Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Šž a těhotenství

Endokrinologie Jarka . 29.9.2010

Dobrý den, několik let se léčím na zvýšenou funkci šž. Brala jsem poslední dobou Thyrozol, poté jsem prodelala zánet stítne zlazy. Hodnoty se zklidnily, tak mi lékarka léky vysadila. nyni mám jednou tak velkou stitnou zlazu - 21, ml. Drive to bylo kolem 12,6. Je mapovita, bez lozisek. Ale muj hlavni problem je takovy, ze jsem pred mesicem vysadila HA a snazime se o miminko. Myslite ze to muze mit nejaky problém s otehotnenim??? Dekuji velmi za odpoved

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den Jarko! Pokud se vaše štítná žláza, jak píšete, zklidnila a hladiny jejích hormónů jsou nyní v normě, s otěhotněním byste problém mít neměla. Plánované těhotenství přesto ještě určitě zkonzultujte s vaší endokrinoložkou. Hezký den.

Související dotazy

ŠŽ
dOBRÝ DEN,MÁM SNÍŽENOU FUNKCI ŠŽ,MŮŽE TO MÍT VLIV NA...
Hyperfunkce ŠŽ
Dobrý den paní doktorko, Po porodu v r.2009 mi byla...
Těhotenství a ŠŽ
Mám velmi vysoké hodnoty TSH 80,09 a jsem v 7 týdnu...
Hyperfunkce šž
Dobrý den, mám hyperfunkci ŠŽ. Jelikož se snažíme o...
Těhotenství a funkce štítnice
Dobrý den, jsem již v 31tt těhotenství. Je mi 26let....
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Šupinky na penisu

mám problém na žaludu penisu a na předkožce mám takové bílé hrubé šupinky. Někdy...

Šupinky na pleti

Dobrý den mám mastící se pleť, a cca pul roku zpět se mi objevily šupinky na...

Šupinky ve vlasech u novorozence

Dobrý den, můj třímesíční syn má na hlavičce šupinky. Moc jich nebylo, i...

Šupiny na penisu

Mám na penisu šupiny když si přejedu prstem tak tam cítím šupiny .doufám že...

Šustění v uších

Dobrý den.Prosím o radu šustí mi v uších při žvýkání jaká by mohla být příčina?Léčím...

Šustivý zvuk při otáčení trupu

Dobrý den, asi tak týden slyším při otočení trupu šustivý zvuk. Když zadržím...

Švédi kůže

Je mi 29 mam problém s kůži na obličeje děla se mi moc červená a sucha pokožka...

Švedí mě žalud

Co to muže byt mel sem sex s přitelkyni nechraněny a asi za dva dny se mi na...

Švédský polštář

Dobrý den, pan MUDr. Jiří Marek mi odpovídal na můj dotaz, ale já bych se potřebovala...

ŠŽ

dOBRÝ DEN,MÁM SNÍŽENOU FUNKCI ŠŽ,MŮŽE TO MÍT VLIV NA TO,ŽE SE TĚŽKO ZHUBNE,DĚKUJI

ŠŽ a těhotenství

Dobrý den paní doktorko,chtěla bych se zeptat:v 6 tý.těhot. na vlastní žádost...

T-lymfoblasticky lymfom

Dobrý den, chci se zeptat, jaká ja šance na úplné vyléčení T-lymfoblastickeho...

T3+T4

Dobry den, kulturisti a fitnesaci pouzivaji T3+T4, co to je a jsk to funguje?...

T4

Dobrý den, před 3 týdny u mě začaly bolesti hlavy, nauzea, nevolnosti, závratě,...

T4 hodnota

Dobrý den, ráda bych se zeptala na hodnotu T4 viz. v příloze. Co vlastně znamená...

Tabletka escapelle a menstruace

Dobrý den. před měsícem jsme měli s přítelem „nehodu“. bylo to na konci ms....

Tabletka navíc

Dobry den. Rano beru Venlafaxin 75. Dnes rano jsem mozna vzala omylem dva prasky....

Tabletka po

Dobry den, vzala som si na zaciatku mesiaca tabletku po , menzes som mala dostat...

Tabletka užitá dříve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dále postupovat. Tabletky Belara užívám...

Tabletku po?

Dobry den. Chcem sa spytat, s priatelom sme mali pohlavny styk, a po styku bola...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět nadvarlete


Bustural


Počurávání

dobrídem cose nosí na počurávání

Vyrážka v oblasti konečníku


Vyrážka s puchýřky


Zapomenutá pilulka


Coca cola u dětí


PhDr. Milan Štěpanovič

Ordinace klinického psychologa

Tahání, napěti a otok varlete


Borelióza


Nalez z EEG

Dobry den, v roce 2011 mi byla diag. panicka porucha. Již skoro 3 roky jsem...

Puzlování u oka


Cysty


Hnědý výtok po menstruaci


Zarudlá předkožka


Vyrážka na penisu


Dulek na cele


Tabák ničí žíly, nekuřte!


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×