Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Sifilis

Kožní obtíže Peter . 19.10.2009

Prosim Vás chcel som sa spítať či to môže byť sifilis ryziko bolo orálny nechránený sex-pasívny,pred 9týždnamy,vyrážky nesvrbia a su zatial len na trupe,pred týždnom bolesť hrdla ešte stále pobolieva. Dalej chcem ísť na HIV testy a samozrejme na sifilis,-nemôže táto infekcia ovplivniť testy na hiv a naopak? a aké je riziko že ak som sa nakazil sifilisom že som sa nakazil aj HIV. dakujem.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, riziko nákazy závisí předně na tom, jestli osoba, s níž jste měl nechráněný sex, tuto infekci má, popřípadě, jestli má obě. U syfilis při přenosu orální cestou se vytvoří během 2-4 týdnů vřed na rtu. Při přenosu HIV se cca po měsíci objeví stavy podobné chřipce. Rozhodně neváhejte a zajděte na testy, lze udělat oba najednou.

Související dotazy

Kožní potíže v oblasti penisu
Dobrý den. Asi před rokem se mi na spodní straně předkožky...
Syfils?
Dobry den muže se jednat o Sifilis dekuji za odpověď....
Vřed na penise
Dobrý den , před 14 dny se mi udělěl nebolestivý vřed...
Hepatitida C a práce v potravinářství
Dobry den. Mam takovy dotaz: Znamy ma hepatitydu C...
Vyrážka na penisu
Dobry den mam podozrenie na sifilis alebo svrab neviem....
Syfilis
Dobrý den, chci se zeptat, zda mohou spolehlivost...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Sialoadenitída či lithiasa

Mám dotaz, asi před 4 dny mě začalo bolet vzadu pod jazykem mám tam takové bouličky,...

Sialolitiázy nebo příušnice?

Dobrý den, V neděli se mi objevily příznaky příušnic (horečky, napuchlá jedna...

Sibutramin na obezitu

Dobrý den, několik let již užívám citalopram (vážná nemoc manžela apod...),...

Sici jehla v tele

Dobry den, slysel jsem ze pokud se stane ze pokud si clovek nedopatrenim pichne...

Sideropenická anémie

Prosím o názor, zda má smysl vyšetření na hematologii v momente, kdy je dlouhotrvajici...

Sideropenická anemie?

Dobrý den, jsem studentem 3. lékařské fakulty a mám důvodné podezření, že...

Sideropenie

Dobrý den, chci se prosím zeptat, zdali k tomu aby mi lékař předepsal silnější...

Sidreta x sidretella?

Dobry den,dnes jsem si byla v lekarne pro antikoncepci sidretellu,ale az doma...

SIDS, poloha při spánku

Dobrý den, v poslední době se hodně hovoří o poloze novorezaňat při spánku na...

Sifikys

Dobrý den v rozkroku (V tříslech) se mi udělal nejspíš oparek, který mi tedy...

Sifilis

Dobry den v 17 letech byla jsem nemocná na sifilis , měla jsem lečbu pak jsem...

Sifilis

Dobry večer Asi pred 2 měsíci se mi udělaly dva vředy v okolo podbřišku ze...

Sifilis

Dobry den, pred mesicem jsem mela nechraneny pohlavni styk. Nyni se mi udelaly...

Sifilis

Jsem dárce kostní dřeně,byl jsem na odběru a dnes jsem měl jít opět na odběr,že...

Sifilis

Dobrý den, potřebovala bych se zeptat. Asi před 5-ti týdny jsem měla rizikový...

Sifilis

dobrý den chci se zeptat zhruba před měsícem až měsícem a půl se mi oběvil v...

Sifilis

Dobrý den, může takto vypadat sifilis v krku cca 2 týdny po nechráněném styku...

Sifilis

Dobry den, pred 14ti mesici jsem mela nechraneny sex, zacala jsem mit strach...

Sigmoideoskopie

Dobrý den, byla jsem objednána na vyšetření sigmoideoskopie. Paní doktorka mi...

Sigmoideoskopie při menstruaci

Dobrý den pane doktore, moc vám děkuji za minulou odpověď jsem s doktorkou domluvená...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět nadvarlete


Bustural


Počurávání

dobrídem cose nosí na počurávání

Vyrážka v oblasti konečníku


Vyrážka s puchýřky


Zapomenutá pilulka


Coca cola u dětí


PhDr. Milan Štěpanovič

Ordinace klinického psychologa

Tahání, napěti a otok varlete


Borelióza


Nalez z EEG

Dobry den, v roce 2011 mi byla diag. panicka porucha. Již skoro 3 roky jsem...

Puzlování u oka


Cysty


Hnědý výtok po menstruaci


Zarudlá předkožka


Vyrážka na penisu


Dulek na cele


Tabák ničí žíly, nekuřte!


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×