Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Těhotenství při mazlení

Sex Lucie . 9.7.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, s přítelem jsem ještě neměla sex, ale při mazlení měl penis přímo u mé pochvy. Je možné, že bych byla těhotná? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano, je to možné, nicméně málo pravděpodobné. Hezký den.

Související dotazy

Možnost otěhotnění při mazlení?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na dotaz ohledně mazlení....
Těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat na vhodnost cestování letadlem...
Těhotenství z mazlení?
Dobrý večer, už dlouho mě trápí jedna otázka. Je mi...
Těhotenství
Dobry den. V březnu 2016 se mi po 3. císařském řezu...
Nové těhotenství
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat před 14 dny v ranném...
Těhotenství?
Dobrý den, antikoncepci jsem brala asi tak rok a půl...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné otěhotnět při užívání hormonální...

Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, prosím vás. Přibližně od července minulého roku jsem vysadila antikoncepci...

Těhotenství při antikoncepci

Dobrý den, chci se zeptat jestli jemožnost otěhotnět pokud jsem si zkrátila...

Těhotenství při braní antikoncepce

Dobrý den, měla bych takový problém. Je mi 17 let. V pátek jsme s přítelem měli...

Těhotenství při braní ha?

Dobrý večer, možná jsme paranoidní ale čím víc si čtu nějaké dotazy a odpovědi,...

Těhotenství při HA

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci, avšak v poslední době jsem strašně...

Těhotenství při HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné otěhotnět při užívání HA. Menstruace...

Těhotenství při HA

Dobrý den, beru HA Lindynette ale občas jsem si zapomněla vzít pilulku večer...

Těhotenství při HA a krvácení?

Dobrý den, beru 2. měsíc hormonální antikoncepci (Jeanine) a mám možná takový...

Těhotenství při kardiomyopatii

Dobrý den, je mi 22 let a po porodu v prosinci 2009 mi byla zjištěna kardiomyopatie...

Těhotenství při menstruaci

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak velká je pravděpodobnost otěhotnění při...

Těhotenství při menstruaci

Dobrý den, v sobotu jsme měli s přítelkyní pohlavní styk a na prstu jí zůstalo...

Těhotenství při menstruaci a antikoncepci

Dobrý den,v užívání antikoncepce jsem si udělala čurbes,v posledním týdnu jsem...

Těhotenství při nepravidelné menstruaci

Dobrý den, chci se zeptat, mám nepravidelnou menstruaci a chci otěhotnět. Pan...

Těhotenství při odstranění jednoho vaječníku

Dobrý večer. Je mi 32 let a mám 2 děti. Ale ráda bych měla ješte jedno ale...

Těhotenství při orálním sexu

Dobrý den, přítel po mě vyžaduje každý den nejméně 2x denně orál penisu-abych...

Těhotenství při prasklém kondomu

O vikendu z 14 na 15.5 jsme s přitelem měli nechraněny sex. Antikoncepci neberu....

Těhotenství při užívání antikoncepce

Dobry denn Mrla bych dotaz, beru antikoncepci každý den, mohu bejt těhotná,...

Těhotenství při užívání antikoncepce

Dobrý den,užívám půl roku antikoncepci a teď se mi přihodilo poprvé za těch...

Těhotenství při užívání antikoncepce Foxinette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, zda-li je možné, abych otěhotněla při užívání...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Spálový bacil

Dobrý den, chci se zeptat, dcera 3r., asi před půl rokem jsme si všimli zvětšených...

Viagra posiluje u mužů romantickou lásku

Podle amerických odborníků může Viagra řadu uživatelů rozněžnit a navodit u...

Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?

Větší muži mají větší penis. I s tímto tvrzením je možné se setkat. Velikost...

Heliobacter pyroli - jsou nutna antibiotika?

Dobry den pane doktore. Ziji v Nizozemsku, jiz pres rok me travi ruzne zazivaci...

Bolest klitorisu

Dobrý den. Mám už půl roku, takový nepříjemný problém. Začal mě bolet klitoris,...

Bolesti varlat


MUDr. Jarmila Šišková

Interní a revmatologická ambulance

Mirtazapin Sandoz 30 mg

Dobrý den pane doktore, beru již třetím rokem Mirtazapin Sandoz 30 mg pravidelně...

Krev a bílkovina v moči


Kasovita stolice bolest bricha

dobry den mam otazku vcetne meho traveni na stolici chodim jenom rano ihned...

Milgamma N a Neuromultivit

Neuroložka se rozhodovala mezi Milgammou N a Neuromultivitem. Předepsala mně...

Hemeroidy

Dobrý den všimla jsem si u konečníku něčeho vypadá to jako vyrustek.Neboli to,...

Dotaz

Dobry den pane doktore měla bych dotaz chci postoupit umelě oplodneni mám už...

Krev z pupíku

Dobrý den, manželovi poslední dobou téměř denně teče krev přímo z pupíku. Prý...

Plicní adenopatie


Zahlenění


Vodnaté pupínky rukou


Bílé tečky na penisu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×