Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství

Gynekologie veronika . 5.12.2008

Dobry den, mohu otehotnet, kdyz trpim kolitidou a mam selest na srdci, ze se mi nedovira leva komora? Dekuji za odpoved.veronika

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, tyto vady rozhodně otěhotnění nebrání. Navíc právo na otěhotnění má každá žena. Přesto bych ale doporučoval konzultaci s ošetřujícím gynekologem, který Vám poskytne podrobné informace o rizicích případného těhotenství. Hezký den.

Související dotazy

Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...
Těhotenství?
Dobrý den,chtěla bych se zeptat mám vynechání menstruace...
Těhotenství?
Dobry den chtela bych se zeptat mela jsem.styk pred...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenský test během užívání ATB


Těhotenský test, kdy testovat


Těhotenský test, postinor


Těhotenský test, prosím o rychlou radu


Těhotenský test.

Dobry den, je mozne tento test brat jako pozitivni? Vysel jiz po treti, dva...

Tehotensky test+zivotnost spermii


Těhotensrví


Těhotensté testy


Těhotenstí


Těhotenstí a zápach z asfaltové penetrace


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Tehotenstvi

Dobry den.Beru antikoncepci uz 2 roky pravidelne.pred cca 5 dny jsme meli s...

Těhotenství


Těhotenstvi


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Těhotenství


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hemoroidy?


Tuhnutí lýtek


Tuhá bolestivá stolice, holčička 2,5 roku


Pálení pochvy po sexu


Pupinky a fleky na penisu


Bulka na konci konečníku


Artoza


Třísla


Krvácení při užívání antikoncepce.


Bolest v podkolenní jamce


Oranžové zbarvení jazyka


Kožní absces v podpaží


Bolesti žaludku


Skvrny kůže

Dobry den uz delsi dobu se my po tele tvori tyto skvrny na zadech na hrudi...

MUDr. Jaroslav Pavlata

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Autoimunitní zánět šž

Dobry den chci se zeptat na hodnoty stitne zlazi ft4 27.8+ tsh0.007 alt 0.57...

Poškození periferních nervů


MUDr. Petr Chmura

Diabetologie

Testy


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×