Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Stiahnutie predkožky po frenulotómii

Urologie Lukáš 7.6.2015

Dobrý deň,
u urológa mi bola diagnostikovaná krátka uzdička (mal som problém so stiahnutím predkožky v stoporenom stave). Pred týždňom som bol na zákroku (frenulotómia sa píše v správe). Zákrok v podstate pomohol, no v stoporenom stave aj tak nedostanem predkožku až úplne za žaluď (no oproti stavu pred operáciou je to samozrejme zmena). Predkožku dostanem až celkom na okraj, no stoporenie začne upadať a tak neviem, ako je to pri úplnom stoporení. Urológ zdôraznil, že nejde o zúženú predkožku. Je možné, že doteraz nebola predkožka pri stoporení sťahovaná a po nejakom čase sa trošku roztiahne? Nemusím sa báť, že by sa pri prípadnom pohlavnom styku dostala predkožka za žaluď, no nešla by späť?

Čítal som na Internete o nejakých mastičkách, no už naozaj nemám náladu behať po doktoroch.

Ďakujem.

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urogynekologie, Urologie‎ Pracoviště: Ambulance nemocnice Znojmo

Dobrý den, frenulotomie je úspěšná tehdy, když uzdička netahá a nebolí při pohlavním styk...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Otok předkožky
Dobrý den, mám nateklou část předkožky viz. foto,...
Bílé pupínky na okraji předkožky
Dobrý den, už dlouho mám na okraji předkožky bílé pupínky....
Problém s přetažením předkožky
Dobrý den, je mi 13 let a mám problém s přetažením...
Hypertrofie předkožky
Dobrý den, Měl bych dotaz ohledně dlouhé předkožky....
Zánět předkožky
Dobrý den. Ráno jsem se vzbudil s nepříjemným svěděním...
Stahování předkožky u dítěte a jizvičky
Dobrý den, mám prosbu. Mám skoro 4 letého syna a předkožka...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stery z děložního cipku

Dobrý den,kdyz mi preventivne delali stěr z děložního cipku, mam si pak volat...

Stery z děložního cipku

Dobrý den, chci se zeptat, kdyz mi na gynekologii delali ster z děložního cipku,...

Stěry z děložního čípku

Pravidelně chodím na preventivní prohlídky k lékařce a již několik let po stěrech...

Stěry z děložního čípku

Dobrý den, dočetla jsem se o HP virech a o jeho souvislosti s rakovinou děložního...

Stěry z močové trubice na ureapl., mykopl. a chlamydie

Dobrý den, byl jsem na urologii kvůli partnerce že měla kvasinkovou infekci...

Stesk přítelkyně po jejím bývalém partnerovi

Dobrý den, chtěl bych pomoct své přítelkyni, se kterou jsem momentálně čtvrtý...

Stevia

Dobrý den, přítel užívá warfarin 5 mg 2 tablety denně, protože měl již 2 trombozy...

Stévie

Zvyšuje stévie chuť na jídlo jako umělá sladidla?

Stévie

Dobrý den , Měla bych na Vás dotaz ohledně nápojů , které jsou slazené sladidly. Můžou...

Stevie sladká a nespavost

Delší dobou trpím spatným spaním. Muze mit negativní vliv také užívání asi 5...

Stiimulace vajíček

Prosím Vás lze užívat nějaké léky na podporu stimulování vajíček.nemohu už 9...

Stillova choroba

Dobrý den, jsem jen dost vyděšená matka ještě vyděšenější 17-ti leté dcery,...

Stillova nemoc

Dobrý den. Mám Stillovu nemoc. Můžete mi odpovědět, jak se léčí a co mě do budoucna...

Stillova nemoc

Moc děkuji za rychlou odpověď. Prosím ale o zodpovězení ještě jednoho dotazu....

Stilnox


Stilnox

Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky na usnuti jsou navykove....

Stilnox


Stilnox a antikoncepce


Stilnox oxazepam

Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox oxazepam je vhodnejsi na...

Stilnox před EMG

Dobrý den, moc prosím o radu z oblasti neurologie. Zítra ráno jdu na vyšetření...