Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štípnutí včelou rudé a plné hnisu

Kožní obtíže Radka . 1.9.2008 redakce uLékaře

Dobrý den, asi před týdnem mě štípla včela, ránu po žihadle mám červenou a plnou hnisu, okolo rány normální kůži a okolo zarudlý kruh. Chtěla bych se zeptat, zda je to normální reakce po štípnutí. Dějkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, není to nomální reakce, ránu máte podle popisu zanícenou a zhnisanou. Takovou ránu je potřeba vyčistit, posoudit celkový stav a případně podat další léky (někdy jsou nutná i antibiotika). Doporučuji návštěvu chirurgie nebo alespoň obvodního lékaře.

Související dotazy

Štípnutí hmyzem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Po štípnutí nějakým...
Pupeny na těle
Dobrý den,chtěla bych se zeptat co nejspíš způsobuje...
Štípnutí
Dobry den, cca pred trictvrte rokem mě stipnul komár...
Štípnutí hmyzem
Mám dotaz včera mě asi nějaký hmyz štípnul na ruku...
Štípnutí včelou
Dobrý den, ve čtvrtek mě štípla včela do prstu na noze..Včera...
Štípnutí klíštětem
Dobrý den, včera jsem si vytáhl klíště. Bylo přisáté...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štípnutí komárem, bradavice

Dobrý den, před rokem moji 4letou dceru štípl komár, vzhledem k tomu, že si...

Štípnutí muchničkou

Dobrý večer paní doktorko, minulý čtvrtek mne štípla pravděpodobně muchnička...

Štípnutí muškou

Před dvěma dny mě štípla malá šedivá muška,asi šest štípanců.Okolí štípnutí...

Štípnutí na ruce

Dobrý den, objevilo se mi na ruce a noze štípnutí. Pupínky svědí. Nevíte co...

Štípnutí od komára

Dobrý den, před dvěma dny mě venku poštípal komár na nohou (cca 6 kousnutí...

Štípnutí od komára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2 dny se mi koleni objevil štípanec,...

Štípnutí ovádem

Před dvěma dny na dovolené u rybníka mě štípnulo hovado do stehna, nejdřív to...

Štipnutí ovadem

Dobrý den, v neděli odpoledne mi štipl ovád do prostředníčku na noze zespod....

Štípnutí po muchničce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda štípnutí od muchničky může mít nějaký...

Štípnutí včelou

Dobrý den, ve čtvrtek mě štípla včela do prstu na noze..Včera mi natekla do...

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho


Štítná žláza a otěhotnení


Štítná zlaza


Štítna zľaza


Štítná zlaza


Štítná zlaza


Štítna zlaza hodnota


Štítná žáza a HA


Štítná žáza a její vyšetření


Štítná žláha a těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×