Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Stilnox

Praktické lékařství Petr 15.9.2016

Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky na usnuti jsou navykove. Dekuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den, podávání benzodiazepinů a jim podobných látek, jako je zolpidem ( např. stilnox), může vést k rozvoji fyzické i psychické závislosti. Riziko závislosti se zvyšuje s dávkou a trváním léčby a je vyšší u pacientů s anamnézou psychiatrických onemocnění nebo závislosti na alkoholu a drogách. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Stilnox
Dobrý den, mám dotaz na lék STILNOX. Co by se stalo,...
Stilnox oxazepam
Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox...
Stilnox a antikoncepce
Dobrý den, na na noc občas užívám na usnutí půlku...
Nespavost a Stilnox
Po nespavost si beru 1/2 tabl.Stilnoxu kolem 22,30,...
Stilnox před EMG
Dobrý den, moc prosím o radu z oblasti neurologie....
Závislost na Stilnox
Beru si 1/4 tablety Stilnox zhruba jednou za 10-14...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stevia

Dobrý den, přítel užívá warfarin 5 mg 2 tablety denně, protože měl již 2 trombozy...

Stévie

Zvyšuje stévie chuť na jídlo jako umělá sladidla?

Stévie

Dobrý den , Měla bych na Vás dotaz ohledně nápojů , které jsou slazené sladidly. Můžou...

Stevie sladká a nespavost

Delší dobou trpím spatným spaním. Muze mit negativní vliv také užívání asi 5...

Stiahnutie predkožky po frenulotómii

Dobrý deň, u urológa mi bola diagnostikovaná krátka uzdička (mal som problém...

Stiimulace vajíček

Prosím Vás lze užívat nějaké léky na podporu stimulování vajíček.nemohu už 9...

Stillova choroba

Dobrý den, jsem jen dost vyděšená matka ještě vyděšenější 17-ti leté dcery,...

Stillova nemoc

Dobrý den. Mám Stillovu nemoc. Můžete mi odpovědět, jak se léčí a co mě do budoucna...

Stillova nemoc

Moc děkuji za rychlou odpověď. Prosím ale o zodpovězení ještě jednoho dotazu....

Stilnox


Stilnox


Stilnox a antikoncepce


Stilnox oxazepam

Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox oxazepam je vhodnejsi na...

Stilnox před EMG

Dobrý den, moc prosím o radu z oblasti neurologie. Zítra ráno jdu na vyšetření...

Stimulace a zvětšní prsů


Stimulace na IVF


Stimulace Nootropilem

Dobrý den, ráda bych Vás touto cestou požádala o názor či radu ohledně léku...

Stimulace ovulace

Dobrý den, chci se zeptat. Můj lékař mi předepsal od 5. Dne cyklu do 10. Dne...

Stimulace ovulace

Dobrý Den chtěla bych se zeptat mě pan doktor řekl že my srovna menstruační...

Stimulace penisu

mohl bych si nechat patentovat ojedinelej zpusob stymulace penisu

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Fibrom

Dobrý den, asi před půl rokem se mi udělala na penisu malá,necitlivá boulička,na...

Vstřebání tablety


Mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tělísko Mirena. Nechala jsem si jí zavést...

Pálení a svědění zevních pohlavních orgánů


Absces na stehne

Dobry den, v kvetnu se mi udelala na vnitrni strane stehna u zily na dotek citliva...

Flicek na dásni

Dobrý den dnes jsem si našla na dásní u jedniček dva malinké hnědé flíčky. Nevíte...

Brnění rukou, přibírání na váze, bolest v krku


Výsledek ct mozku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co znamená výsledek z CT vyšetření mozku nativně:...

Tachykardie

Dobrý den, při nočním probuzení mám v klidu tep 101/min. Lékař mi tvrdí, že...

Srdeční arytmie


Porucha imunity ??

Mám více zdravotních problémů (štítná žláza, leukopenie - neutropenie - zde...

Bušení srdce,pocit na omdlení,studený pot,tlak na hrudi

Dobrý den, jmenuji se Jana a prosím o radu. V srpnu jsem prodělala srdeční slabost,tachykardie,tlak...

Zlozvyky - posmrkávání, mrkání

Dobrý den, mám 9-ti letou dceru a projevují se u ní zlozvyky. Nejdřív jí po...

Červené puchýřky na jazyku

Dobry den, Vzadu na jazyku se mi udelaly cervene puchyrky, mam dojem, ze mam...

Neustálá rýma nealergického původu

Dobrý den, již asi tři roky mě trápí tento problém: Z nosu vysmrkávám čirou...

Rakovina slinivky

Dobrý den, mamince dnes dali tuto zprávu (poslána v příloze). Jde o rakovinu...

Velikost penisu

Zdravím, je mi 17 let, v prosinci 18, a bojím se že mi neporoste už, už asi...

PROBLÉM SE ŠPATNĚ STŽENOU PŘEDKOŽKOU A SE STAHOVÁNÍM PŘEDKOŽKY

Dobrý den, je mi 25let a mám následující problém s mým penisem. Od rodičů jsem...

Ciprinol a fungicidní superinfekce

Dobrý den, mám zánět močového měchýře a můj lékař mi předepsal Ciprinol 250....

Chronický zánět prostaty

Dobry den, kdyz trpim Chronickym zanetem prostaty pomuze jeji masaz???nebo analni...

Reklama
Zavřít