Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

jana . 5.2.2015

Dobry vecer. V decembri som mala so svojim priatelom pohlavny styk. Menstruacia sa v januari dostavila,ale bola slabsia. Mozem byt tehotna? priatel pouzil ochranu a tvrdi ze sa nic nestalo. Dakujem za odpoved

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Dobrý den, pokud nemáte antikoncepci, tak můžete, v prvé řadě si udělejte těhotenský test. Pokud byste byla těhotná z prosince, již by byl pozitivní.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Naražená holení kost

Asi před třemi týdny jsem si narazil holenní kost těsně pod kolenem, byla to...

Zásadité pH moči

Dobrý den, momentálně jsem v 35. týdnu těhotenství a již delší dobu màm dle...

Přední křížový vaz

Dobrý den, co se mi stalo, zjistíte z dokumentace. Nechci to zbytečně rozpisovat....

Rakovina tlustého střeva

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, na hlavní příznaky rakoviny tlustého střeva....

Obava z těhotenství


Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Duomox na streptokokovou infekci


Trápí vás záněty dutiny ústní? Kyslík a mořská sůl pomohou!

Záněty v dutině ústní bývají nesmírně bolestivé. Někdy postiženého až omezují...

Činnost ledvin

Dobrý den přeji paní doktorko a prosím o radu. Znepokojilo mě, že druhý den...

Tmavé fleky na penisu

Dobrý den, mám na penisu tmavý flek jakoby modřinu (viz foto), který ovšem nebolí,...

Operace bederní páteře

Dobrý den, jsem po dvou operacích bederní páteře. První před 4 roky - "oseknutí"...

Bolest třísla a varlete

Dobrý den, prosím Vás obracím se na Vás s dotazem. Už několik měsíců mě nepravidelně...

Popraskaný jazyk

Dobrej uz několik let nám popraskanej jazit mám ho docela dost širokém. Kvůli...

Vyšší S-CK

Dobrý den,měl bych dotaz ohledně laboratorních výsledků.Jsem diasbetik a léčím...

Bolest žaludku

Dobrý den jiz mesic mívám divny tlak v oblasti zaludku,zacalo to kdyz sem v...

Osteoporoza

Co bychom měli dělat, abychom neměli zbytečné zlomeniny kyčlí a obratlů? V České...

Když se rakovina rozšíří do kostí

Toto zhoubné onemocnění bohužel stále ještě neumíme s jistotou vyléčit. Často...

Lékaři jsou dobří, průměrní i špatní. Neriskujte zdraví a najděte si toho nejlepšího!

Vybrali byste si na rekonstrukci bytu prvního řemeslníka, který vám přijde pod...

Bolest na zadní straně stehna

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně bolesti na zadní straně stehna? Cca 2 měsíce...

Pořezaný prst

Dobrý den. Chtěla jsem Vás, prosím, požádat o radu. Před 14 dny jsem se při...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×