Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Barbora 17.12.2014

Vážený pane doktore,

antikoncepci beru již dva roky, ale momentálně jsem vynechala poslední pilulku v měsíci, tzn. mám brát prášky až do soboty, ale moje poslední pilulka byla již v pátek. Následně jsem dostala menstruaci, která trvala do pátku a v neděli (v den, kdy opět začínám brát antikoncepci) jsem měla nechráněný sex s ejakulací do pochvy. Chtěla bych se Vás tedy zeptat, jaká velká pravděpodobnost otěhotnění u mě po vynechání poslední pilulky existuje a kdy nejdříve by mohl těhotenský test zjistit, že jsem těhotná.

Děkuji za odpověď.

S úctou,

Barbora

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Pravděpodobnost gravidity je velmi malá a gravitest je positivní cca 5 den po případné koncepci.
Příjemný den

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den,dočetla jsem se na internetu o nebezpečí chemických prostředků v těhotenství...

Těhotenství

Dobrý den,moje poslední perioda byla 7.11.2014.Dne 15.12 jsem si udělala těhu...

Tehotenstvi

Dobry den. Pritelkyne brala po dobu cca 3 dnu prerusovane antikoncepci. Pri...

Těhotenství

Dobrý den, chtělabych se Vás zeptat jestliže jsem měla před 5 měsíci nechráněný...

Těhotenství

dobrý večer, chtela bych se vas zeptat na radu ... Posledni ms jsem mela 5.12....

Těhotenství

Dobrý den, před měsícem a něco jsem se rozešla s přítelem konkrétně 11. května,...

Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen...

Těhotenství

Dobrý den. Pravidelně beru antikoncepci Lindynette. Měli jsme s partnerem pohlavní...

Těhotenství

Dobrý den,dneska jsem zjistila že jsem těhotná.mám hned zajíd za Gynekoložkou...

Těhotenství

Dobrý den,chtela bych se zeptat i když vím že to asi zamitnete.Chtwla bych ještě...

Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen...

Těhotenství

Dobry den, mohu otehotnet, kdyz trpim kolitidou a mam selest na srdci, ze se...

Těhotenství

Chci se zeptat,když jsem brala antikoncepci asi tak 2roky (Ayreen) a asi tak...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění pokud beru asi 6...

Těhotenství

Dobrý den já bych se chtěla zeptat, Byla jsem si pro antikoncepci Chloe a v...

Těhotenství

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás dotaz. S přítelem jsme měli nechráněný...

Tehotenstvi

Dobry den, je to 17 dni nazpatek, co jsem si zapomela vzit jeden prasek antikoncepce,...

Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, v půlce měsíce jsme se začali snažit o miminko poslední...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné,aby těhotenský test mi ukázal...

Tehotenstvi

Dobry den,Kdyz uz od vcera spinim? :( neni neco spatne?

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Suché místo na penisu

Dobrý den, Je mi 18 let a už před dvěma lety se mi udělal na předkožce jakýsi...

Bílé ložisko na koleni a palci

Vážená paní doktorko.Ráda bych se zeptala, na ložisko, které se mi udělalo na...

Problémy se zažíváním

Dobrý den . Už několik týdnů mě trápí střevní potíže.Návaly teplot a zimnic....

Pálení poševního vchodu

Dobrý den, téměř 2 roky mám problémy s poševním vchodem- pálení při močení,...

Krvácení po pohlavním styku

Dobry den, v sobotu jsem mela pohlavní styk s partnerem. A od včera krvacim....

Angína ?

Přeji krásný den, Můj dotaz je ohledně "divné angíny" . Jeden den ráno jsem...

Natržená uzdička

Dobrý den, natrhla se mi uzdička, jasně , četl jsem toho spousty, ale já už...

Praskliny na předkožce - kožní, nebo pohlavní nemoc?


Naražené rameno

Dobrý den, prosím Vás o radu ohledně úrazu ramene. Předevčírem večer jsem...

BOLEST ZÁPĚSTÍ

Dobrý den, mám dotaz ohledně bolesti v levém zápěstí. Bolestí v zápěstí už...

Brnění rukou, přibírání na váze, bolest v krku


Šumění v levém uchu

Dobrý den, omlouvám se, už dvakrát jsem zde pokládala podobný dotaz... Od července...

Zčervenání v obličeji

Posledni 2-3 roky zcervenam po poziti alkoholu. Nekdy po sklince, nekdy po vetsim...

Tepání v levém uchu


Sono jater

Dobrý den,chtěl bych se vás zeptat co zna mená ve zprávě s ultrazvuku jater...

Pravděpodobnost vytvoření pakloubu

Dobrý den, 2.5. jsem si po schodech přivodila zlomeninu 5. metatarsu bez dislokace....

Lichen planus a léčba

Dobrý den, před dvěma dny mi byl diagnostikován Lichen planus. Jsem teď ve fázi,...

Krev ve stolici, bolest v boku


Vzteklina

Dobry den, chcem sa spytat pred dvoma dnami pobehovala pred nasim dvorom liska....

Zánět/zarostlý nehet na noze
