Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Stilnox oxazepam

Léky Jri . 16.10.2011

Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox oxazepam je vhodnejsi na rychlejsi usnuti a ktery je mene navykovy. Dekuji

Odpovídá:

MUDr. Magdalena Žáková


Dobrý den, méně návykový je Stilnox a také je to lék na spaní, na rozdíl od Oxazepamu, který je na uklidnění (velmi zjednodušeně řečeno). Takže pro oba důvody bych volila Stilnox.

Související dotazy

Stilnox
Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky...
Stilnox
Dobrý den, mám dotaz na lék STILNOX. Co by se stalo,...
Oxazepam u dětí
Dobrý den, je vhodné, aby neurolog předepsal tříletému...
Stilnox a antikoncepce
Dobrý den, na na noc občas užívám na usnutí půlku...
Nespavost a Stilnox
Po nespavost si beru 1/2 tabl.Stilnoxu kolem 22,30,...
Závislost na Stilnox
Beru si 1/4 tablety Stilnox zhruba jednou za 10-14...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stévie

Zvyšuje stévie chuť na jídlo jako umělá sladidla?

Stevie sladká a nespavost

Delší dobou trpím spatným spaním. Muze mit negativní vliv také užívání asi 5...

Stiahnutie predkožky po frenulotómii

Dobrý deň, u urológa mi bola diagnostikovaná krátka uzdička (mal som problém...

Stiimulace vajíček

Prosím Vás lze užívat nějaké léky na podporu stimulování vajíček.nemohu už 9...

Stillova nemoc

Moc děkuji za rychlou odpověď. Prosím ale o zodpovězení ještě jednoho dotazu....

Stillova nemoc

Dobrý den. Mám Stillovu nemoc. Můžete mi odpovědět, jak se léčí a co mě do budoucna...

Stilnox


Stilnox

Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky na usnuti jsou navykove....

Stilnox


Stilnox a antikoncepce


Stimulace a zvětšní prsů


Stimulace na IVF


Stimulace penisu

mohl bych si nechat patentovat ojedinelej zpusob stymulace penisu

Stimulace vaječníků

Dobrý den. Zajímalo by mě, kdy se doporučuje stimulace vajčníků. Je to nezbytné,...

Stimulace vajíček

Prosím poraďte mi nějaké preparáty pro stimulaci vajíček. Nemohu otěhotnět,...

Stimulační přístroj na zvětšení prsou

Chtěla bych se zeptat co říkáte na stimulační přístroj na zpevnění a zvětšení...

Stimulantia v prvním trimestru

Vážený pane doktore, v nevědomosti svého stavu jsem od 2-7 týdne se značnou...

Stimulen

Dobrý den, beru 2 den Stimulen (2 tabletky denně). Po 2 tabletce se mi na obličeji...

Stimulen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s přípravkem Stimulen?...

Stimulen

Dobrý den, zajímalo by mne, zda má Stimulen vliv na antikoncepci Jeanine, jestli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Boulička na spodní čelisti

Dobrý den, dole na spodní čelisti vpravo mám bouličku velikosti hrášku, která...

Cukání pod okem


Necitlivé komentáře při léčbě rakoviny plic? Pořiďte si mluvčího!

S nevhodnými poznámkami okolí se musí čas od času vypořádat každý, kdo trpí...

Krevní obraz v těhotenství - vysoký obsah železa, nízký cukr

Dobrý den ráda bych věděla co mám dělat dnes jsem byla ráno na krvi jsem ve...

Červené pupínky na žaludu-alergie?

Dobrý Den, na žaludu se mi udělali červené malé pupínky a okolo močové trubice...

Nebojte se očkování proti klíšťové encefalitidě ani u alergiků

Podle odborníků může být většina alergiků naprosto bezpečně očkována proti klíšťové...

Suchá oční víčka

Zdravím, jsem muž, je mi 24 let, již cca 6 let si mažu víčka čistou toaletní...

Jak zdravě stárnout? Zkuste homeopatika

V řadě zemí se vyvíjí nejrůznější preventivní programy zdravého stárnutí. Podle...

Boulička na stydkém pysku


MUDr. Marcela Bártová

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Nebojte se léčbu rakoviny podpořit „nevědeckými“ metodami

Poprat se s těžkou nemocí je vždy a pro každého obtížné. Někdo je po fyzické...

Běžné bakterie v žaludku mohou pomáhat v boji proti střevní nákaze


Brnění ruky a bolesti hlavy


Pálení a bolest v pochvě

Dobrý den, je mi 19 let a mám pravidelnou menstruaci. Již půl roku mě trápí...

Vyrážka, syfilis?

Dobrý den, udělala se mi na břiše vyrážka. Nemůže se jednat o syfilis? Občas...

Nádor není jen bulka. Každá změna prsu je podezřelá

Jako ve všech orgánech i v prsu se může kterákoli buňka zvrhnout a odstartovat...

Porucha myšlení a paměti

Dobrý den, už delší dobu mám problémy s pamětí a docela mě děsí můj nynější...

Červené flíčky na penisu

Dobrý den, už asi 3 dny pozoruji červené (zarudlé) flíčky na žaludu. Netuším...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×