Zavřít
uLékaře
Stáhněte si mobilní aplikaci uLékaře.cz
Lékařská poradna a objednání
Nainstalovat
Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tamoxifen

Sex Pavel 19.12.2017

Dobrý den.
Pročetl jsem poradnu a nenašel jsem ani podobnou odpověď na můj dotaz.
Je mi 47 let a před 9 lety mi byl diagnostikován karcinom prsu. Došlo k ablaci, 3 měsíce chemoterapie, 5 let konzumace Tamoxifenu. Během této doby jsem s erekcí neměl žádné problémy. Po 5 letech byly výsledky v pořádku a lék vysazen.
Před rokem a půl mě postihl akutní zánět slinivky. Dieta, abstinence atd. Od této doby si uvědomuji, že není vše úplně v pořádku.
Na jaře tohoto roku jsem si nahmatal bulku v místě původního nálezu. Lokální operace, bez chemo, nasazen Tamoxifen doživotně.
Doma nic moc (20 let). Po firemním večírku jsem to zkusil ověřit se slečnou. Nová, neokoukaná - padli jsme si do oka. K ránu jsem si ji odvedl na pokoj a.... nic. Nějak jsem to samozřejmě zkoulel. Ale sám z toho mám velice špatný pocit. To vám musí být jasné.
Ptám se tedy co dál? Nemám pocit, že mám život za sebou...

MUDr. Kristýna Jiříčková
Odpovídá lékař:

MUDr. Kristýna Jiříčková


Dobrý den pane Pavle, díky za velmi specifický dotaz. Doporučím Vám navštívit sexuologa, který Vás podrobně vyšetří a zjistí do jaké mír se na problém podílí Tamoxifen, chápu tedy dobře, že máte problém s erekcí jak doma, tak mimo domov. Přeji Vám, at problém brz vyřešíte, s pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
Odpovídá lékař:

MUDr. Luboš Janů Ph.D.


Dobrý den, popisujete jednorázové selhání a dlouhodobé ochlazení ve vztahu. To na jednu stranu nemusí být nic neobvyklého. Přidá se alkohol, nevyspání, očekávání od sebe... Pro možnou erektilní dysfunkci, ale máte řadu možných příčin. Nejen Tamoxifen, ale i jen samotný zánět slinivky (resp. jakýkoli zánět) může působit negativně. Je otázkou sexuální výkon během onanie. Navíc vztahové problémy doma budou mít vždy dopad na ojedinělý sexuální výkon. Doporučuji také spíše osobní návštěvu, pokud se budou potíže opakovat. Zdraví Luboš Janů

Související dotazy

Tamoxifen
Dobrý den, 5/2007 segmentectomnia mammae 1.dx c.exenter.axiallae...
Trombofilie a rakovina a tamoxifen
Dobrý den, jsem pro prodělané chemoterapii pro rakovinu...
Gynekomastie Tamoxifen 10 mg
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jak dlouho je možné...
Tamoxifen?
Dobrý den ,jsem po ozařování a chemoterapii .Užívám...
Po nasazení léky Tamoxifen mám gynekologické potíže
Dobrý den, jsem 5 měsíc po mastektomii levého prsu,...
Užívání léku Tamoxifen, nežádoucí účinky
Dobrý den-jsem v remisi po karcinomu prsu 4 roky(48...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Taky to nechci zanedbat

Dobrý den. Obracím se na Vás s tímto problémem. Už řadu let mám neurčité potíže....

Taký zvláštny pocit v pravom boku prechádza to aj do chrbta

Dobrý deň, pred dvoma dňami keď som sa zobudila ráno, tak mám doteraz taký zvláštny...

Takze?

Takze je to normalni ze toto kluci zkouší v mládí mezi sebou?

Takže problémů se slezinou se obávám zbytečně?

Važená paní doktorko, takže problémů se slezinou se obávám zbytečně? To by...

Talaky v konečníku a bolesti v pravém boku

Dobrý den,mám takový problém.asi před 3 týdny mě zatlačilo a píchlo v místě...

Talcid a antikoncepce

Dobrý den, mohu bez obav užívat Talcid (na pálení žáhy, těžký žaludek atd.),...

