Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Mateřství jana . 20.11.2008

Dobrý den, chtěla bych se zeptat měla jsem styk po 4 dnech po MS je možné že bych otěhotněla a je možné že bych to na sobě poznala už 3 den po početí? MS cyklus mám teˇpo 23 dnech.Rozbolely mě prsa, a celkově se cítím divně?MS mám dostat až za 3 týdny.Děkuji za odpověď Jana

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Možnost otěhotnění tu je, ale vy určitě nemůžete takto brzy nic pozorovat. Většinou ženy na sobě pociťují první příznaky až po 6 týdnech od poslední menses ( v té době také má smysl dělat těhotenský test, dříve ne).

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. V září 2015 jsem měla první...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krvácení do mozku / Otřes mozku

Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu. Minulý týden jsem spadl zadní částí...

MUDr. Karel Vybíral

Praktický zubní lékař

Diagnoza

před 6lety jsem prodelala 2plicni embolie a 2 hluboke žilni trombozy .jsem trvale...

Malý penis

Dobrý den, je mně 18 let a mám problém s růstem penisu když není penis stopořený...

Úraz nebo bolest zubu během dovolené?

Léto a prázdniny přinášejí nejen zábavu a odpočinek, ale také zvýšené riziko...

Teplota a léky na nachlazení při kojení

Jsem čtyři týdny doma po porodu. Dostala jsem virozu, pokašlávám a pobolívá...

Astma a kouření e-cigaret

Dobrý den,Mam astma zatím neni nějak akutní.. Kdybych uvažoval o E-Cigaretě...

MUDr. Jiří Hrubý

Odborný lékař internista

Jak předejít vypadávání vlasů při hubnutí?

Dobrý den, začala jsem úspěšně hubnout, můj cíl je 20 kilo, takovou změnu tělo...

MUDr. Monika Veigendová

Praktický lékař pro dospělé

Zánět žil

Zánět žil, flebitida, se podle místa svého vzniku i závažnosti rozlišuje na...

Zánět na plicích u novorozence

Chtěla bych se zeptat, jaké následky mívají novorozenci, kteří byly 14 dní přenášeni...

Změna antikoncepce a zpoždění menstruace


Hlen ve stolici u kojence


MUDr. Alena Mottlová

Praktický lékař pro děti a dorost

BOLEST HLAVY POD OBOČÍM

DOBRÝ DEN, UŽ 3 DNY MĚ OBČAS BOLÍ POD PRAVÝM OBOČÍM. NEVÍTE CO TO JE? DĚKUJI...

MUDr. Petr Dražan

Ordinace praktického lékaře

Jak správně ošetřit puchýř


Bílé tečky

Dobrý den, na některých částech těla (pod očima, na rtech, na prsních dvorcích...

Zalehlé ucho


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×