Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Průjem + antikoncepce Jangee

Gynekologie Jana 29.3.2012

Dobrý den, včera okolo 19:00 jsem měla průjem ( hned jsem si vzala laktobacil). V 0:00 jsem si vzala první prášek antikoncepce Jangee z dalšího plata. Dopoledne jsem šla na wc a průjem byl už lepší, takže očekávám, že už to bude dobré. Mohl se snížit účinek antikoncepce, tím, že se špatně vstřebala? děkuju moc za odpověď, Jana

Odpovídá lékař:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, ve Vašem případě funkce 1.tabletky není ohrožena.

Související dotazy

Antikoncepce Jangee
Dobrý den, začla jsem nově užívat antikoncepci Jangee,...
Antikoncepce Jangee
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi...
Antikoncepce Jangee
Dobrý den, dnes jsem si koupila v lékárně krabičku...
Zapomenutá antikoncepce
Pozdější antikoncepce. Dobrý den, beru antikoncepci...
Antikoncepce
Dobrý den, zapomněla jsem vzít 1. tabletku nového...
Antikoncepce Jangee
Dobrý den, dnes mi byla u lékaře předepsána HAK Jangee...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Průjem

Dobrý den, dcerce jsou 3 roky, před 14-ti dny prodělala střevní chiřpku, měla...

Průjem

Dobrý den, Už třetí den mě trápí průjem vždy ráno. V sobotu jsem byla na...

Průjem

Dobry den, uz sem pisem asi kazdy mesiac, neustale beham od doktora k doktorovi...

Průjem

Dobrý deň, 3 mesiace ma trápia hnačky s krčami v bruchu, mávam ich po jedle,...

Průjem

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na několiko otázek. Může být lék IMODIUM...

Průjem

Dobrý den mám dotaz,můj manžel má asi už 5 dní průjem,teploty 38,zimnici,a...

Průjem

Dobrý den Mám problém s vyžívou. Když jím syrovou zeleninu kedlub,rajče,mrkev...

Průjem

Dobrý den pani doktorko. Moc prosím o radu ohledně antikoncepce. Beru prášek...

Průjem - co se děje při nedodržení diety

Dobrý den, už dva dny chodím co 20 minut na záchod, užívám endiaron a černé...

Průjem - jak dlouho užívat Endiaron

DOBRY DEN CHCI SE ZEPTAT UŽ 2 DEN MAM PRŮJEM ZAČAL JSEM UŽÍVAT ENDIARON JAK...

Průjem 22 hodiny po užití antikoncepce Yaz

Dobrý večer, užívám antikoncepci YAZ. Chtěla bych se zeptat: cca 2 hodiny před...

Průjem 22 hodiny po užití antikoncepce Yaz

Dobrý večer, užívám antikoncepci YAZ. Chtěla bych se zeptat: cca 2 hodiny před...

Prujem 4 tydny u kojence

Dobry den, moc prosim o nazor na nas zdravotni stav. Chlapecek, 4,5 mesice,...

Průjem a 7 denní pauza

Dobrý Den chtěla bych se zeptat užívám HAK Minisiston, měla jsem 7 denní pauzu...

Průjem a 7´denní pauza

Dobrý Den chtěla bych se zeptat užívám HAK Minisiston, měla jsem 7 denní pauzu...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jestli může být nějak ovlivněna účinnost antikoncepce...

Prujem a antikoncepce

Ve třetím týdnu jsem měla těžký průjem, šla jsem asi 10krát, ale prášek jsem...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, dnes jsem měla cca po 3 a pul hodině 2x řídký průjem, chci se zeptat...

Průjem a antikoncepce

Dobrý den, po užití třetí pilulky HA Minerva jsem po tři čtvrtě hodině měla...

Průjem a antikoncepce

Dobry den, jiz 3. mesic me trapi prujem. Posledni 3 tydny se k nemu dostavil...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysta na vaječníku a hormonální antikoncepce

Dobrý den, moje gynekoložka mi před 2 týdny zjistila cystu na vaječníku 8 cm...

Třes prstů na levé ruce

Dobrý den,je mi 30 a už asi od 20 pozoruju třes prstů na levé ruce(prsty na...

Zvýšené CRP

Dobrý den, moje dcera trpí vleklým stěhovavým zánětem. Vyšetřením na gynekologii,...

Kašel

Dobrý den, mám 74 letou maminku. Trpí kašlem, který je jak jsem si nyní všimla...

Boule v třísle - uzlina/kýla?


Modřiny


Pálení na plicích, pálení žáhy bolesti ramen a rukou, bolest zubu

Dobrý den.. Už nějakou dobu mě pálí na plicích, v rukach mi jde jakoby studený...

Stresový vřed žaludku

Dobrý den, v průběhu října a listopadu tohoto roku jsem z důvodu nevysvětlitelného,...

Anti TPO

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co to znamená mít vysoké anti TPO. Dnes...

Černé tečky v ústech

Dobrý den. Byl jsem asi před 3 dni u zubaře na opravě zubů.za dva dny se mi...

Piha na penisu

Dobrý den před cca 3 měsíci se udělala piha na penisu (myslím si že je to piha)...

Délka vs. šířka penisu

Zdravím.. Ne ze bych mel velky problem se svym penisem.. Ale zeptam se. Muj...

Redukce parenchymu ledviny

Dobrý den, při preventivní sonografické prohlídce mi byl zjištěn na obou ledvinách...

Foraminostenoza a spondyloza-vysvětlení.


Neurontin (gabapentin) a slunění

Dobrý den, užívám lék Neurontin na neuropatickou bolest zad 300 mg třikrát...

Bílý vodnatý výtok z pochvy

Dobry den, bude mi 16 let, uz delší dobu mě trápí bílý výtok z pochvy a posledni...

Endometrióza

Dobry den,chtela bych se zeptat,mam mesic po laparoskopii kde mi byla odstranena...

Kůli tomu,že měl nádor ho nemůže 5 let zařadit na transplantační listinu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat tatínek má chopn fev1 36 procent.Byl zarazen...

Nadměrné slinění

prosím vas byla jsem vyšetře na tolika lékaři a nikdo mi nepomohl...od března...

Vyšetření emg

Dobrý den, prosím o radu. Měla jsem vyšetření rukou přístrojem emg, neboť mi...

Reklama
Zavřít