Talk na hrudi, píchání u srdce

Dobry den. Mam takovy problem. Zacalo mi to tak pred 2mesici cca.. Stava...

Talonavikulární artroza

Artroza talonavikularně nohy vpravo. Dobrý den, závěr pana doktora je artroza...

Tam dole moc teču

Dobrý den, je mi sice trapné o tom mluvit, ale jsem už vážně zoufalá. No nebudu...

Tamex family plus

Dobrý den jsem v 5 měsíci a přepadl mě průjem v lékárně mi doporučili tamex...

Tamoxifen

Dobrý den, 5/2007 segmentectomnia mammae 1.dx c.exenter.axiallae pro invasivní...

Tamoxifen?

Dobrý den ,jsem po ozařování a chemoterapii .Užívám Tamoxirin.Docela jsem po...

Tampon

Dobry den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda muzu pouzívat tampon i kdyz mi je...

Tampon

Dobré dopoledne, je to možná nepravděpodobné, ale může se stát, že když si v...

Tampón

Dobrý den... Chci se jen zeptat jestli se může protrhnout panentská blána tamponem,...

Tampon

co mám dělat s tamponem, dobrý den, nevím co mám dělat. Chtěla jsem se koupat...

Tampon - výtok

Dobrý den, mám dotaz. Když mám hnědý výtok, jsem u moře a chci se jít koupat...

Tampon - výtok

Dobrý den, mám dotaz. Když mám hnědý výtok, jsem u moře a chci se jít koupat...

Tampón nebo vložka?

Dobrý den, mám jeden dotaz. Co je lepší z hlediska zdraví používat při menstruaci...

Tampon v těle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se může stát, když v těle zůstane delší...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání léků na nachlazení a deprese

Dobrý den, Chci se zeptat beru ráno citalec 20mg a neurol 0,25 ráno a odpoledne....

V místě pod hrudním košem se mi objevila bulka

Dobrý den, v místě pod hrudním košem se mi objevila bulka tvrdšího rázu, trochu...

Praskla cysta vaječníku

Vážený pane doktore , můj problém začal před 3 měsíci měla jsem cystu na právem...

Výron kotníku

V pátek jsem dostal kvůli vyvrknutému kotníku ortézu a berle. S ortézou jsem...

Menstruace při extrakci zubů v celkové anestezii

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli mohu podstoupit extrakci zubů moudrosti...

Abstinence od masturbace

Dobrý den, nedávno mne napadlo, že zkusím abstinovat od masturbace a zjistit,...

Furunkl na zevním genitálu

Nikol. B Dobry den, viz v priloze jsem zaslala foto, chtela bych se zeptat...

Neuropatie, alkohol

Dobry den. V unoru mi byla diagnostikovana neuropatie n. peroneus. V cervenci...

Autovakcína a Wobenzym

Dobrý den, je možné současně užívat Wobenzym a autovakcínu proti zlatému stafylokokovi?...

Kašel v těhotenství


Bulka pod hrudním košem

Dobrý den, zase bych Vás chtěla požádat o radu. Asi před 2 až 3 let jsem si...

Bílý výtok z pochvy


Zvracení a průjem ? dietní chyba

Dobrý den, mám dotaz týkající se otravy jídlem. Včera jsme s matkou večeřeli...

Podrážděná nosní sliznice

Prosím o radu. Co na podrážděnou nosní sliznici, způsobenou častým používáním...

Brnění malíčku a části prsteníčku


Omylem jsem si vzala na bolest hlavy 2 x Ibalgin 400mg najednou

Dobrý den, omylem jsem si vzala na bolest hlavy 2x ibalgin 400 najednou. A...

Uzel na štítné žláze

Uzel na štítné žláze Dobrý den, na endokrinologii mi byl nalezen uzel cca 10mm....

Kostěný výrůstek

Dobrý den, uz delsi dobu mam na vnejsi strane dasne "bouli". Je to v oblasti...

Nesvědivá vyrážka

Dobrý den. Zhruba 3 dny mám vyrážku na břiše a levé paži (viz foto). Nesvedi...

Svědění prsou

Zdravím, nškolik dní mě svrbí levé prso co by to mohlo být? Děkuji

Reklama