Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Albert 8.1.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, když mé přítelkyni svědí bradavky a prostor kolem, jestli to může být známka těhotenství? Popřípadě, co to může být? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, i když svědění bradavek není typická známka těhotenství, těhotenství nelze vyloučit. Svědění může být také např. důsledkem jen podráždění (syntetické, hrubé spodní prádlo). K potvrzení těhotenství si zakupte těhotenský test.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotenský ultrazvuk

Dobry den, prosimvas odpovida muj ultrazvuk zhruba 25 dni od oplodneni tudiz...

Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Stafylokok v uchu

Dobrý den, již cca. 3 měsíce mám stafylokoka v uchu dle posledních stěrů (streptokok...

Nateklý a bolestivější nárt

Vážený pane doktore, obracím se na Vás s prosbou ... Asi před 3 týdny mi nečekaně...

"krupička" na těle

Dobrý den,chtěla bych se zeptat..včera se mi na čele a trochu v oblasti tvaří...

Naražená žebra


Neštovice

Dobry den, mam nestovice je mi 34 jak dlouho muzu nekoho nakazit? v nemocnici...

Běh s artrozou kyčle III. stupně?

Dobrý den pane doktore, prosím o zodpovězení dotazu, zda mohu (i přes bolest)...

Kousnutí do jazyka

Dobrý den, před nějakou dobou, nevím přesně kdy, ale bude to více než 2-3 roky...

Píchání na L vaječníku

Dobrý den. minulý týden mě dva dny píchalo na levém vaječníku, po té to ustalo,...

Otěhotnění při menstruaci

Můžu otěhotnět při menstruaci a k tomu beru kyselinu listovou?

Ztráta hlasu a bolest v krku

Dobrý den jmenuji se Veronika a měla měla by jsem dotaz, já pracuji na pokladně...

Bolest v oblasti lícní kosti

Dobrý den. Již 3 den me při doteku, nebo jiném mechanickém tlaku bolí v oblasti...

Gynocaps

Dobry den,na můj dotaz mi pani doktorka doporucila pouzivat Gynocaps,ja bych...

postmalaticka pseudocysta

postmalaticka pseudocysta vel.5x5mm v zadnim ramenku kapsula interna,mnohocetna...

Chlorella při kojení

Dobrý den, prosím Vás, plně kojím 4-měsíčního syna a chtěla bych užívat chlorellu,...

Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Mravenčení v hlavě

Dobrý den, je to asi měsíc co se mi poprvé objevilo mravenčení v hlavě. Nejdríve...

Bolest a modřina v místě vpichu injekce

Dobry den, prosim o radu, minuly tyden me chytly bolesti v bederni casti zad,...

Nechtěná (pasivní) inhalace Marihuany

Dobrý den, chtěl bych se ucházet o místo Policisty, kde se provádí kompletní...

Bulka v prsou v pubertě


Zánět po vytržení zubu


Inzerce
×