Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tampon

Gynekologie petra cz. . 20.1.2011 redakce uLékaře

Dobré dopoledne, je to možná nepravděpodobné, ale může se stát, že když si v rychlosti zapomenu sundat vrchní část obalu odtamponu a takto tampon zavedu, že by se mi vrchní část obalu dostala do dělohy? předpokládám, že je na to otvor dělohy moc malý. Děkuji moc za odpověď a pěkný den.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ne, možné to není. Pokud máte nějaké obtíže a pochybnosti, navštivte gynekologa. Ale dávejte si na to pozor.

Související dotazy

Tampony
Zdravim mam otazku existuju niake tampony do vody aby...
Tampón
Dobrý den... Chci se jen zeptat jestli se může protrhnout...
Tampony
Dobrý den, používám tampony několik let, ale nikdy...
Tampon
Dobry den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda muzu pouzívat...
Tampony
Dobry den,Pred par dny jsem dostala prvni menstruaci...
Tampon
co mám dělat s tamponem, dobrý den, nevím co mám dělat....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Takoyashuova artritida

Dobrý den, sháním informaci o vzácné nemoci postihující ženy. U nás jsem ji...

Takze?

Takze je to normalni ze toto kluci zkouší v mládí mezi sebou?

Talaky v konečníku a bolesti v pravém boku

Dobrý den,mám takový problém.asi před 3 týdny mě zatlačilo a píchlo v místě...

Talcid a antikoncepce

Dobrý den, mohu bez obav užívat Talcid (na pálení žáhy, těžký žaludek atd.),...

Talk na hrudi, píchání u srdce

Dobry den. Mam takovy problem. Zacalo mi to tak pred 2mesici cca.. Stava...

Tamex family plus

Dobrý den jsem v 5 měsíci a přepadl mě průjem v lékárně mi doporučili tamex...

Tamoxifen

Dobrý den, 5/2007 segmentectomnia mammae 1.dx c.exenter.axiallae pro invasivní...

Tamoxifen?

Dobrý den ,jsem po ozařování a chemoterapii .Užívám Tamoxirin.Docela jsem po...

Tampon

Dobry den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda muzu pouzívat tampon i kdyz mi je...

Tampón

Dobrý den... Chci se jen zeptat jestli se může protrhnout panentská blána tamponem,...

Tampon

co mám dělat s tamponem, dobrý den, nevím co mám dělat. Chtěla jsem se koupat...

Tampon - výtok

Dobrý den, mám dotaz. Když mám hnědý výtok, jsem u moře a chci se jít koupat...

Tampon - výtok

Dobrý den, mám dotaz. Když mám hnědý výtok, jsem u moře a chci se jít koupat...

Tampón nebo vložka?

Dobrý den, mám jeden dotaz. Co je lepší z hlediska zdraví používat při menstruaci...

Tampon v těle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se může stát, když v těle zůstane delší...

Tampony

Dobry den,Pred par dny jsem dostala prvni menstruaci a chtela bych pouzivat...

Tampony

Zdravim mam otazku existuju niake tampony do vody aby som nechytila infekcie...

Tampóny

Dobrý den, doma ve skříni jsem objevila tampony Tampax s exspirací 2009. Jsou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Obtíže s vysokým tlakem


Pijete v těhotenství kávu? Berete dítěti železo a vápník

Zjištění, že miminko nejde zplodit tak rychle a snadno, jak jste si představovala,...

Tik v očích

Přibližně měsíc mám nervový tik v obou očích,který se stupnuje.Mám 16 let.Děkuji...

Zdravá páteř

Mezi nejčastější příčiny pracovní neschopnosti Čechů patří bolest zad. Řadě...

Uzlinky na krku


Pásový opar?


Špatný prospěch a plno poznámek? Vyzkoušejte homeopatii!

Školní rok je v plném proudu a začínají se objevovat mnohé potíže. Roztěkanost,...

Kořenový syndrom


Žal. vředy

Dobrý den, jiz zhruba pul roku beru Omeprazol kvuli zaludecnim vredum. Asi pred...

Dlouhotrvající kašel, rýma, časté nachlazení


Bolest v krku


První příznaky diabetu zachyťte včas, léčba bude snazší


Otok po TEP kolene


5 tipů pro zdravé uši bez infekce

Máte-li propíchnuté uši ozdobené náušnicemi či piercingem, pak možná víte, že...

MUDr. Josef Kučera

Praktický zubní lékař

Bolest pod lopatkami a bolest v obratli

Dobrý den, je mi 21 let, pravidelně sportuji, vcelku žiji zdravě (ale opět jsem...

Vaginální mykoza

Dobry den, objevily se u me priznaky mykozy, nikdy predtim jsem ji nemela. K...

Jak se vyhnout střevním obtížím při divertikulitidě?

Divertikly jsou výchlipky tlustého střeva. Objevují se u 5–45 procent populace....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×