Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reakcia na Bisoprol

Srdce a cévy alena 4.2.2015

Dobrý deň pán doktor,

chcela som Vás poprosiť o radu, moja mama dostala na zníženie tlaku od kardiologa Bisoprolol-ratiopharm 5mq. Berie ho už dlhšiu dobu, ale odvtedy čo ho berie má v noci desivé sny, nespí kludne, vykrikuje zo sna. V príbalovom letáku sme sa dočítali, že tento liek sposobuje aj halucinácie, myslíte si, že by to bolo možné? Ine psychicke problémy nemá, bola na CT hlavy, vyšetrenie na ORL, už nám ostáva len to, že to sposobujú tie tabletky, nemáte s tým nejake skúsenosti? alebo poradíte mi na koho sa máme obrátit?
Ďakujem za odpoveď a prajem pekný deň.

S pozdravom

Alena

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den,
v příbalovém letáku jsou uvedené nežádoucí účinky- halucinace a noční můr...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Je to alergicka reakcia lebo exem?
Najprv to boli len pluzgierky maličké a teraz sa stalo...
Hleny
Dobrý den mám přebytek hlenů které dost vykašlávám...
Dotaz
Dobrý den prosím vás chtěla bych se zeptat užívám cynt,furon,vidotin,lawarin,bisoprol...
Vyrážka na penisu
Mam na penise cervene fliacky a pod predkoskou sa mi...
Rýchlejšia činnosť mozgu
Mám dlhšie bolesti hlavy, bol som na Magnetickej rezonancií...
Atopický ekzém, alkohol
Dobrý deň, Mám atopický ekzém na tvári už 4 roky a...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Reakce po štípnutí hmyzem

Dobrý den. V pátek 4.6. mě něco asi štíplo na břiše a mám z toho červený flek....

Reakce po štípnutí vosou

Dobrý den, moji mámu již podruhé (během dvou let) na naší zahradě píchla vosa....

Reakce po tetanovce

Dobrý den, 10.5. jsem byla na přeočkování po 15 letech proti tetanu. Kromě bolesti...

Reakce po tetanovcw

Dobrý den, minulý týden jsem byla na tetanovce po 10 letech (tedy v 25 letech)....

Reakce po tetovani

dobry den.v pondeli jsem se dala tetovat a pouzila emla krem na ruku dolu u...

Reakce po tetování

Dobrý den, chtěla bych radu co použít. Dva dny po tetování asi tak 2 cm kolem...

Reakce po vakcinaci

Dobrý den, měli bychom dotaz. Dnes jsme byli s naší holčičkou na prvním...

Reakce Poradny

Dobrý den Již několik dní čekám na Vaši odpověd reagující na můj dotaz (antikoncepce-vedlejší...

Reakce v místě vpichu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když mi byla vpíchnuta Sayana do stehna, tak...

Reakce: prošlá kosmetika

Dobrý den, jedná se o pleť mastnou. Děkuji Martina Dobrý den, můžete mi...

Reaktivace mononukleozy

Dobrý den, žena 41 let - od 13.2 pocity virozy následně bolest v krku. Pár...

Reaktivace mononukleózy

Dobrý den, před 14 dny mi byla zjištěna infekční mononukleóza v reaktivaci výsledky...

Reaktivace mononukleózy


Reaktivace žloutenky

Dobrý den, jsem ročník 1971. Od svých dvaceti let jsem pět let užívala nitrožilně...

Reaktivita na průkaz žloutenky typu C

Dobrý den, Při letošním (5ti letém) dárcovství krve mi byla zjištěna reaktivita...

Reaktivní angioendoteliomatosa

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení diagnózy REAKTIVNÍ ANGIOENDOTELIOMATOSA....

Reaktivní artritida

Dobrý den, po infekci bartonely pociťují bolestivé klouby v nohách, zejména...

Reaktivní artritida

Před měsícem a půl jsem se vrátil z dovolené z hor a nateklo mi koleno. Navštívil...

Reaktivní artritida

Dobrý den, od 9. března trpím bolestmi ramene. Těmto bolestem předcházela...

Reaktivní artritida

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat: Problém mám už rok, šílený migrény, koutky...