Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štítna zlaza hodnota

Endokrinologie Eva . 25.1.2012

Dobrý den. chcel aby som sa Vas opytat bola som u endokrinologicky na šťítnu zlazu a mala som vysledky TSH:25.2, ft4 10.1, glkym5.9, TAG.2,43, cholest.4,7, HDL1,2. myslíte ze su to velmi zle výsledky

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, máte sníženou funkci štítné žlázy, ale rozhodně to není žádná katastrofa. Po nasazení hormonů štítné žlázy budete mít laboratoř brzy v normě. příjemný den

Související dotazy

Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Štítná žláza
Dobry den. Prosim jaky je zaver techto hodnot. Moje...
Štítná žláza, operace
Dobrý den, od roku 2009 se léčím se štítnou žlázou,...
Štítná žláza
Dobrý den paní doktorko, obracím se na Vás s prosbičkou...
Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štipnutí ovadem

Dobrý den, v neděli odpoledne mi štipl ovád do prostředníčku na noze zespod....

Štípnutí po muchničce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda štípnutí od muchničky může mít nějaký...

Štípnutí včelou

Dobrý den, ve čtvrtek mě štípla včela do prstu na noze..Včera mi natekla do...

Štípnutí včelou rudé a plné hnisu

Dobrý den, asi před týdnem mě štípla včela, ránu po žihadle mám červenou a...

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho


Štítná žláza a otěhotnení


Štítná zlaza


Štítná zlaza


Štítna zľaza


Štítná zlaza


Štítná žáza a HA


Štítná žáza a její vyšetření


Štítná žláha a těhotenství


Štítná žláza

Dobry den . Chtela bych se zeptat .. Uz od malicka nemam stitnou zlazu .....

Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Štítná žláza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Cysta na páteři


Pervitin, bolesti hlavy, dezorientace, brnění rukou 2


Bolesti chodidel


Zahlenění a potíže s polykáním


Klacid a paralen

dobrý den, mohu společně s klacidem 500 užívám paralen, bolí mě hlava.

BOLEST NOHOU A RUKOU


Jak zjemnit stolici ?


Krvácení z nosu v létě


Chronický zánět slepého střeva


Bolest pod kolenem


MUDr. Iva Růžičková

Ordinace PL pro dospělé

Potvrzeno: očím ubližuje nejen vysoký, ale i nízký krevní tlak


Bolest žaludku+bolest pod žebry na levé straně


Rozedma plic


3 denní a 10 denní antibiotika


Velikost uzlin na krku

Dobry den, je sono krcnich uzlin v poradku? Byla jsem ns vysetreni v Motole,...

Rekonvalescence


Probiotika blahodárně působí při průjmu i ekzému


Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!


Jak probíhá spánek, v kolik chodit spát


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×