Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie Gabriela . 25.9.2013

Dobrý den,prosím o radu.Mam nepravidelnou menstruaci většinou tak po 19-23 dnech,trvá tak 6-7 dní.Přítel se do me několikrát udělal a nyní jsem to jeste nedostala.Testy jsou negativní.Myslíte,ze uz půjde zjistit z krve jestli těhotná jsem nebo ne?Moc děkuji za odpověď!

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Krevní testy jsou spolehlivější již proto,že jsou kvantitativní,ale i močové testy mají poměrně velkou přesnost a jsou positivní již 5-6 den po koncepci. Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest na tvrdém patře


Pupinky (bradavicky) na stydkych pyscich


Tetanie a panické ataky


Výtok z bradavky, bolest břicha


Komplikace po císařském řezu


Artróza - Gonartróza


Intimní


Stav po operaci slepého střeva


Celiakie


Mravenčení


MUDr. Jiří Kučera

Praktický lékař pro dospělé

Naučte se samovyšetření prsu


Vytržený zub


Těhotenství a cytologie


MUDr. František Rousek

Chirurgická ambulance

Ječné zrno


Bulka v spodni celisni


Hemeroid?


Gyrablock


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×