Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Andrea . 23.12.2015

Dobrý den.Je mi 35 let, jsem ve 28tt a je to moje 3 těhotenství. Obe těhotensví jsem měla porod císařským řezem. Včera mi paní dr při kontrole řekla že mám placentu na přední stěně, ale že je níže položená. Nic víc mi k tomu neřekla. Chci se vás zeptat co to znamená a jestli se mám bát. Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Bát se nemusíte ale je velká pravděpodobnost že i toto těhotenství vzhledem k anamnese bude opět ukončeno sekcí.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Slabá erekce, tvar penisu a pupínky

Je mi 25 let, od dětství mám penis ohnutý jako do banánu a při stopoření to...

Bolest kyčle a páteře

Dobrý den,již delší dobu mám bolesti levé kyčle,bolest přechází do třísla a...

Klíšťová encefalitida

Vážená paní doktorko, našla jsem na sobě takový divný flíček a nevím, jestli...

NAtržená uzdička


Kultivace a přítomnost ftalátů

Stěry z pochvy Dobrý den, je to asi neobvyklý dotaz, ale ráda bych se zeptala,...

Viditelné žilky v oku


MUDr. Marcel Fratrič

Odborný lékař gastroenterologie

Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Antikoncepce a zapomenutí v 1. týdnu


Biotussil, prevemax-alkohol


Špatná chůze

Dobrý den, již 2 roky mám problém natáhnout úplně rovně nohy ať se snažím jak...

Padání věcí z rukou a pletení slov

Dobrý den, v posledních měsícíh se mi často stává, že mi jen tak vypadne věc...

Záškuby svalů


Ozonoterapie


Bolest v zápěstí

Dobrý den,mám bolest zápěstí jen,když dělám kliky nebo otočím ruku nahoru a...

Aplikován suprakain a poškozený jazykový nerv

Dobrý den, při návštěvy zubního doktora mi byl aplikován suprakain. Jenže mi...

Zácpa a krev ve stolici


HGH

Dobrý den paní Ševčíková, rád v budoucnu vyzkoušel HGH alespoň půl roční kůru...

Antibiotika

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli by se mi něco stalo kdybych na...

Krev ve spermatu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×