Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Štítná zlaza

Klara . 3.3.2016

Dobrý den mám difúzní netoxickou strunu 9 .3 jsem objednána na operaci operace cele štítné žlázy ale mám problémy už 2 měsíce mám nějaké psichycke problemi záchvaty věčné mám hlad za měsíc jsem pribrala 8 kylo když se nenajim myslím ze omdlim ze zesilim už stim dal nemohu jsem porad doma jen lezim záchvaty mám každé dvě hodiny beru na to neurol ale nepomáhá lékaři mi nic nato nedají jsem kurak ale od ty doby co mam zachvaty nemohu kourit vubec nemam chut na cigaretu kdyz si zapalim okamzite mi je zle dekuji za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie Pracoviště: Fresenius Medical Care - DS, Praha

Vážená paní Klaro, mohlo by se jednat o sníženou funkci štítné žlázy. Po operaci by Vám měl endokrinolog naordinovat substituční léčbu. S pozdravem, MH.

Související dotazy

Štítná žláza
Dobrý den, 9.12.16 mi byla vyoperována štítná žláza...
Štítná žláza
Dobrý den, 12 měsíců jsem podstupovala intenzivní...
Zvětšená štítná žláza
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co znamená nález...
Štítná žláza hubnutí
Dobry den. Mám dotaz ohledně štítné žlázy už dva roky...
Neplodnost, štítná žláza
Štítná žláza. Dobrý den, je mi 26 let a snažíme...
Štítná žláza
Dobrý den, ráda bych se zeptala na výsledek sona...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Štípnutí na ruce

Dobrý den, objevilo se mi na ruce a noze štípnutí. Pupínky svědí. Nevíte co...

Štípnutí od komára

Dobrý den, před dvěma dny mě venku poštípal komár na nohou (cca 6 kousnutí...

Štípnutí od komára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2 dny se mi koleni objevil štípanec,...

Štípnutí ovádem

Před dvěma dny na dovolené u rybníka mě štípnulo hovado do stehna, nejdřív to...

Štipnutí ovadem

Dobrý den, v neděli odpoledne mi štipl ovád do prostředníčku na noze zespod....

Štípnutí po muchničce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda štípnutí od muchničky může mít nějaký...

Štípnutí včelou

Dobrý den, ve čtvrtek mě štípla včela do prstu na noze..Včera mi natekla do...

Štípnutí včelou rudé a plné hnisu

Dobrý den, asi před týdnem mě štípla včela, ránu po žihadle mám červenou a...

Štípnutí, které přetrvávalo nezvykle dlouho


Štítná žláza a otěhotnení


Štítná zlaza


Štítna zľaza


Štítná zlaza


Štítna zlaza hodnota


Štítná žáza a HA


Štítná žáza a její vyšetření


Štítná žláha a těhotenství


Štítná žláza

Dobry den . Chtela bych se zeptat .. Uz od malicka nemam stitnou zlazu .....

Štítná žláza


Štítná žláza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepci lze "ušít na míru" každé ženě


Gynekologický nádor – poznejte je všechny


Tvrdnutí pooperační jizvy


MUDr. Zdeněk Popelka

Ordinace specialisty - interna, nefrologie

Dlouhodobý problém s kvasinkami


Perianální trombóza


Léky v těhotenství


Projevy jak zánětu šlach tak syndromu karpálního tunelu


Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Náhlé sevření hrdla


4D celkové vyšetření zdravotního stavu


Změna pigmentu kůže


Bolesti břicha


Znaménko na zádech


Kompresní punčochy pomohou i zahřejí!


Bolest hlavy


Bolest v krku


Kyselina mravenčí


Ovlivnění hormonální antikoncepce


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×