Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství a zvýšené JT

Gynekologie Lucie . 21.7.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat jestli vadí těhotenství, když mám zvýšené jaterní testy. Jestli by to na mě a na játra mělo nějaký vliv případně i na plod. Děkuji Lucka

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, důležité je vědět, jaká je příčina zvýšených jaterních testů.

Související dotazy

Zvýšené JT v těhotenství
Dobrý den paní doktorko,chtěla jsem se zeptat:ve 36...
Zvýšené JT a lymfocyty
Dobrý deň pán doktor, mám dcérku, ktorá má 4,5 mesiaca....
Zvýšené JT v těhotenství
Dobrý den paní doktorko, chtěla jsem se zeptat ve...
Zvýšené TSH v těhotenství
Dobrý den, jsem v 11. tt. Otěhotněla jsem bez jakýchkoliv...
Zvýšené leukocyty
Dobrý den, syn 18 měsíců ma zvysene leukocyty v krvi...
Zvýšené ALP a bilirubin
Dobrý den, rád bych se zeptat, co znamenají zvýšené...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství a vyhřívaná deka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat - jsem ve 13 tt a defakto celý první trimestr...

Těhotenství a vyprazdňování

Dobrý den, mám dotaz ale přesně nevím jestli patří sem ale zkusím to...Jsem...

Těhotenství a vyšší puls

Dobrý den, ráda bych se zeptala - jsem v 21. týdnu těhotenství a už podruhé...

Těhotenství a výtok

Dobrý den paní doktorko, jsem v 20. týdnu těhotenství a jsem po přeléčení globulemi...

Těhotenství a zaměstnání

Dobrý den, pane doktore, mám trochu nezvyklý dotaz. Je mi 39 let a plánujeme...

Těhotenství a zánět čípku

Dobrý den chci se zeptat,dnes mi na gynekologii oznámily že mám zánět děložního...

Těhotenství a zánět močového měchýře?

Vážený pane doktore, ráda bych se Vás zeptala, zda by byl pro miminko nebezpečný...

Těhotenství a zuby

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jeden dotaz ohledně těhotenství a zubů....

Těhotenství a zvýšená funkce štítné žlázy

Dobrý den paní doktorko, Chtěla jsem se zeptat na váš názor. Ještě stále...

Těhotenství a zvýšené jaterní testy

Dobrý den,ráda bych věděla ještě další názor.... V červnu loňského roku mě začaly...

Těhotenství a žloutenka

Dobrý den, momentálně jsem ve 26. týdnu těhotenství. Pokud bych se nakazila...

Těhotenství a žlutý výtok


Těhotenství ANO X NE ???

Dobrý den rád bych vás poprosil o radu. Má přítelkyně má bolesti v okolí pupíku,...

Těhotenství ano/ne??!!

Dobrý den pokoušíme se o miminko poslední měsíčky byli 8.prosince. udělala...

Těhotenství během braní antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci již přes 10 let. Před cca 6ti lety jsem otěhotněla,...

Těhotenství během menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat,měla jsem s mužem pohlavní styk 2 dny před koncem...

Těhotenství během užívání antikoncepce

Dobrý den nedávno jsem začala brát antikoncepci, po 5 vzatych pilulkach jsme...

Tehotenstvi bez bolesti

Dobrý den, již mám po jedné revizi z důvodu zamlkleho těhotenství a nyní jsem...

Těhotenství bez cyklu?

Dobrý den, jsem 16 měsíců po porodu (přirozený, spontánní) a dosud jsem nedostala...

Těhotenství bez menstruace?

dobrý den paní doktorko chtěla jsem se zeptat jestli je možné otěhotnět když...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pálení pat


MUDr. Věnceslav Černý

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Jizva po operaci srdce může být i nenápadná


Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci


Revmatoidna artrida


Mám na přirození takové malé pupínky


Zubní kaz


Laparoskopie odhaluje příčiny neplodnosti


MUDr. Dušan Rada

Ordinace PL stomatologa

S atopickým ekzémem k moři


Trpíte alergií? Otestujte si i krém na opalování


Absence menstruace


Angina


Časté průjmy


Pupínek pod prsem


Bolest a otok dásní a jazyka


Předávkování Helicidem

Co se stane když sním 8 kusů Helicidu naráz ? ..

Allergocrom pálení očí


MUDr. Jarmila Bartošová

Praktická lékařka

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×