Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Rizika anestezie

Praktické lékařství Dagmar 15.5.2016

Mám jít na operaci střeva žlučníku současně a mám nedomykavost strdce,křečové žíly vlevo od dělohy,chopen,sníženou citlivost prstů nohou.a vysoké jaterní testy,nikoliv po alkoholu,žloutenku mám vyloučenou.Je pro mne anestezie bezpečná,?

Odpovídá lékař:

MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

Dobrý den,

Předoperační vyšetření Vám provede praktický lékař nebo internista a ten posoudí , zda je operace možná a ansteziolog vybere vhodné anestetikum pro Vás.

Související dotazy

Anestezie
Dobrý den, chtě, bych se zeptat, jestli je anestezie...
Anestezie u TEP
Dobry den, muj dedecek (78) se ma v lete podrobit výměně...
Anestezie
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně celkové anestezie....
Marihuana (thc) a rizika při jeho konzumaci
Dobrý den, chci se zeptat , jak zhoršuje reálně dýchací...
Anestezie
Chtěl bych si preventivně nechat vyoperovat, slepé...
Anestezie
dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám panickou hrůzu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rivotril a halucinace

Dobrý den, asi rok beru rivotril 1/2 0,5mg na noc na nespavost. V posledních...

Rivotril a řízení

Dobrý den, jen sem se chtěl zeptat, jestli můžu při práškách Vainlafaxin Mylan...

Rivotril a řízení auta

Občas jsem nucen vzít si proti úzkosti ráno 1/2 tabletky rivotrilu 0,5 mg, je...

Rivotril a tepová frekvence

Dobrý den, pane doktore, moje matka již 15 let užívá Rivotril 0,5 mg zhruba...

Rivotril a warfarin

Dobrý den.chtela jsem se zeptat na kombinaci léků.lecim se s systém.lupusem....

Rivotril na agorafobii

Dobrý den, byl mi nasazen před třemi lety lék rivotril na agorafobii, užívala...

Rivotril vs klacid

dobrý den,prosím vás,mohu současně užívat rivotril 2mg s klacid 500? děkuji.mikeš

Rizika

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat na rizika operace ohledně trojklaneho nervu. Teta...

Rizika amniocentézy a placenta na přední stěně

dobrý den,prosím o váš názor,jak moc je rizikovější z hlediska potratu odběr...

Rizika análního styku

Dobrý den, před 5 lety jsem měl intenzivní zánět nadvarlete úspěšně zaléčený...

Rizika bronchoskopie


Rizika fixace varlat

Dobrý den paní doktorko. Přítel měl nedávno otočené varle a sám si jej po chvilce...

Rizika hormonální antikoncepce

Dobrý den, asi tři roky beru antikoncepci BonaDeu. Před rokem mi lékař antikoncepci...

Rizika IPL ??

Dobrý den, dnes jsem zjistila těhotenství, bohužel včera a před 14dni byla použita...

Rizika krvácení

Dobrý den...můj otec bere lék Pradaxa na ředění krve. Příští týden by měl absolvovat...

Rizika mireny

Dobrý den,když jsem se ptala doktora,jestli je v pořádku,když žena s mirenou...

Rizika na pracovišti v těhotenství

Dobrý den, jsem na začátku těhotenství, ale pracuji a celý den sedím v laboratoři...

Rizika nakazeni Laryngitidou v tehotenstvi

Dobry den, jsem tehotna a bydlim se sestrou jejiz dcerka dnes prisla od lekare...

Rizika nákazy dítěte

Dobrý den, pane doktore, mám téměř 2-letou dceru, velmi "živou". Je dost náročné...

Rizika nákazy nedovařeného masa


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Trhlina řitního otvoru


Korunka nebo plomba

Dobrý den, můj bratr má menší problém, proto jsem se rozhodla, že Vám napíšu....

Krev ve slinách


Ucpání močového katetru

Dobrý den, do přílohy přikládám foto močového katetru. Zdá se být něčím zanesený,...

Bolest na levé straně pod žebry


Bušení srdce


Dárcovství krve při leidenské mutaci

Dobrý den, nedávno mi zjistili, že mám leidenskou mutaci. Měla jsem v plánu...

Bolesti v horní části břicha při zjištěné a léčené gastritidě

Dobrý den, před 14-ti dny jsem byla na gastroskopii. A závěr byl Histologie...

Teplota

Dobrý den, jsem v 6 týdnu těhotenství. Znepokojuje mě nízká bazální teplota....

Vřed na penisu


Test na chlamydie z krve

Dobry den, Mel jsem nechraneny pohlavni styk a partnerce pak nasli chlamydie...

Bolest pod levým žebrem

uz asi mesic mam tupou bolest pod levym zebrem vystrelujici do zad..neni mi...

Vyhřezlé ploténky

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nutná operace. Mám velké bolesti nohou,...

Lechtání v krku

Dobrý den, mám dotaz. Již týden jsem nemocný ( měl jsem horečku silný až dávivý...

Křeče v čelisti

Dobrý den, posledního asi půl roku mě trápí bolestivé křeče v čelisti. Stává...

Antihistaminika


Bolest vzadu v kolení jamce

Dobrý den,už tak 3 týdny mám bolest v kolení jamce vzadu za kolenem,přechází...

Léčba angíny

Dobrý den, chci se zeptat zda můžu kombinovat antibiotika Ospen společně s tinkturou...

Krvácení mimo menstruační cyklus


Salmonela

Dobry den, lezim v nemocnici a mam salmonelu. Dozvedela som sa ze aj ked uz...

Reklama
Zavřít