Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tehotenstvi

Antikoncepce Andrea 6.6.2011

Dobry den, chtela bych se zeptat, prestala jsem brat ANT, menstruace se dostavila, tak jako obvykle, od te doby ANT neberu, protoze chceme s manzelem miminko. Za jak dlouho si mam udelat tehotensky test nebo si dojit na gynekologii? Dnes je to 24 den od skonceni menstruace a stale se menstruace nedostavila. Dekuji

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těhotenský test má smysl dělat nejdříve, když se nedostaví menstruace v očekávaném termínu.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství


Těhotenství

Dobrý den,pane doktore včera jsem si koupila epilátor od značky Braun a když...

Těhotenství

Dobrý den, mám na vás otázku, poslední menstruace byla od 7.10., dne 17.11....

Těhotenství

Dobry den pan doktor, som v 11. tt a mam taky problem, ze ked pridem do co...

Těhotenství

Dobrý den, už tři roky užívám antikoncepci (sunya). Nedávno jsem měla pohlavní...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se prosím vás zeptat,kdy od oplodnění půjde vidět něco...

Těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, je možné otěhotnět po vysazení antikoncepce ze...

Těhotenství

Dobrý den. Jsem v 6+6t těhotenství, mám dva gestační váčky o vel. 14 mm a 9...

Těhotenství

Dobrý den pane doktore, mám dotaz ohledně případného těhotenství. Užívám HA,...

Tehotenstvi

Dobry den, uz druhy mesic mam spozdenou menstruaci. Prichazi vždy o 6 dni dyl.A...

Těhotenství

Dobrý den, jsem v 18 TT, beru femibion 2 a kamarádka mi ještě přivezla MAMAVIT...

Těhotenství

Dobrý den, možná jsem těhotná, ke gynekologovi jsem objednaná na konec měsíce....

Těhotenství

Dobrý den,mám kamarádku, její 40 let a byla na umělém oplodnění.Nyní je ve čtvrtém...

Těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci pramino, kde beru tablety tři týdny a poté mám...

Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat jaké je riziko těhotenství, když jsem měla nechráněný...

Těhotenství

Dobrý den chci se zeptat.Je možné že těhotenský test neprokáže těhotenství.dekji...

Těhotenství

Dobrý den chtěla bych se zeptat přítel se po 14dnech užívání antikoncepce udělal...

Těhotenství

dobrý den, měla bych otázku jeslti je možné otěhotnět,když mám revma a beru...

Těhotenství

Dobrý den, možná to bude znít zvláštně, ale nějak jsem to nepochopila, po jaké...

Těhotenství

Dobrý den, dnes jsem byla umého pana doktora, zkrs injekci kůli spuštění menstruace(...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Boreliosa


Kameny ve žlučovodech

ZDRAVÍM CHTĚLA BYCH SE ZEPTÁT JSEM PO OPERACI ŽLUČNIKA/byl mi odstraněn./ PŮL...

Vleklé gynekologické problémy,dlouhodobý krvavý výtok

Dobrý den, předem se omlouvám za případně trochu delší dotaz, ale už delší...

Únava, slabost, nevolnost

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o Váš názor týkající se mého zdravotního...

Úraz kolene, krev v koleni

Dobrý den 29. Července jsem si při fotbale udelal něco s kolenem měl jsem ho...

Infekce po trhání osmičky


Bolest kolene při úplném napnutí nohy

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, na problém ohledně levého kolena. A jestli...

Bolestivá bulka v okolí pochvy a na klitorisu


Hnědý výtok

Dobrý večer. Chtěla bych se vás zeptat na hnědý výtok, co to je a jak dlouho...

Také na toaletním papíře se objevuje jednou za čas jasně červená krev


Vyjmutí šroubů po zlomenině

Dobrý den, letos to bude 4 roky co jsem po zlomenině obou kotníků a boční tenké...

Bolesti zad vystřelující do nohy


Bílý výtok z pochvy


Křeče v končetinách

V posteli raním protahováním se stává dosti často ,že dostanu křeč do pravé...

Bolest v krku


Subfebrilní teplota a erytropenie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svůj problém. Již druhý týden mám teploty...

Opakované infekce E. Coli

Dobrý den, je možné se nějak zcela zbavit bakterie e coli? Způsobuje mi gynekologické...

Hluboká žilní trombóza

Začátkem dubna mi byla zjištěna trombóza PDK, zpočátku Xarelto 15 mg 2x denně,...

Artróza a zánět kolene

Dobrý den dnes jsem byla u nového ortopeda který mi zjistil podle rentgenu velký...

Kašel po jídle

dobrý den.Chci se zeptat na problém,který trápí mého syna.Je mu 31let,jinak...

Reklama
Zavřít