Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

michaela . 2.9.2014 redakce uLékaře

dobrý den, měla bych otázku jeslti je možné otěhotnět,když mám revma a beru na něj léky plaquenil jednou denně,před měsícem jsem přestala užívat hormonální kroužek nuvaring.Měla bych změnit prášky,abych mohla otěhotnět?děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Důvod ke změně léků není, otěhotnění nijak nebrání jen v případě gravidity by jste měla Plaquenil vysadit. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Antikoncepce a možné těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci Femoden. Prvni tabletku jsem si vzala přesně v...

Hodnoty AIP

Dobry den, mam AIP 0,67...co to znamena a co mam delat...dekuji Vlasta

Špinění mimo menstruační cyklus

Dobrý den, chci se zeptat v prosinci jsem byla na zákroku s děložním čípkem...

Bolest pod žebry

Dobrý den, již delší dobu mě bolívá při nádechu pod žebry na pravé straně v...

Vyšetření pannen

Dobrý den mám přítelkyni (pannu) půjde poprvé na gynekologii tak se chci zeptat...

Bulka na varleti

Dobrý deň , mám 18 rokov a na ľavom semeníku mám už asi od 13 rokov guličku...

Bolest a otok kolene

Syn 13 let si před třemi týdny poranil koleno. Při přeskakování bedny propnul...

Bolest břicha v dolní častí vystřelující pod žebra

Dobrý den chci se zeptat docela hodně mě bolí od středu podrisku k levé straně...

Revmatoidní artritida


Bolesť temena hlavy na dotyk

Dobrý den.   už necelé dva dny mě trápí bolest hlavy v oblasti temene. Ale...

Operace tříselné kýly

Dobry den, jsem 4 dny po operaci leve triseíni kyly jsem vegetarian a mam par...

Oční vada

Dobrý den, dcera (4 roky) od 1roku nosí brýle. Oční vada VOP +4,5 -3 cyl 180...

Savo

dobrý den, již jsem zde psala o svých potížích s bradavicemi. Nezabralo mi pálení,...

Nelepšící se angína

Dobry den, uz 5 dni se dost potim, boli me hlava a v krku pri polikani a take...

Mám problém s hlubokým nádechem

Dobrý den, již přes rok mám bolesti zad v oblasti mezi lopatkami, nebo kolem...

Studené a fialové ruce a nevolnost

Dobrý den, je mi 14 let a mám věčně studené a fialové ruce. Dětská lékařka nás...

Sinus pilonidalis


Léky na bolest

Dobrý den, s čím mohu kombinovat Nimesil? Proti bolesti zubů, panadol a jiny...

Bolí mně jen při sezení kostrč

Dobrý den, je mi 13 let a delší dobu cca měsíc, mě bolí jen při sezení kostrč....

Pichani na srdci

Dobry den chtel bych se zeptat je mi 22 a uz od 14 let mam obcas pichani na...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×