Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tablety

Jiný problém Petra . 15.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, před dvěma dny mi lékař nasadil tablety Klion D 100, ale začaly mě pálit nohy, řekla bych , že to jsou žíly. Mám dále tablety užívat ? Dnes má můj lékař dovolenou tak nevím koho se zeptat. Děkuji za radu Petra

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud se vyskytnou nežádoucí účinky v souvislosti s užívanými léky, měla byste léčbu ukončit. Nemůžu však tvrdit, že Vaše potíže souvisí právě s užíváním tohoto léku.

Související dotazy

Tablety
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se čípky Candibene...
Užití potratové tablety
Dobry den ,jsem tehotna 17 tyden .a pritel me nuti...
Dvě tablety antikoncepce
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat zda by se mohl vyskytnout...
Tablety na posílení imunity
Dobrý den, prosím Vás o radu. Koupil jsem si v lékárně...
Antikoncepce - vynechání tablety
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat co mám dělat v případě...
Azibiot 500 potahované tablety a alkohol
Dobrý den, dnes ráno jsem dostala antibiotika azibiot...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

T4 hodnota

Dobrý den, ráda bych se zeptala na hodnotu T4 viz. v příloze. Co vlastně znamená...

Tabletka escapelle a menstruace

Dobrý den. před měsícem jsme měli s přítelem „nehodu“. bylo to na konci ms....

Tabletka navíc

Dobry den. Rano beru Venlafaxin 75. Dnes rano jsem mozna vzala omylem dva prasky....

Tabletka po

Dobry den, vzala som si na zaciatku mesiaca tabletku po , menzes som mala dostat...

Tabletka užitá dříve

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dále postupovat. Tabletky Belara užívám...

Tabletku po?

Dobry den. Chcem sa spytat, s priatelom sme mali pohlavny styk, a po styku bola...

Tabletky

Dobrý den, doktorka mi předepsala na bolest v krku tablety Triprim..po dvou...

Tabletky

Dobry den,mam taky dotaz.Zacala jsem pouzivat antikoncepci Gracial,po vyjezeni...

Tabletky candistop

Dobrý den, prosím Vás zajímal by mě váš názor na doplněk stravy Candistop, dočetla...

Tabletky vs náplast

dobrý den. Již 3 roky užívám antikoncepci. Nejdříve jsem začínala na JEANINE,...

Tablety

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se čípky Candibene ovlivňují s Estrofemem?...

Tablety

Dobrý den, chtěla bych přejít z hormonální antikoncepce 21/7 na antikoncepci...

Tablety Chlorella a dna

Dobrý den,užívám tablety z říční řasy Chlorella 40 denně.Mám dnu,nadměrné ukládání...

Tablety Macmiror

Dobrý den, od svého gynekologa jsem dostala vaginální tablety a tablety Macmiror....

Tablety na hubnutí Weight Loss

Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli tablety Weight Loss (http://pk.weightlossc.com/)...

Tablety na posílení imunity

Dobrý den, prosím Vás o radu. Koupil jsem si v lékárně šumivé tablety REVITAL...

Tablety na zlepšení paměti

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na tablety pro zlepšení paměti během...

Tablety na zvětšení poprsí

Dobrý den, na internetu jsem si zakoupila přírodní tablety na zvětšení poprsí...

Tablety Pirabene

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tablety Pirabene 1200 mg při pravidelném...

Tablety pro růst svalů

Dobrý den,je mi 15 let a chtěl bych brát nějaké nejlépe přírodní tablety pro...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×