Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Tehotenstvi

Antikoncepce Andrea . 6.6.2011 redakce uLékaře

Dobry den, chtela bych se zeptat, prestala jsem brat ANT, menstruace se dostavila, tak jako obvykle, od te doby ANT neberu, protoze chceme s manzelem miminko. Za jak dlouho si mam udelat tehotensky test nebo si dojit na gynekologii? Dnes je to 24 den od skonceni menstruace a stale se menstruace nedostavila. Dekuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těhotenský test má smysl dělat nejdříve, když se nedostaví menstruace v očekávaném termínu.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Dlouhodobý kašel a další projevy


EEG


Zánět patra


Opožděná menstruace a negativní těhotenský test

Dobry den, nedostala jsem menstruaci uz mam 12 dni spozdeni. Mam partnera se...

Antikoncepce Artizia


Vyplnění mezery mezi zuby


Klimonorm a následky jeho dlouhodobého užívání


MUDr. Věra Čechová

Stomatologická ordinace

Vitamíny


Zapomenuta pilulka


Bolest třísel


Streptokok v pochvě


Jak správně ošetřit puchýř


Kožní obtíže


Žaludek


Samovolná tvorba modřin


Duomox na streptokokovou infekci


Méně známá sestra hemofilie aneb Když chybí srážecí faktor VII


Bolestivý, červený a opuchnutý klitoris


MUDr. Jitka Matiašovicová

Praktický lékař pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×