Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

T4

Endokrinologie Zuzana 22.7.2008

Dobrý den, před 3 týdny u mě začaly bolesti hlavy, nauzea, nevolnosti, závratě, pocení. U lékaře mi byla odebrána krev na hormony štítné žlázy, kde bylo zjištěny hodnoty T4 45,9 (vedle jsou napsány referenční meze 9,00 - 19,00) a TSH 0,0073. Poslední týden jsem naprosto bez potíží. Myslíte, že je nutná léčba u endokinologa, pokud se cítím naprosto v pořádku?

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Máte zvýšenou funkci štítné žlázy, vyšetření a ev. léčba na endokrinologii je nutná, pokud by se stav neléčil, může vést i k závažným komplikacím.

Související dotazy

T4 hodnota
Dobrý den, ráda bych se zeptala na hodnotu T4 viz....
T3+T4
Dobry den, kulturisti a fitnesaci pouzivaji T3+T4,...
Hodnoty TSH a T4 v těhotenství
Dobrý den, již několik let mám zjištěnou hypofunkci...
Euthyrox - TSH, T4 volný
Dobrý den, paní doktorko, bylo mi zjištěno zvýšené...
TUrekta T3-T4 N1
Dobrý den vážený pane.Píšu za svoji mámu je jí 61 let...
Interpretace výsledku T4
Dobrý den, při preventivní prohlídce jsem si řekla...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šustivý zvuk při otáčení trupu

Dobrý den, asi tak týden slyším při otočení trupu šustivý zvuk. Když zadržím...

Švédi kůže

Je mi 29 mam problém s kůži na obličeje děla se mi moc červená a sucha pokožka...

Švedí mě žalud

Co to muže byt mel sem sex s přitelkyni nechraněny a asi za dva dny se mi na...

Švédský polštář

Dobrý den, pan MUDr. Jiří Marek mi odpovídal na můj dotaz, ale já bych se potřebovala...

ŠŽ

dOBRÝ DEN,MÁM SNÍŽENOU FUNKCI ŠŽ,MŮŽE TO MÍT VLIV NA TO,ŽE SE TĚŽKO ZHUBNE,DĚKUJI

Šž a těhotenství

Dobrý den, několik let se léčím na zvýšenou funkci šž. Brala jsem poslední dobou...

ŠŽ a těhotenství

Dobrý den paní doktorko,chtěla bych se zeptat:v 6 tý.těhot. na vlastní žádost...

T maligní lymfom

Dobrý den, Tatínkovi (68) byl diagnostikovan T maligni lymfom, v současnosti...

T-lymfoblasticky lymfom

Dobrý den, chci se zeptat, jaká ja šance na úplné vyléčení T-lymfoblastickeho...

T3+T4

Dobry den, kulturisti a fitnesaci pouzivaji T3+T4, co to je a jsk to funguje?...

T4 hodnota

Dobrý den, ráda bych se zeptala na hodnotu T4 viz. v příloze. Co vlastně znamená...

Ta echogenita, steatot.změny a GIT mi nejsou jasné.

Dobrý den, děkuji paní doktorce i panu doktorovi za odpovědi ohledně žlučníku...

Tabár I

Dobrý den. Dnes mi našli na mamografu Středně denzní fibroglandulární strukturu...

Tabletka escapelle a menstruace

Dobrý den. před měsícem jsme měli s přítelem „nehodu“. bylo to na konci ms....

Tabletka navíc

Dobry den. Rano beru Venlafaxin 75. Dnes rano jsem mozna vzala omylem dva prasky....

Tabletka po

Dobry den, vzala som si na zaciatku mesiaca tabletku po , menzes som mala dostat...

Tabletka Prostin E2

Dobrý den, jsem v sedmém týdnu těhotenství. Dnes jsem byla u svého lékaře, aby...

Tabletka užitá dříve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dále postupovat. Tabletky Belara užívám...

Tabletku po?

Dobry den. Chcem sa spytat, s priatelom sme mali pohlavny styk, a po styku bola...

Tabletky

Dobry den,mam taky dotaz.Zacala jsem pouzivat antikoncepci Gracial,po vyjezeni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Píchání v krku a bolest ucha

Dobrý den, asi 14 dní mě trápí pobolívání lev. ucha a nepříjemného píchání na...

Balanitida

Dobrý den, už delší dobu mám bílé pupínky na žaludu a spiše puchyrky, ktere...

Uzliny

dobry den uz jsem vam psala a mam jeste jeden dotaz!kdyz v krku mam streptokoko...

Bolest břicha po operaci

Dobrý den. Jsem již 10 den po operaci terminálního ilea. Břicho mě nebolí jen...

Zpoždění menstruace o 14 dní

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat uz 14 dní, mám opožděnou menses. Byla jsem...

Hořká chuť v ústech při užívání antibiotik Fromilid 500


Léky

Vycisteni krve od leku. Dobry den, dva roky jsem brala neurologicky lel isicom-denne...

Zánět palce u nohy

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat. Na palci u nohy se mi asi před 10-ti lety...

Alkohol u priateľa

Dobrý deň. Chcela by som poprosiť o radu s mojím problémom. Mám priateľa asi...

Dotaz na lék

dobrý den, syn se vrátil z Tuniska, kde prodělal kolabs (je diabetik), v nemocnici...

Neschopnost si odříhnout

Dobrý den, mam dotaz, nemohu si říhnout je to nepříjemné, mám to asi půl...

Mravenčení dolních končetin

Dobrý den, už nějaký čas mám problém s pálením ( mravenčením, znecitlivěním...

Vysoké CRP


Boule vzadu na krku

Dobrý den paní doktorko tak před týdnem jsem si všimla že na hraně vlasové kstice...

Poruchy zraku

Dobrý večer, Mám dotaz ohledně zrakových problémů. Již půl roku mám prodlevu...

Sladká chuť v ústech

Dobry den, asi pred mesicem jsem byla u zubaře, klasické vrtání a amalgamova...

Jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by to bylo nebezpečné?

Dobrý den, zajímalo by mě, jak dlouho lze brát HA regulon bez pauzy, aniž by...

Píchání v krku

dobrý den 2 dny mě píchá na levé straně v krku, ze začátku jako kdyby natáhlý...

Kombinace léků

Dobry vecer. Muze se bez ujmy na zdravi uzivat zaroven paralen 500 a gujacuran? V...

Poruchy zraku

Dobrý den mám takový dotaz stává se ni občas ze v levém oku vidím tečku ..vždy...

Reklama
Zavřít