Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Třezalka

Renata . 24.9.2015

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné užívat třezalkový čaj a zároven i lék Neurol 0,25mg. Děkuji za odpověd.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Pokud Neurol 0,25 užíváte jen občas, je to možné.

Související dotazy

HA a třezalka tečkovaná
Dobrý den, v příbalovém letáku HA je uvedeno, že třezalka...
Deprex a třezalka
Vážená paní doktorko, začala jsem užívat antidepresiva...
Třezalka x HA
Dobrý den, koupila jsem si čaj jehož součástí je i...
Mirzaten 45mg a třezalka tečkovaná
Dobrý den,mám DM1 na inzulinu..trpím často nevolností...
Antidepresiva vs. třezalka
Dobrý den, zajímal by mě přesný důvod, proč se nedoporučuje...
Třezalka + alkohol
Byla mi doporučena třezalka na lehké úzkosti a nespavost...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Třetí den se léčím s pásovým oparem

Dobrý den, třetí den se léčím s pásovým oparem - Zovirax (5x denně 2 tbl 400mg)....

Třetí dítě po dvou císařích a hypotrofickém plodu

Dobrý den, chtěla bych znát Váš názor.Muj první porod skončil císařem pro srdeční...

Třetí oko

Dobrý den, na internetu jsem se dočetla o mém problému se třetím okem, které...

Třetí porod sekcí

Dobrý den, toužím dítěti, je mi 40 let, předchozí dva porody byly ukončeny neplánovanými...

Třetí těhotenství

Dobrý den, je mi 35 let, 170cm, 55kg. Mám dvě děti. V prvnim tehotenstvi jsem...

Třetí těhotenství - bolest jizvy

Dobrý den, jsem ve 30 týdnu těhotenství.Mám za sebou dva císařské řezy.První...

Třetí těhotenství po 2. císařském řezu

Dobrý den, chci se zeptat na možná rizika nebo doporučení - v polovině roku...

Třetí týden zápal plic

Mám třetí týden zápal plic a zánět pohrudnice. Byla jsem u plicní lékařky, beru...

Třetí varle?

Dobrý den, na levém varleti jsem si už dříve všiml bouličky. Vypadá jako...

Třetí zuby

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat - chybí mi dole v pravo 5,6 a 7 . Chtěla bych...

Třezalka

Dobrý den, na lehké úzkosti mi doktor doporučil dělat si třezalkový čaj 2krát...

Třezalka

Dobrý den, na lehké úzkosti mi doktor doporučil dělat si třezalkový čaj 2krát...

Třezalka

Dobrý den, mám dotaz na třezalku tečkovanou, mechanismus jejího účinku - může...

Třezalka

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli mohu užívat třezalku a Asentru 50? Třezalku...

Třezalka

Dobrý den paní doktorko, už nějakou dobu miám úzkostné stavy,sama jsem celekm...

Třezalka

Dobrý den,chci se,prosím,zeptat za jak dlouhou dobu po vysazení antidepresiv...

Třezalka + alkohol

Byla mi doporučena třezalka na lehké úzkosti a nespavost od doktora. Chci se...

Třezalka a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na vliv třezalky na hormonální nitroděložní...

Třezalka na úzkost a depresi


Třezalka tečkovaná a léky

Dobrý den,trpím chronickou úzkostí.Beru léky kventiax 25mg.Slyšela jsem,že je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolenou


Včasné odhalení infekce v ráně pomůže lepšímu hojení


Doxybene a alkohol

Dobry den dostal jsem Antibiotika Doxybene 100mg mekke tobolky,proteze jsme...

Pocit tělesa v krku


MUDr. Ilona Přibylová

Odborný interní lékař, gastroenterolog

Obřízka ve starém Egyptě


Červené pruhy sražené krve


Diagnoza J841.1


Augmentin 1g v těhotenství


Dávkování homeopatika Streptococcinum nosode C30


Zelený čaj může pomoci při léčbě poruch spánku


Po vytržení zubu výplach peroxidem


MUDr. Josef Šafr

Neurologická ambulance

Nález na ultrazvuku ve 20.tt


Dyspepsie


Zulbex


Svědění konečníku


Suchá pokožka hlavy, strupy


Praskání v uchu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×