Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Těhotenství

Gynekologie Ema 16.8.2012

Dobrý den já bych se chtěla zeptat, Byla jsem si pro antikoncepci Chloe a v obalu bylo napsané když ji začnu užívat druhý až pátý den menstruace, že mám prvních 7 dní používat ještě nějakou bariérovou metodu, jenže nám kondom praskl a já nevím jestli můžu otěhotnět, můj doktor na gynekologii není a já nevím koho jiného se mam zeptat děkuji za odpověď.. Ema

Odpovídá lékař:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud jste nezačala užívat od 1 dne menses jako normálně doporučuje výrobce a praskl kondom, těhotenství není vyloučené.
Příjemný den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobrý den. Je mi 43 let a mám otázku jeli možné v tomto...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství

Dobrý den, před měsícem a něco jsem se rozešla s přítelem konkrétně 11. května,...

Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen...

Těhotenství

Dobrý den. Pravidelně beru antikoncepci Lindynette. Měli jsme s partnerem pohlavní...

Těhotenství

Dobrý den,dneska jsem zjistila že jsem těhotná.mám hned zajíd za Gynekoložkou...

Těhotenství

Dobrý den,chtela bych se zeptat i když vím že to asi zamitnete.Chtwla bych ještě...

Těhotenství

Vážený pane doktore, antikoncepci beru již dva roky, ale momentálně jsem...

Těhotenství

dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká jsou rizika v těhotenství. Mám umělou chlopen...

Těhotenství

Dobry den, mohu otehotnet, kdyz trpim kolitidou a mam selest na srdci, ze se...

Těhotenství

Chci se zeptat,když jsem brala antikoncepci asi tak 2roky (Ayreen) a asi tak...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění pokud beru asi 6...

Těhotenství

Dobrý den, pane doktore, mám na Vás dotaz. S přítelem jsme měli nechráněný...

Tehotenstvi

Dobry den, je to 17 dni nazpatek, co jsem si zapomela vzit jeden prasek antikoncepce,...

Těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, v půlce měsíce jsme se začali snažit o miminko poslední...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné,aby těhotenský test mi ukázal...

Tehotenstvi

Dobry den,Kdyz uz od vcera spinim? :( neni neco spatne?

Těhotenství

Dobrý den. obracím se na Vás s dotazem, jestli je možné, že bych byla gravidní,...

Těhotenství

dobrý den.. ja už jsem vám tady jedou psala.. a mam ten problém že v ponděli...

Těhotenství

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zjistila jsem že jsem těhotná zasla jsem na...

Těhotenství

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,kolik dní po pohlavním styku se dá zjistit,zda...

Těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, když jsem měla v období ovulace nechráněný...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otoky tváře, rtů

Dobrý den,již čtvrtým rokem mi otečou rty a tváře.Začne to lehkým brněním rtů...

Možnosti terapie nodózní strumy


Hemangiom jater


Bolest a otok dásní a jazyka


Průjem, cukrovka, dialýza

ráda bych se optala na stále trvající průjmy maminky.je již po operaci...

Mirena

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní vliv na vytvoření nádoru...

Hysterektomie a bolest břicha

Dobry den,rada bych se zeptala,jestli je normalni bolest bricha (i v zadech,neco...

PM Chlamydil Extra

Dobrý den, byly mi diagnostikovány chlamydie tracho. na léčbu jsem dostala antibiotika...

Hemangiom v játrech

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Před půl rokem mi byl vyšetření -sono břich...

Tuhý hnis na krčních mandlích

Dobrý den, prosím o radu, asi dva měsíce pozoruji, že se mi na krčních mandlích...

Bulka na penise

Objevila se mi bulka na penisem mám jí tam tak mněsíc. Kdy na ní zatlačím nebolí....

Křeče v břiše

Dobrý den, už nějakou dobu mám ráno křeče břicha, které ale přejdou po stolici....

Azitromycin a mléko


Vlasy


Antidepresiva a alkohol?


Problémy s menstruací

Dobry den uz od 14ti let mam problem s menstruaci byla moc silna dlouha a casta.brala...

Noční bolesti zad

Dobrý den paní doktorko, je mi 40 let. V poslední době se u mě vyskytuje bolest...

Aterom, výrůstek na hlavě

Dobrý den, při česání jsem narazil na tento výrůstek na temeni hlavy a po dalším...

Bulka na penise

Dobrý den, chci se zeptat, po pohlavním styku s přítelkyní se mi na penisu(převážně...

Mirena

Dobrý den, 6 týdnů mám zavedeno nitroděložmí tělísko Mirena. Jsem 7 měsíců...