Dobrý den, možná mam uplně nevhodný a hloupý dotaz, ale vubec mě nenapada koho...

Připočůrávání

Dobrý den, potřebovala bych poradit resp. se zeptat, zda je to normální........

Příprava na KET (po hyperstimulaci)

Dobrý den, mám nyni přerušen cyklus IVF - na konci května mi byla odebrána vajíčka,...

Příprava na kolonoskopii

Dobrý den, v článku na těchto stránkách z 9.12.2010 s názvem Při kolonoskopickém...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×