Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tříselná kýla

Chirurgie Stanislav 27.6.2014

Dobrý den, jsem po reoperaci tříselné kýly, první operace laparoskopicky, reoperace dle Lichtensteina. Za jako bobu po operaci mohu začít s rekreačním sportem (kolo, plavání)?
Děkuji.

Odpovídá lékař:

MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

Vážený Stanislave, předpokládám tedy, že Vám byla voperována síťka. Po operaci kýly klasickým způsobem doporučujeme šetření po dobu 6ti týdnů. Ve Vašem případě, vzhledem k reoperaci, bych vydržela se sportem 2 měsíce. Plavání, ač se zdá neškodné, na vrcholové úrovní - kraul, motýlek, dosti namáhá břišní stěnu, potažmo tříslo. Určitě vyčkejte do dokonalého zhojení rány.

Související dotazy

Tříselná kýla
dobry den lekař aniž by me vyšetřil stanovil diagnozu...
Tříselná kýla
Dobrý večer,před 10 dny se mi objevila tříselná kýla.Mám...
Tříselná kýla
Dobrý den, podle všeho co jsem si u vás na serveru...
Kýla
Dobrý den , všiml jsem si že to mám nafouklé na levé...
Tříselná kýla
chcem sa spytat ze ked som bol v loni v pardubicich...
Kýla tříselná
Chtel bych se zeptat jestli se muze neco stat kdyz...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tříselná kýla

Dobrý den,začalo mě bolet v na pravém místě v podbříšku ,bolest nepřichází sama...

Tříselná kýla

DOBRÝ DEN, MŮJ DĚDA MÁ TŘÍSELNOU KÝLU. JE VELKÁ ASI JAKO VAJÍČKO. NĚKDY HO BOLÍ,HLAVNĚ...

Tříselná kyla

Lze cvičením k posílení břišních svalů zastavit zvětšování počínající tříselné...

Tříselná kýla

Dobrý den, na pravý noze nahoře na stehně mám velkou svalovou hernii... Chtel...

Třiselna kyla

dobry den mam doraz pritel ma třiselnou kylu a ma jit na operaci ma strach ze...

Tříselná kýla

chcem sa spytat ze ked som bol v loni v pardubicich operovan laparoskoypicki!a...

Tříselná kýla

dobrý den, byla mi diagnostikována tříselná kýla, v pravé části podbřišku....

Tříselná kýla

dobrý den, byla mi diagnostikována tříselná kýla,v pravé části podbřišku. jen...

Tříselná kýla

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,je možné ze triselna co ma přítel,celkem velkou...

Tříselná kýla

Dobrý den, posledních pár dní trpím zácpou a když jsem včera "tlačil"...

Tříselná kýla

Minulý týden ve středu jsem podstoupila operaci tříselné kýly, chci se zeptat...

Tříselná kýla

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je normální třetí den po operaci tříselné...

Tříselná kýla

Dobrý den, jsem 12 dnů po operaci tříselné kýly na pravé straně klasickou...

Tříselná kýla

Dobrý den, dcera 5 let má tříselnou kýlu, jsme objednáni na operaci na říjen...

Tříselná kýla

Dobrý den, když mi bylo tři nebo čtyři roky, operovali mi tříselní kýlu. Dnes...

Tříselná kýla

Dobrý den, v příloze posílám lékařskou zprávu z chirurgie. Na ultrazvuku mi...

Tříselná kýla

Dobrý den, snoubenec měl před 3 roky tříselnou kýlu,která mu bohužel praskla,chtěla...

Tříselná kýla

Dobrý den, právě jsem podstoupil operaci tříselné kýly laparoskopickou metodou....

Tříselná kýla

Dobrý den.Jsem objednán na plastiku třís. kýly, ale pro kapacitu nemocnice...

Tříselná kýla

mám 14 dní po laparoskopické operaci tříselné kýly. Chci se zeptat, kdy se mohu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Venózní angiom

Dobrý den, pro každodenní bolest hlavy v týlu a temeni s postupem na spánky...

Zánět mazové žlázy

Dobry den,mam zrejme zapalenu mazovu zlazku na velkom pysku ohanbia, svrbi to...

Vymizení těhotenských příznaků v 9+2tt

Dobrý den, včera mi vymizely těhotenské příznaky, přestalo mne bolet v podbříšku,...

Zlomenina obratlového výběžku

Vážený pane doktore, chtěla bych Vás poprosit o radu - protože jak už zde bylo...

Píchavé bolesti žaludku

Dobrý den . Je mi čtrnáct let a v posledním půlroce mám píchavou bolest v oblasti...

Časté pálení žáhy

Mám dotaz často mě pálí žáha můžete mě poradit jak proti tomu postupovat a jak...

Žilní neprůchodnost

Dobrý den, mám dotaz na příznaky případné žilní neprůchodnosti. Týden mě bolí...

Svědění řitního otvoru a páení při močení


Pupínky na jazyku

Dobry vecer, obracim se na Vas s problemem, ktery jsem zpozorovala dnes pri...

Bolest pod kolenem - začátek holenní kosti

Dobrý den, už tři roky aktivně hraju florbal jako golman, tudíž namáhám kolena...

Krvácení po Lamictalu a antikoncepci

Dobrý den, poprosím Vas o radu. Beru lamictal na epilepsii nyní mam navysenou...

Kožní potíže

Dobrý den, je mi 21 let a tak poslední měsíc pozoruji, že se mi občas natrhne...

Odstranění štítné žlázy

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat když mám zvýšenou aktivitu Štítné žlazý a...

Přetržená uzdička

Zajímalo by mě zda nevadí že mám přetrženou uzdičku na penisu. Stalo se mi to...

Spala

Dobry den v sobotu jsme byly s dcerou u lekare ,byla nam zjištěna spala,objevili...

Brnění převážně levé nohy a ruky,prudká vystřelující bolest z brnícich končetin do hlavy,okamžitá nevolnost na ztrátu vě

Dobrý den.Milan 31..přibližně asi půl rok si všímám častého pískaní v uších...

Zlomenina prstu

Dopis od lekare : dnes pad s kolobezky , nekrakave se poranil na prave ruce otok,...

Interkostální neuralgie


Zlomenina zápěstí


Bolest v třísle


Reklama
Zavřít