Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Průjem

Trávení Michal . 6.11.2008 redakce uLékaře

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně mého problému spojeného s průjmem. Asi před 3měsíci jsem měl celodenní průjem s křečemi v břiše, po týdnu potíží jsem navštívil praktickou doktorku, která mi na to dala Reasec, Enterol a dietní stravování. Potíže ustoupili na pár dní, pak se mi opět průjem vrátil. Předtím jsem tyto potíže neměl. Chci se zeptat, co v takovém případě dělat. Prozatím beru každý den Laktobacily a obden Reasec, ale potíže přetrvávají. Děkuji za odpověď. Michal

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Je nutné nejprve vyloučit infekci - výtěrem z rekta. Pokud se infekce prokáže, je na místě antibiotická terapie dle citlivosti. Ale za vašimi obtížemi mohou stát i např. neinfekční střevní záněty apod, takže navštivte určitě znovu lékaře, bude nutné podrobnější vyšetření.

Související dotazy

Průjem
Dobrý den, již 3. den mě trápí průjem, první dva dny...
Průjem
Dobrý den je mi 23 let a uz asi cca tyden mam úplně...
Chornický průjem
Dobrý den, rád bych požádal o Vaší pomoc. Jde o...
Chronický průjem
Dobry den,chtela bych se zeptat ,maminka 82 let -alzheimer...
Průjem
Dobrý den chtěl bych se zeptat. Po užití 15te pilulky...
Průjem
Dobrý den. Už delší dobu mám problém s bolestmi břicha....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průhledný výtok

Dobrý den pane doktore, obracím se na vás s dotazem ohledně problému, který...

Průhledný výtok

Dobrý den, už půl roku mem trápí průhledný výtok podobný slizu. V době menstruace...

Průhledný výtok z konečníku

Zdravím , dnes mi z konečníku vytekla relativně trocha průhledného lepkavého...

Průhledný výtok z penisu v malém množství

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se že obtěžuji a hromadím vás tak dotazy. Jsem...

Průhledný výtok z penisu v malém množství

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se že obtěžuji a hromadím vás tak dotazy. Jsem...

Průhledný výtok z prsu

Dobrý den dnes se mi po zmáčknutí obou prsou objevily průhledné kapky na bradavkách....

Pruhy na nohou

Dobrý den, je možné z přiložených fotografií určit o jaký zdravotní problém...

Pruhy od zdrojů světla

Zdravím, mám takový dotaz.. Když se dívám k nějakému zdroji světla (např. pouliční...

Průchodné vejcovody

Dobrý den paní doktorko, jsem po 3.inseminacích, před 4. jsem dostala clostilbegyt,...

Průchodnost vejcovodů

Dobrý den, Vzhledem k onemocněním, která prodělávám -chronická kapavka a chlamýdie,...

Průjem

dobry den uz druhy den co vypiju ci snim tak to jde spodni cestou ven... mam...

Průjem

Dobry den. V zari jsem nesla tezky predmet v rukou,ruplo mi v zadech.Byla jsem...

Prujem

Dobry den, muj 11mesicni syn ma posledni tyden prujem, spise kasovity, tak 6xdenne....

Průjem

Dobrý den už asi 2 tydny mě trápí střídavý průjem a nafoukle břicho. Taky...

Průjem

Prosím o radu. Letos jsem prodělala už několikátou střevní chřipku. Dvakrát...

Průjem

Dobrý den , dva dny jsem měl průjem který ustal a dostala se zvýšená teplota...

Průjem

Dobry den, minulou sobotu jsem mela pravdepodobne strevni chripku. Zvracela...

Průjem

Dobry den pani doktorko, chtel bych se zeptat jak je "definovany" průjem? Můžeme...

Průjem

Dobrý den,moje maminka/ ročník 1944/má v posledním půl roku problém se stolicí,po...

Průjem

dobrý den pane doktore,za posledních 10let jsem stále ve stresu a pokaždém stresu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×