Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

František . 13.5.2016 redakce uLékaře

dobrý den, omlouvám se asi je to jen hloupý dotaz a ja jsem hysterka ale rád bych se zeptal je nějaká šance na těhotenství v případě že ejakuloval na přitelkyni (mezi nohy) a ona nebere antikoncepci. Jedni přátele řikaji že kdyby i jedna kapak zatekla jakkoli je pruser a druzy at to neresim že když sex byl s ochranou a nic sem dovnitr neudělal že to nemám vubec resit. Kterí maji pravdu?

Odpovídá:

MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Dobrý den Františku, ano, udává se, že riziko otěhotnění při sexu i přesto, že k ejakulaci dovnitř nedošlo, existuje, je sice malé, ale teoretická šance vždy je. Záleží také na dalších faktorech, např. plodných dnech Vaši partnerky. 100% metoda antikoncepce je pouze úplná sexuální abstinence, chcete-li riziko možného otěhotnění na příště snížit na minimum, užívejte vždy alespon 1 antikoncepční metodu, např. kondom. S pozdravem, k. Jiříčková.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den, chtela bych se zeptat. Beru HA Bonadea a...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Analgetika nimesil

Dobrý den již rok trpím velkými bolestmi bederní páteře žádný lékař nevěděl...

Infantilní spazmy

Dobrý den Mojí dcerce je nyní 7 měsíců,když jí byly 3 měsíce,byly jsme s podezřením...

Pupínek na penise

Dobrý den chtěl bych se zeptat mám takový problem že mám tak v 1/3 hmatatelny...

Kontakt s chlorem

Dobrý den, při uklízení koupelny se mi bohužel podařilo smíchat čistící prostředky....

Opakované záněty moč. měchýře

Dobrý den, je mi 26 let, již 10 let trpím opakovanými záněty močového měchýře....

Píchání a tlačení v zádech

Dobrý den, přeložte mi trošku k pochopení tuto moji zprávu a poraďte prosím,...

Vyšetření na plicním

Zdravím, prosím zda mi můžete přeložit zprávu ke které mi nebylo nic sděleno.Jedná...

Svědění dolních končetin

Dobrý den, Pár týdnů me trápí svědění nohou. Stává se to jen večer kdy lehnu...

Časté střevní chřipky

Dobrý den, mám problém s tím, že většinou vždy, když se v okolí vyskytne nějaká...

ZÁCPA, křeče v břiše

Dobrý den, je mi 22 let. v pondělí mě pozdě odpoledne začalo pobolívat břicho...

DALACIN C - pouziva se na spalovyho streptokoka ci ne?


Nádory kůže, nález na játrech

Dobry den, v příloze zasilam lékařskou zpravu a chtela bych aby jste mi vysvětlil...

Antikoncepce a časový shon

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem brala antikoncepci poprvé tento...

Bulka za krkem

Dobrý den, dnes jsem spozoroval, že se mě udělala bulka na zadní části krku....

Kontrolní vyšetření na chlamidie

Prosím o radu ve směru ke kontrolnímu vyšetření u gynekologa na chlamidie.Moje...

Hemofilus typu b – proč je součástí kojenecké vakcinace?

Když se řekne hemofilus typu b, většina lidí si nepředstaví vůbec nic a neví,...

Infekce mocovych cest

Dobry den,chtela bych se zeptat trpim uz pul roku na infekce mocovych cest jednou...

Palpitace, arytmie, tetanie

Dobrý deň chcel by som sa informovať či tetania môže spôsobovať rýchly tlkot...

Brnění končetin a svalové záškuby

Dobrý den, před půl rokem mě začaly z ničeho nic brnět konečky prstů u rukou...

Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×