Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Působení antikoncepce ihned po 7 denní pauze

Gynekologie Nikol . 2.8.2012 redakce uLékaře

Dobrý večer. Mám dotaz, 23.7 jsem dobrala poslední tabletku z 1.plátíčka. Potom nastala 7 denní pauza ve kt. jsem až 6tým dnem dostala menstruaci kt. mi zkončila včera 1.8. Nové pláto jsem načala 31.7. Dnes 2.8 jsem měla nechráněný pohlavní styk. Mohla bych být těhotná? Děkuji!

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud jste zacala uzivat antikoncepci presne po sedmidenni pauze, nemusite mit obavy, jste plne chranena. Prijemny vecer

Související dotazy

Antikoncepce, 7 denní pauza
Dobrý den, Beru antikoncepci Mercilon už půl roku,...
Účinek antikoncepce v 7-denní pauze
Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinek antikoncepce...
Antikoncepce bez 7-denní pauzy
Dobrý den paní doktorko, beru antikoncepci Jangee...
7 denní pauza
Chtěla bych se zeptat jak je to přesně stou 7 denní...
Působení antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mi skončí menstruace...
Antikoncepce a 7 denní pauza
Dobrý Den mám dotaz ohledně antikoncepce dočetla jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Působení antibiotik Fromilid 500 a antikoncepce Softinelle

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak na sebe působí antikoncepce Softinelle...

Působení antibiotik na antikoncepci

Dobrý den, chtěla bych se tímto zeptat na vzájemné ovlivňování antibiotik a...

Působení antibiotik na HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mi třídenní antibiotika (azithromicin...

Působení antibiotik na helicobakter

Dobrý den, včera jsem Vám psala dotaz ohledně helicobakter, dnes jsem na ni...

Působení antikoncepce

Dobry den, chtela bych jestli jde otěhotnět při pravidelném braní hormonální...

Působení antikoncepce

Dobrý den. Již rok a půl užívám hormonální antikoncepci Jeanine. Chci se zeptat,...

Působení antikoncepce

Dobrý den, právě jsem začala brát antikoncepci Natalya ale má doktorka mi nesdělila...

Působení antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mi skončí menstruace a začnu opět brát...

Působení antikoncepce

Dobrý den, působí antikoncepce i během sedmi denní pauzy ? Pauzu mám od pondělí...

Působení antikoncepce

chtěla bych se zeptat jestli mě antikoncepce dokáže ochránit už po 7 pilulkách...........děkuji

Působení HA

Dobrý den, chci se zeptat na působení HA. Co jsem tak pochopila, existují dva...

Působení HA po 5-ti denním vynechání

Dobrý den, měla bych dotaz, užívám hormonální antikoncepci Lindynette, vzala...

Působení HA v době 7 denní pauzy

Dobrý den, v neděli jsem dobrala poslední prášek z platíčka, brala jsem prášky...

Působení hormonální antikoncepce

Dobrý den, už asi 6. měsíc užívám antikoncepci Adele, ale vůbec jsem nezaznamenala...

Působení léku MACMIROR na antikoncepci

Dobrý den, dnes sem začala užívat obalené tablety MACMIROR a zároveň užívám...

Působení léků na alergii s hormonální antikoncepcí

Dobrý den, beru antikoncepci Bonadea, a jelikož mám alergii, doktorka mi předepsala...

Působení léku Zyrtec a antikoncepce Stodette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli léky Zyrtec, které jsem dostala na...

Pusobeni viagri na orgasmus

Dobrý den. Mám problémy s erekci a s dosažením orgasmu a to díky antidepresivum,...

Působení zeleniny na léky

Užívám Warfarin /půl tablety růžové denně/Mám jakousi chlopňovou vadu. Byl jsem...

Působí kouření na játra?

Dobrý den. Rád bych se chtěl zeptat, zda kouření vodní dýmky působí nějakým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×