Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Trávení

Trávení Nela . 26.11.2009

Dobrý den, od května mám boreliozu,květnu přeléčena Doxybenem, teď 3 balení Azithromycinu. během užívání jsem měla velké bolesti žaludku a křeče ve střevech. Po dobrání ATB se,ale problém stále objevuje...žaloudek jako na vodě a po konzumaci např. smetany,mastných jídel atd. se objeví do 15-20min průjem (spravidla 1). Od dobrání ATB uběhlo již 14 dní ....může to být ještě v důsledku jejich braní nebo bude lepší si zajít za lékařem. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Rozhodně při užívání antibiotik byste měla současně konzumovat potravinové doplňky s obsahem prebiotik a probiotik, v lékárně vám poradí. Pokud by se i tak např. do týdne stav nezlepšil, navštivte lékaře.

Související dotazy

Trávení
Dobrý den prosím vás o radu.asi před pul rokem jsem...
Trávení
Dobrý den pane doktore,v listopadu minulého roku mě...
Trávení
dobrý den chtěla bych poradit už rok mám žlutý jazyk...
Traveni
Dobry den uz delsi dobu trpim na travici potize plynatost...
Trávení
Dobrý den, dlouhodobě trpím zažívacími problémy, nadměrným...
Trávení
dobrý den, dotaz se týká mého manžela. Casto ho bolí...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Trasení rúk

dobry deň mám 16 rokov a mám dosť velky problem s trasením rúk. Neviem prečo...

Traseni tela a motani hlavy

Dobry den prosim vas chtel bych se zeptat asi pred pul rokem jsem vysadil seroxat...

Trauma hlavy

Dobrý den, před třemi dny jsem se udeřila do hlavy a od té doby trpím silnou...

Trauma po bouračce

Dobrý den. Jak se mám vyrovnat zlého zážitku po bouračce? A jak se mám zbavit...

Trauma těhotných

Dobrý den pane doktore, jsem tehotna 22+0, dnes rano když jsem spala starší...

Trauma z macechy

Dobrý den, já bych měla takový dotaz. Jedná se o mojí sestřenici (7 let), které...

Trauma z porodu

Dobrý den, loni na podzim jsem rodila v Hořovicích své první dítě. Pro tuto...

Trauma?

Dobrý den, asi před 3 měsící jsem se velice intenzivně pohádal s přítelkyní,...

Traumatická nevenerická sklerozující lymfangoitida penisu

Při dráždění penisu rukou partnerky u mě došlo cca před rokem k natržení uzdičky....

Tráva

Dobrý den, včera jsem si dala asi 7 šluků trávy (poprvé), za měsíc půjdu na...

Trávení

DOBRY DEN MAM TRAVICI POTIŽE CHCISE ZEPTAT DASE Z KRVE NEBO JINEHO VYŠETŘENÍ...

TRÁVENÍ

Dobrý den,podstoupeno gastroskopie.Závěr: Inkompetence kardie,hiátus ve 40 cm...

Trávení

dobrý den chtěla bych poradit už rok mám žlutý jazyk a netrávím tak jak mám...

Trávení

Dobrý den,je mi 22 let,už ani nevím přesně jak dlouho mám problémy s trávením,určitě...

Trávení

Dobrý den pane doktore,v listopadu minulého roku mě postihla záležitost tato,v...

Traveni

dobry den už několik měsícu trpim neustalim kručením v břiše nebo vestřevech...

Trávení

Dobrý den. Potřebovala bych od vás poradit. Je mi skoro 15 let a v období...

Trávení

Dobrý den, v průběhu 10 let jsem byla nělolikrát vyšetřována s mírnou bolestí...

Trávení

Dobrý den, už tak pů roku mám pocit plnosti v břiše (nafouklé, plynatost, říhání-občasné)...

Trávení

Dobrý den, je mi 32 let, beru Euthyrox (autoimunní chron. zánět štítné žlázy...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otok nártu a bolest na chodidle

Dobrý den, jsem po operaci halluxu prosinec 2009. Mám stále otok nártu, jinak...

Bolest páteře

Dobrý den , poslední 3 měsíce jsem mival problémy s hlavou motání a bolesti...

Problém s předkožkou


Antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu užívat antikoncepci Qlaira, když...

Je nespavost následkem deprese, nebo její příčinou?


Riziko pohlavně přenosných infekcí


Zvýšený poměr AST/ALT

Dobrý den paní doktorko, asi 8 měsíců beru celkové Isoretionidy na akné, byla...

MUDr. Miluška Svobodová

Ordinace PL pro děti a dorost

MUDr. Marek Škanta

Ariamed s.r.o. - ortopedická ordinace

MUDr. Eva Skálová

Ordinace PL pro dospělé

Dermatitida

Dobry den, na zadku se mi udělali tyto boláky, vůbec nevim jak se jich zbavit,...

Zlatý stafylokok v pochvě

Dobrý den, byl mi diagnistikován ze stěru zlatý stafylokok v pochvě. Chtěla...

Bolest varlete

Dobrý den, prosím o radu druhý den mě bolí pravé varle, na zmačknutí je bolest...

Dlouhodobé trápení s ,,hemeroidy"?

Dobrý den, nevím přesně, jak dlouho mě tato nemoc trápí, ale myslím si, že...

Zkalená moč

Dobrý den.Když se můj dvou letý syn vyčůrá do nočníku a já to hned nevyleju,tak...

IgA chlamýdie

Dobrý den, při neurologickém vyšetření mi byl dělán i rozbor krve na boreliózu...

MUDr. Anna Kubinová

Praktický lékař pro dospělé

Strepfen a těhotenství

Dobrý den, S přítelem se snažíme o miminko. V sobotu jsem měla ovulaci a nechráněný...

Alregie

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,existuje nějaká alergie na zimu?děkuji

Vyrážka kolem brady

Dobrý den, asi před třemi měsíci se mi objevila červená vyrážka kolem brady....

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×