Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Tereza . 27.11.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, měla bych dotaz. Měla jsem pohl. styk (dnes) se svým partnerem a dnes jsem brala poslední antikoncepční pilulku (před menstruací). Bohužel jsem si před 5ti dny vzala pilulku od cca. 10hod. později, než bývá zvykem. Jaké je prosím riziko, že bych mohla otěhotnět? Děkuji předem za odpověď. T.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, pokud jste nezpozdila s užitím tabletky o více než 12 hodin, neměl by být antikoncepční účinek snížen, tedy byste neměla otěhotnět.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolesti po plastice zkrizeneho vazu

Dobrý den, je mi 21 let ( jsem dnes jiz bývalá volejbalistka - treninky 7x tydne)...

Citlivý zub pod korunkou

Dobrý den, mám korunku na dolní stoličce, kovovou. Zub mám umrtvený. Je to 6...

Zvýšená srážlivost menstruační krve

Dobrý den, v srpnu jsem vysadila hormonální antikoncepci z důvodu bolesti dolních...

Kouření marihuany

Dobry den, chtel jsem se zeptat zda pri pasivnim koureni marijuany, napr. kdyz...

Echokardiografické vyšetření srdce

Dobrý den,prosím o vyhodnocení výsledků echokardiografického vyšetření srdce.Je...

Brnění zápěstí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat už asi 2 týdny mi brní zápěstí, přechází to...

Obrna lícního nervu

Dobrý den, mám již týden obrnu lícního nervu, docela se to zlepšuje. Chtěl bych...

Boulička

Dobrý den cca před 2 týdny se mi udělala malá tvrdá boulička na malém stydkém...

Antikoncepce a antibiotika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antibiotika Cefuroxim - Cefuroximum axetili...

MUDr. Helena Sládková

Stomatologická ordinace

Bolesti ramene, antirevmatika a jejich nežádoucí účinky

Dobrý den, jsem diabetička I. typu, mám vysoký cholesterol a síňovou tachykardii...

Dobrý den, mám 7-týdenní ...

Dobrý den, mám 7-týdenní miminko, které kojím. Protože bydlíme na vesnici, kde...

Snížený močový měchýř

Dobrý den,píši dotaz za svou mamku,které zjistili snížený močový měchýř,je zatím...

MUDr. Jiří Toman

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Tinea inguinalis

Dobrý den, již třičtvrtě roku se mě drží tato vyrážka. Kůže je dlouhodobě vysušená...

Dlhodobe problemy psychika?

dobry den prajem chcem sa spytat uz dlhodobo pocitujem akusi uzkost na hrudniku......

"zarudlý flek"

Dobrý den, mému otci se ze dne na den vytvořil zarudlý,zvětšující se flek na...

Chronicka zilni nedostatecnost

Dobry den, prosim lskave o vyjadreni k uzivani leku Detralex. Je mne 62let,trpim...

Bolest špičky jazyka

Dobrý den, před pár dny mě vždy večer začne bolet špička jazyka. Nevíte čím...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×