Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Talcid a antikoncepce

Praktické lékařství Blondy 9.11.2015

Dobrý den,
mohu bez obav užívat Talcid (na pálení žáhy, těžký žaludek atd.), když beru HA Lindynette? Nemá vliv na vstřebání tabletky?
Děkuji

Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Dobrý den, ano, Talcid a hormonální antikoncepci můžete bez obav užívat současně, jen dejte pozor, abyste vždy dodržela doporučený časový rozestup, tzn. antikoncepci ( + případně jiné léky) užívejte vždy 1-2 hodiny před, nebo po užítí Talcidu. Hezký den, s pozdravem, Kristýna Jiříčková.

Související dotazy

ANTIKONCEPCE
Dobrý den, minulý týden jsem dokončila poslední balení...
Antikoncepce
Dobrý den, chtěla bych -Vás požádat o radu. Užívala...
Antikoncepce
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda je pravda, že...
Antikoncepce
Dobrý den, již před rokem jsem si zašla pro antikoncepci,...
Antikoncepce
Dobrý den. Do teď jsem brala antikoncepci chloe v dlouhých...
Antikoncepce
Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně antikoncepce....

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tak tady došlo nejspíše k omylu

MUDr. Zuzana Vejběrová není lékařka které patřila má reakce proto mám jen jedinou...

Tak začínám mít menší pochybnosti zda zatím není nějaká nemoc.

Dobrý den, na přelomu listopadu/prosince jsem dost upravil jídelníček. Přestal...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Taková hnědá skvrnka

Dobrý den, na penisu se mně udělala taková hnědá skvrnka vypadá to jako piha....

Takoyashuova artritida

Dobrý den, sháním informaci o vzácné nemoci postihující ženy. U nás jsem ji...

Taky to nechci zanedbat

Dobrý den. Obracím se na Vás s tímto problémem. Už řadu let mám neurčité potíže....

Takze?

Takze je to normalni ze toto kluci zkouší v mládí mezi sebou?

Takže problémů se slezinou se obávám zbytečně?

Važená paní doktorko, takže problémů se slezinou se obávám zbytečně? To by...

Talaky v konečníku a bolesti v pravém boku

Dobrý den,mám takový problém.asi před 3 týdny mě zatlačilo a píchlo v místě...

Talk na hrudi, píchání u srdce

Dobry den. Mam takovy problem. Zacalo mi to tak pred 2mesici cca.. Stava...

Talonavikulární artroza

: Artroza talonavikularně nohy vpravo. Dobrý den, závěr pana doktora je artroza...

Tam dole moc teču

Dobrý den, je mi sice trapné o tom mluvit, ale jsem už vážně zoufalá. No nebudu...

Tamex family plus

Dobrý den jsem v 5 měsíci a přepadl mě průjem v lékárně mi doporučili tamex...

Tamoxifen

Dobrý den. Pročetl jsem poradnu a nenašel jsem ani podobnou odpověď na můj...

Tamoxifen

Dobrý den, 5/2007 segmentectomnia mammae 1.dx c.exenter.axiallae pro invasivní...

Tamoxifen?

Dobrý den ,jsem po ozařování a chemoterapii .Užívám Tamoxirin.Docela jsem po...

Tampon

Dobry den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda muzu pouzívat tampon i kdyz mi je...

Tampon

Dobré dopoledne, je to možná nepravděpodobné, ale může se stát, že když si v...

Tampón

Dobrý den... Chci se jen zeptat jestli se může protrhnout panentská blána tamponem,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ureaplasma urealyticum


Plicní embolie

Dobrý den, před 6 měsíci jsem byla s potížemi s dýcháním a slabostmi převezena...

Zhoršení deprese kolem přechodu

Dobrý den, už od února mě trápí deprese a úzkosti, vždy se to zhorší v období...

Žlutý hnisavý výtok z močové trubice

Dobrý den, před pár týdny jsem u sebe začal pozorovat žlutý hnisavý výtok...

Předávkování antidepresivy ??

Dobrý den, moje maminka omylem cca 2 měsíce užívala dvoje antideresiva najednou....

Bolesti holenních kostí

Dobry den,pane doktore moje matka 65 let ma silne bolesti holennich kosti tento...

Po extrakci osmičky

Dobrý den, byla mi vytržena osmička vlevo nahoře před 5 dny. Bolesti byli mírné...

Pálení v krku při kouření

Dobrý den je mi 23 let a poslední dobou mě pálí při kouření cigaret v krku a...

Noční bušení srdce a pocení

Dobrý den, celý den se mi vcelku nic neděje ale večer když lehnu do postele,...

Urifos a antikoncepce

Dobrý den, mam dotaz ohledně léku s názvem Urifos 3g je to lék na zánět močového...

Otěhotnění ze zaschlého sperma

dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možnost otěhotnění když sem měla...

Bolest malíčku nohy

Dobry den , cca tyden me trapi bolest v oblasti malicku u prave nohy , postupne...

Třes rukou po námaze

Dobrý den. Pokaždé, když mám nějakou fyzickou námahu a sednu si, strašně se...

Polycystické vaječníky

Dobrý den, Vážený p. doktore, při gynekologické prohlídce a po vyšetřeních...

Biliární reflux

Asi před 6 týdny mě dost začalo celkem dost bolet břicho (nebylo mi špatně,...

Je možné, že bych měla roztroušenou sklerózu?

: Dobrý den, jsem necelé dva roky po porodu. Od té doby občas mivam stehovave...

Bolest v krku

Dobrý den, minulý týden jsem byla u doktora s bolestmi v krku, menší horečky...

Extrakce osmičky

Dobrý den, již 14 dní jsem po extrakci osmičky vlevo dole, vše je už v pořádku,...

Chlamydie laboratorní hodnoty

Dobrý den, doplňuji k dotazu z 2.4. ohledně chlamydií rozmezí laboratoře: chlam....

Bolest mezi lýtkem a kotníkem

Dobrý den. Již téměř druhým rokem mám problém s bolestí nohou mezi lýtkovým...

Reklama
Zavřít