Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Provádí se test na HIV u předoperačního vyšetření?

Pohlavní nemoci Jarka P. 5.11.2009

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se u předoperačního vyšetření provádí test na HIV. Děkuji.

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Ano, u větších zákroků ( běžná chirurgie) se HIV testuje, ale jeslti chcete mít jistotu, zeptejte se přímo svého oš. lékaře, záleží na tom, jaký zákrok se bude dělat.

Související dotazy

Test na HIV
Dobrý den, zajímá mě, zda je v současné době běžné...
Darování plasmy a test na HIV
Dobrý den, mám dvě otázky. 1) Je možné při dlouhodobém...
Test na HIV
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně rychlotestu...
HIV a testy
Dobrý den mám prozbu po nechranenem pohlavnim styku...
Test na HIV
Dobrý den, již jsem jednou psal kvůli pomoci ohledně...
Test na HIV
Dobrý den, bohužel jsem se na základě 3 stěrů od urologa...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Protržený kondom

Dobrý den, Protrhl se nám s přítelem kondom a ejakuloval mimo pochvu ( bohužel...

Protržený konečník

Dobrý den, před asi 3 hodinami jsem si dělal sám anální sex. a chvilku na to...

Protržrní panenské blány

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na jedu věc. chtěl bych vědět jak dlouhý musí...

Proublémy s ušima

Dobrý den, od dětství trpím na uši. Několikrát jsem byla píchat uši a nedávno...

Proud moči

Dobrý den, v minulosti mi bylo při urologickém vyšetření zjištěno, že mám hyperplastickou...

Proud při močení

Dobrý den.Budu se snažit co nejstručněji popsat svůj problém.Když jdu na záchod...

Proudění krve

mám problem s rukou jako by mi tam neproudila krev kdyz normalně vyvěsím dolu...

Proudeni mozkomisniho moku

Dobry den,chci se zeptat kde a jak lze zmerit proudeni mozkomisniho moku,jestli...

Proužek na nehtu

Dobry den, v poslednich mesicich se mi objevil svetle hnedy prouzek na nehtu...

Proužek zesílené zarudlé kůže na šourku

Prosím Vás o radu, jak vyléčit proužek zesílené zarudlé kůže na šourku? Zjistil...

Provazec na penisu

Dobrý den, zhruba před 4 týdny se mi na penisu, v prostřední části penisu utvořila...

Proveden rentgen u 4 denního novorozence

Dobrý den, mám konkrétní dotaz. Proveden Rentgen u 4 denního novorozence s...

Provedená gastroskopie

Dobrý den, mohla bych poprosit o podrobné vysvětení zprávy z biopsie žaludku? Momentálně...

Provedená obřízka (PRO FIMOZU)

dobrý den, ted v pondělí mi doktor provedl obřízku. v úterý(31:8:2010 povolil...

Provedeni kolonoskopie

pane doktore muze byt provadena kolonoskopie i v celkove narkoze te normalni...

Provedení orálního glukosového testu

Dobrý den, mám prosbu, byl jsem objednán na vyšetření křivky cukru a zřejmě...

Provedení UZ kolene

Hledám šikovného lékaře/radiologa, který provede detailní USG kolene pro lokalizaci/potvrzení...

Provedení,či odklad operace

Dne 5.1.2009 mě byla provedena operace tumoru,který vyplnˇoval téměř kompletně...

Provera

Dobrý den,jsem po revizi dělohy a gynekolog mi předepsal Proveru 5 mg. Je potřeba...

Provera

Dobrý den.Po nepravidelné menstruaci mi doktor předepsal Proveru-17.den cyklu.Ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

zvýšené leukocyty

Dibrý den jsem ve 29 týdnu a dnes mi bylo z krve zjjištěno již po druhé,že mám...

Brnění jazyka po extrakci moudráku

Dobrý den, před pár dny mi dělali v Olomouci chirurgickou extrakci moudráku...

Otoky rukou

Dobrý den, mám takový zvláštní problém. Za poslední rok se to totiž stupňuje...

Dyspepsie horního typu

Dobrý den, dlouhodobě trpím celkem mírnými, nespecifickými břišními obtížemi...

Operace slepého střeva u dětí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá rekonvalescence po operaci...

Modřina a boule po odběru krve

Dobry den byla jsem na odberu krve, nejspis mi to spatne pichli, udelala se...

Zvýšené leukocyty

Dobrý den, manžel byl na odběrech krve při preventivní prohlídce. Když přišly...

Artróza kotníku

Před dvěma dny jsem si vyvrknul pravý kotník.Byl jsem na rentgenu a chirurgické...

Tlusté nohy, hlavně stehna

Dobrý den , poslední rok mě trápí tlusté nohy hlavně stehna , řekl bych že...

Krvavy hlen

Dobry den, mam dotaz. Minuly mesic jsem Vam psala tento dotaz a od nej se odvyji...

Studený penis

Dobrý den, již půl roku mi přijde, že mám opravdu velmi studený penis. Dále...

Pozitivní těhotenský test

Dobrý deň, môže byt tehotensky test aj falosne pozitivny? Menzes mam dostať...

Špinění při užívání antikoncepce

Dobrý večer, obracím se na Vás s dotazem ohledně brání antikoncepce spojené...

Zástava vyprazdňování stolice

Dobrý den, již 14 dní mě trápí zástava vyprazdňování stolice. Chuť k jídlu...

Alergie na antibiotika

Dobrý den chtěla bych poradit byli my zjištěny plicní chlamydie nasazeny antibiotika...

Ceny CT vyšetření pro samoplátce

Dobrý den, zajímalo by mě kolik stojí CT a magnetická rezonance kdybych si to...

Silný zelený výtok z pochvy

Dobrý den, už od 15let mě trápí silný výtok, se začátkem těhotenství se dost...

Atarax

dobry den chtel bych se zeptat beru atarax jen na spani zajimalo by me kdyz...

Folikulitis

Dobrý den mam na prsou a ramenou a v oblasti tricepsu a bicepsu takovéto pupínky...

Nitroděložní tělísko, bolesti v podbřišku a krvácení

Dobrý den, již téměř rok mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko s mědí....

Reklama