Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Stilnox

Léky Adam 23.10.2007

Dobrý den, mám dotaz na lék STILNOX. Co by se stalo, kdyby zdravý člověk užil 3-4 prášky tohoto léku??Jen hluboký spánek?Děkuji za odpověď

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, účinek vyššího množství tohoto léku závisí na tělesné konstituci, stavu organismu, současném podávání jiných léků a podobně a nedá se jednoznačně říct, co přesně se stane po užití 3-4 tablet tohoto léku. Dle příbalové informace může při předávkování dojít k poruchám vědomí od spavosti až po lehké bezvědomí, výrazně těžší projevy byly pozorovány při kombinaci s dalšími látkami tlumícími centrální nervový systém včetně alkoholu. V každém případě je při předávkování třeba urychleně vyhledat lékaře.

Související dotazy

Stilnox
Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky...
Stilnox oxazepam
Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox...
Stilnox a antikoncepce
Dobrý den, na na noc občas užívám na usnutí půlku...
Nespavost a Stilnox
Po nespavost si beru 1/2 tabl.Stilnoxu kolem 22,30,...
Závislost na Stilnox
Beru si 1/4 tablety Stilnox zhruba jednou za 10-14...
Stilnox
Dobrý den byla jsem v 7 týdnu těhotenství, plod byl...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Stesk přítelkyně po jejím bývalém partnerovi

Dobrý den, chtěl bych pomoct své přítelkyni, se kterou jsem momentálně čtvrtý...

Stevia

Dobrý den, přítel užívá warfarin 5 mg 2 tablety denně, protože měl již 2 trombozy...

Stévie

Zvyšuje stévie chuť na jídlo jako umělá sladidla?

Stévie

Dobrý den , Měla bych na Vás dotaz ohledně nápojů , které jsou slazené sladidly. Můžou...

Stevie sladká a nespavost

Delší dobou trpím spatným spaním. Muze mit negativní vliv také užívání asi 5...

Stiahnutie predkožky po frenulotómii

Dobrý deň, u urológa mi bola diagnostikovaná krátka uzdička (mal som problém...

Stiimulace vajíček

Prosím Vás lze užívat nějaké léky na podporu stimulování vajíček.nemohu už 9...

Stillova choroba

Dobrý den, jsem jen dost vyděšená matka ještě vyděšenější 17-ti leté dcery,...

Stillova nemoc

Dobrý den. Mám Stillovu nemoc. Můžete mi odpovědět, jak se léčí a co mě do budoucna...

Stillova nemoc

Moc děkuji za rychlou odpověď. Prosím ale o zodpovězení ještě jednoho dotazu....

Stilnox

Dobrý den zajimalo by me zda stilnox a podobne leky na usnuti jsou navykove....

Stilnox


Stilnox a antikoncepce


Stilnox oxazepam

Dobry den, chtel jsem se optat, ktery z leku stilnox oxazepam je vhodnejsi na...

Stimulace a zvětšní prsů


Stimulace na IVF


Stimulace ovulace

Dobrý den, chci se zeptat. Můj lékař mi předepsal od 5. Dne cyklu do 10. Dne...

Stimulace ovulace

Dobrý Den chtěla bych se zeptat mě pan doktor řekl že my srovna menstruační...

Stimulace penisu

mohl bych si nechat patentovat ojedinelej zpusob stymulace penisu

Stimulace vaječníků

Dobrý den. Zajímalo by mě, kdy se doporučuje stimulace vajčníků. Je to nezbytné,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Nateklý pysk

Dobrý den, včera, když mi skončila menstruace, mě začal pobolívat stydký...

Možnost otěhotnění

Zdravím... Když jsme měli pohlavní stykl s partnerkou během jejích "krámů"může...

Zvýšené : Střední objem trombocytu a distribuční šíře velikosti trombocytu

Dobrý den , píšu ohledně výsledků KO, trombocyty mám v pořádku 149. Ale...

Vermox a alkohol

Dobrý den trápí mě roupy chtěla jsem se zeptat zda můžu lék vermox sníst a večer...

Kožní absces na penise

Zdravím, včera se mi udělal na penisu takový běďar. Bulka, ve které byla vidět...

Brániční kýla a zhoršené dýchání

Dobrý den , před třemi měsíci jsem patrně přechodil chřipku ( bez teplot ) ale...

Naražená žebra


Svrab

Mám nejspíše svrab asi 2 týdny jak ho léčit

Opožděná menstruace při stresu


Pupínek (akné, beďar) na penisu

Dobrý den, před cca. týdnem se mi udělal tento pupínek na penisu, nic to nedělá,...

Něco ze mě vypadlo

Dobrý den, Chci se zeptat. Teď jsem dobrala první platicko antikoncepce, na...

Praskání kloubů

Dobrý den poslední dobou mi začínají často křupat kosti jak v rukou tak i v...

Rivotril 0,5 mg denně a závislost


Svrab

zmizi svrab bez leceni

Bolesti stydkého pysku

Dobry den, uz asi tyden mam boulicku na velkem stydkem pysku, dnes jsem yi vsimla,...

Vstřebání antikoncepční pilulky

Dobrý den.Mám takový problém.Na Silvestra jsem pravidelně užila antikoncepci.Ale...

Můžu užívat tyto dva prášky dohromady biofenac a dimexol?


Tiky hlavy

Dobry den, mela bych jeden dotaz.. Je mi 23let a stava se mi, ze mam tik hlavy.Nevim...

Vstřebání antikoncepce

Dobrý den paní doktorko, měla bych dvě otázky ohledně antikoncepce. 1.)...

Vypití hodně tekutiny a vstřebání antikoncepce

Dobrý den, každý den ve 23:30 zapíjím antikoncepci klasicky čistou vodou nebo...

Reklama
Zavřít