Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Michaela . 1.11.2013

dobrý den chci se zeptat za jak dlouho po styku lze zjistit těhotenství? hraje nějakou roli v otehotneni to že jsem při styku ještě slabě menstruovala? děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Ultrazvuk spolehlivě ukáže 5 týden,gravitest je positivní podle citlivosti 6 dní po koncepci nebo v termínu očekávaných menses. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Oxygenátor

Dobrý den, pro babičku sháním oxygenátor na domácí použití a zajímalo by...

Vřed na penisu

Dobry den, na penisu sem mi asi před pul rokem objevil vřed nebo něco podobnyho...

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Syn se počůrává

Dobrý den, prosím Vás o radu ohledně syna. Je mu 6 let, pomočený je každou noc....

Půlení nehtů

Dobrý den, mám problém s půlením nehtů, a všimla jsem si v poradně podobného...

Rozestup břišních svalů a další těhotenství.

Dobrý den, po druhém těhotenství mi zůstal poměrně velký rozestup břišních svalů...

Můžu být homosexual?

Dobrý den paní doktorko. Ani nevíte jak jsem rád , že jsem vás sehnal. Prosím...

Pozor na škrkavky!


Chloupky

Takze se chci zeptat,neni to normalni mit po celem obvodu penisu takove jemne...

MUDr. Ivana Soukupová

Specialista alergologie a imunologie

Při poranění mořským ježkem pomůže teplá voda a ocet


Bolest ohryzku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Přítel zvracel a po zvracení ho bolí při polykání...

Strava po cvičení

Dobrý den, prosím o radu. Vstávám ve 4 hod ráno, abych poté 20-25min cvičila...

Vyšetření EMG a karpální tunel a VEPa SM

Vážená paní doktorko, obracím se na Vás s dotazy k vyšetření EMG a VEPy: 1....

Vyrážka na penisu

Dobrý den, mám takový problém. Asi před půl rokem se mi na penisu udělala vyrážka...

Ganglion

Dobry den,chtela bych se zeptat,nasla jsem si na ruce bulku,podle obrazku a...

Pokles tlaku, vzestup cholesterolu


Propíchnutí pupíku

Dobrý den, potřebovala bych se zeptat. Když mi bylo asi sedm let, měla jsem...

Útvary na penise a v okolí

Zdravím, asi před týdnem se mi objevily na penise 3 jakoby pupínky o průměru...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×