Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Sex Jarka . 25.5.2010 redakce uLékaře

Dobrý den, je mi 17 let a s přítelem (19 let) jsme spolu 3 měsíce. Chtěla bych se zeptat, zda můžu otěhotnět, když by měl přítel sperma na ruce a poté by mě dráždil ve vagíně?Zatím neberu antikoncepci a bojím, že bych mohla otěhotnět. A ještě bych se chtěla zeptat, zda se antikoncepce musí začít brát nějakou dobu před tím, než bychom s přítelem začali sexuálně žít nebo jestli to stačí těsně před prvním sexem? Předem děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, přenos spermatu takto, jak popisujete, je možná. Proto uvažujte co nejdříve o HA, raději začněte brát předem /týden až 14dní před započetím sex. života/, než nastoupí její plná ůčinnost. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pharmatex

Pharmatex Rádi bychom se zeptali na účinnost čípků Pharmatex. Obvykle před...

Podlomení kolene

Dobrý den, před pár dny se mi při běhání podlomilo koleno. Chvíli jsem nemohla...

Karunkula

Dobrý den, můj dotaz se týká 11 leté dcerky. Má za sebou už třetí operaci karunkuly...

Diagnozy N911 a N86

Dobrý den. Otázka se týká gynekologie. Zajímala by mne popis diagnozy N911 a...

Snížená funkce štítné žlázy

Dobrý den, mám dotaz ohledně štítné žlázy. Již 8 let se léčím se sníženou funkcí...

Bolest bederní páteře

Dobrý den, mám maminku s velkými bolestmi v oblasti páteře v lumbální oblasti...

PaedDr. Karel Neubauer

Klinická logopedie

Pocit na zvracení, ale nikdy nezvracím

Dobry den, Je mi 21 let a už několik let (od 14ti přibližně) jsem míval pocit...

Vysoké CRP


Bolest v zádech


Špatný sluch a šumění

Dobrý den, mám dotaz 24.2. 2017. jsem měla po adenotomii a paracentéze vpravo,...

Léze v dutině ústní

Dobrý den uz posledni tyden me boli skvrny v horni casti hustech nemam ted cas...

Pálení rukou

Dobrý den paní Kateřina tady měla dotaz na pálení rukou.Můj syn to má od 4let....

Červené fleky na krku

Dobrý deň, pred dvoma týždnami sa mi vytvorili červené fľaky vzadu na krku nesvrbí...

Artoza


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Nemocná srdeční chlopeň

Dobry den.Meho pritele ceka do tri dnu operace chlopne.Jiz je asi tyden v nemocnici...

MUDr. Jana Kahounová

Praktický lékař pro dospělé

Asymetrie prsu

Dobrý den, jsem zaměstnána jako pracovních ostrahy, resp. sedím na vrátnici,...

Bolest ledvin?

Dobrý den, prosím Vás chtěla bych se zeptat co znamená v mém případě dřív to...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×