Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Rotoped a křečové žíly

Srdce a cévy Alena . 10.1.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, zda se dá doporučit jízda na rotopedu při křečových žilách.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, to závisí na konkrétním stavu křečových žil (pokud jsou problémy s nimi opravdu velké, jízda na rotopedu by žilám neprospěla), pokud ale problémy nejsou příliš závažné, je pohyb dolních končetin jedním z faktorů, které brání městnání krve a zhoršování stavu. Nejhorší pro křečové žíly je postávání na místě. V případě pochybností se poraďte se svým lékařem.

Související dotazy

Křečové žíly
Dobrý den, je mi 24 let a na levém lýtku jsme měla...
Křečové žíly
Dobrý den, je mi 21 let a aktivně sportuji (vzpírám)....
Křečové žíly
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat. Udělali se mi na...
Křečové žíly
Dobrý den pane doktore, Mám od pondělí 29.5 po sklerotizaci...
Křečové žíly
Dobrý den, je mi 18 a od 15 let beru antikoncepci minisiston....
Křečové žíly
Dobrý den, Je mi 20 let, aktivně sportuji a dělám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Rotaviry

Dobrý den, moje 2-letá dcera byla hospitalizována kvůli rotavirům. Postupně...

Rotaviry

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na svého synovce,z pondělí na úterý celou noc...

Rotaviry

Dobrý den, syn (6 let) je zrovna hospitalizován pro rotavirovou infekci. Léčení...

Rotaviry

Dobry den, mohu se zeptat jak se prenaseji rotaviry, jaka je inkubacni doba,...

Rotaviry

Je známo, že počátkem jara se objevují často úporné střevní a žaludeční obtíže...

Rotaviry

Dobrý den, syn (5m) má již 2 měsíce pozitivní Rotaviry. Začátek byly zelené...

Rotaviry - očkování

Dobrý den, zajímám se o Váš názor na očkování dětí proti rotavirům. Respektive...

Rotaviry u kojence

dobrý den, můj syn má 3 měsíce a již 2,5 měsíce má pozitivní test na rotaviry....

Rotavix,synflorix,prevenar 13

Dobry den chci se zeptat na ockovani,detska lekarka nam doporucila ockovani...

Rotni otvor

Dobry večer, je mi to sice trapne ale trapněji by mi bylo kdybych musela navštivit...

Rotoped v těhotenství

Dobrý den, jsem nyní ve 23.tt. a jezdím 5x týdně na rotopedu 25 min a poté 15...

Rotroušená skleroza

Dobrý den.... Mám už určitě přes rok pocit, že nejsem ve své kůži. Přibližně...

Rotrroušení skleróza- Ra forma

Dobrý den,mohl bych se vás zeptat.Moje přitekyně má ve zprávách z MS centra.psáno...

Roup

Dobrý den Jmenuji se Pavel je mi 15 let a zpozoroval jsem malé bílé červíky...

Roup

Dobrý den. Ve stolici se mi už delší dobu objevují malí bílí červíci asi 0,5cm...

Roup

Dobrý den, včera jsem zjistila, že mám roup dětský. Měla jsem svědění už dříve,...

Roup

dobrý den ráda bych se zeptala na radu, děti mělystrevni virozu a pro neustále...

Roup

Dobrý den, je zcela normální, že jsem měl roupy a asi po 14 dnech přestali a...

Roup dětský

Dobrý den. Je mi 13 let a mám roupy. Mám doma werox. Když jsem se začala "léčit"...

Roup Dětský

Dobrý den. Chtěla bych se svěřit se svým problémem. Poslední dobou (cca 2-3...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyrasky na varlatech


Chřipka: rychle přichází, pomalu odchází.


Bolest pod žebry


Křupání v hrudníku při nádechu


BHP není karcinom


Tehotenstvi

Dekuji Vam moc za velmi rychlou odpoved. Ten test je tedy pozitivni? Mam se...

Snížení bílých krvinek


Podkožní bulka v třísle


Dřívější menstruace při antikoncepci


Jak ochránit zahradu a dvorek před klíšťaty?




Mgr. Marie Rupcová

Zařízení klinické logopedie

MUDr. Zdeňka Pustková

Praktický lékař pro dospělé

Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad


Otok hráze nebo hemoroid?


Bolestivý vřed na horním patře


Klinická výživa nabízí pestré možnosti využití


Hnědé skvrny v oblasti podbrisku.


Syfilis?


Možnost otěhotnění


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×