Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství, escapelle, HA

Denisa . 3.4.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat, zda je možné, že mohu být těhotná. Beru 3 týdny hormonální antikoncepcii, ale 3 dny před nechráněným pohlavním stykem jsem měla průjem. Proto jsem 14 hodin po styku použila Escapelle. Je možné, abych byla v tom?

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, riziko těhotenství,vzhledem k tomu, že jste použila i pohotovostní antikoncepci, je velmi malé. Vyloučit ho můžete až při event. vynechání menstruace použitím těhotenského testu.

Související dotazy

Užití HA po použití Escapelle
Dobrý den, chci se zeptat jak je to s užívání HA po...
Escapelle, menstruace a HA
Vážený den pane doktore, chtěla bych Vás požádat...
Kdy užít HA po užití Escapelle
Dobrý den, užívám pravidelně HA Jeanine, vynechala...
Escapelle
Dobrý den, před týdnem jsem měla nechráněný pohlavní...
Užití Escapelle po vynechání běžné HA
Dobrý den, prosím o Váš názor. Dlouhodobě užívám HA...
Escapelle
Dobrý den, mám prosbu. Po nehodě (prasklý kondom) jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenstvi´

Dobrý den, mám velmi vážný dotaz.. Je mi 15 let a s mým klukem jsme spolu 2...

Těhotenství- sport a dieta

Dobrý den, udivuje mě, že i v dnešní době není na internetu dostatek ověřených...

Těhotenství-dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem laborant v lékárně a teprve teď (18.týden)...

Těhotenství-dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsem laborant v lékárně a teprve teď (18.týden)...

Těhotenství-hemor. cysta

Dobry den, jsem v 16. tydnu tehotenstvi. Pri ultrazvuku zjistena hemorr. cysta...

Tehotenstvi-krvaceni

Dobry Den chci se zeptat sem 3tyden tehotna a dnes sem 2krat trosicku spinila...

Těhotenství-ostrá bolest v podbřišku

Dobrý den, jsem v těhotná 31+2 a občas mě píchne vpravo v podbřišku.Asi před...

Těhotenství-potrat

Dobrý den, prosím vás, mám tři děti, bohužel zdravotní problémy, jsem po autonehodě....

Těhotenství-příznaky

Dobry den, omlouvam se za mozna trochu naivni dotaz, nicmene - pri mem prvnim...

Těhotenství, dosud nepotvrzené

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na dotaz ohledně počínajícího těhotenství....

Těhotenství, hCG

Dobry den, ted mi prisla odpoved od doktorky a moc ji nechapu hladina hcg pod...

Těhotenství, hodnota hCG

Dobry den, ted mi prisla odpoved od doktorky a moc ji nechapu hladina hcg pod...

Těhotenství, jak poznat.

Dobry den s pritelem se snazime o miminko 24.5. Jsme meli nechraneny sex kdy...

Těhotenství, je možné?


Těhotenství, obava o narození postiženého dítěte

Dobry den , chtela jsem se zeptat jsem 5 tydnu tehotna , podle posledni menstruace...

Těhotenství, opožděná menstruace

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci. Poslední tabletku jsem si vzala se...

Těhotenství, opožděná menstruace

Dobrý den, je možné zjistit u lékaře těhotenství v 5-6 týdnu? Test z lékárny...

Těhotenství, opožděná menstuace

Doobrý den, před 2 dny jsem sem psala kvůli mému problému s Postinorem a hormonální...

Těhotenství, průjem

Dobry den, pred dvema dny se mi na tehotenskem testu objevily //. V ten...

Těhotenství, Rh negativita a počet injekcí

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: jsem Rh negativní, manžel Rh pozit., po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Pocit strachu, bolest na prsou, pocit těžké hlavy

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne meho stavu, omlouvam se za pripadne...

Zduřelá prsní žláza

Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Moje 6-iletá dcera má bulku cca 1cm pod...

Umíte správě pečovat o stomii?

Přestože jsou v léčbě střevních zánětů různé možnosti takzvané konzervativní...

Špatné dýchání nosem, bušení srdce

Dobrý den, již několik týdnů pociťuji několikrát denně, že se mi špatně dýchá...

MUDr. Dagmar Straková

Odborný lékař stomatologie, ortodoncie

Parazitární nemoci střeva

Parazitární nemoci nepazří mezi příliš častá onemocnění, je však vhodné na ně...

Léky na spaní a Kozlíkové kapky

Mám dg. konstituční neurastenie. 12let 1 tb Rivotril 0,5 na noc - jinak neusnu...

I děti potřebují pravidelné oční prohlídky

Včasné odhalení očních zdravotních problémů je u dětí velmi důležité. U těch...

Bolest nártu

Dobry den,moji maminku (72let) začal bolet asi před měsícem nárt u levé nohy....

Zvýšená produkce slin

Dobrý den, minulý rok jsem prodělal angínu trvající cca měsíc se 3 menšími přestávami...

MUDr. Marie Tylšarová

Praktický lékař pro dospělé

Bolí vás ruce? Příčinou může být i akromegalie!

Trpíte bolestí rukou a zápěstí? Nedokážete si osolit polévku a psaní na počítači...

Mononukleóza

Dobrý den, Mám silné podezření, že jsem přenašečem mononukleózy. Za poslední...

Antrumgastritida,bulbitida,esofagitida

Dobry den, pri gastroenterologickem vysetreni mi byla zjistena tato diagnoza...

Výplach borovou vodou u kojence

Dobrý den. Použila jsem k vypláchnutí očí kojence borovou vodu, která stála...

Potíže se zubem

Dobrý den, při trhání osmičky, která byla křivě narostlá mi byla poškozena skovina...

Zimnice

Dobrý den, už více než měsíc mě každý večer zlobí zimnice. Nejdřív byla bez...

Ovulace po revizi dělohy

dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho po zamlkém těhotenství, a následné...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×