Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Tsh

Endokrinologie Barbora 14.11.2015

Prosim jeste doplnujici otazka od meho posledniho dotazu,za jak dlouho od zvyseni davky letroxu se upravi tsh (kdy priblizne se muzu pokouset o miminko) ?dekuji za odpoved

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den,
plná odezva bývá za 4-6 týdnů. Jak jsem ale již psala, nejprve je potřeba hladinu TSH skontrolovat, až poté se o graviditu pokoušet.
Mějte se hezky.

Související dotazy

TSH
Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79...
TSH
Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH...
Hodnota TSH
Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku,...
TSH v krvi
dobrý večer, prosím o pomoc . V pondělí mi dělají...
Zvýšená hladina TSH
Dobrý den, mám dotaz ohledně štítné žlázy. Měla jsem...
Zvýšené TSH v těhotenství
Dobrý den, jsem v 11. tt. Otěhotněla jsem bez jakýchkoliv...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Tříštivá zlomenina se nehojí

Dobrý den, mám tříštivou otevřenou zlomeninu ruky, uvnitř je dlaha. Je to už...

Tříštivá zlomenina stehení kosti

Dobrý den,manžel mě 20.9.2008 tříštivou ulomeninu stehenní kosti do kosti mu...

Tříštivá zlomenina stehenní kosti

Dobrý den, jsem 6 let po operaci tříštivé zlomeniny stehenní kosti. Mám voperované...

Tříštivá zlomenina zápěstí

Dobrý den, dne 20.9. jsem utrpěl tříštivou zlomeninu zápěstí, bylo mi reponováno...

Tříšťivá zlomenina záprstní kosti

Dobrý den, před 6 týdny jsem si způsobila tříštivou zlomeninu záprstní kosti...

TSA

CHTELA JSEM SE ZEPTAT JAK SE POZNA NA SOBE TSA.

TSH

PAní doktorko, jsem po úspěšné léčbě Hodgkinova lymfomu. Poslední chemo byla...

TSH

Dobrý den paní doktorko, od poloviny prosince mám bolesti rukou (šlachy v předloktí,...

TSH

Dobrý den, léčím se se sníženou funkcí štítné žlázy a beru Euthyrox 50 jednu...

TSH

Dobrý den, v roce 2000 jsem se léčila se št. žlázou, měla jsem hodnoty tsh...

TSH

Dobrý den jsem 6 let po celkové TTE a nějak se mi nedaří srovnat hormony a vápník....

TSH

Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79 Ft 4 10,44 Ca 2,17 chtěla...

TSH

Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH 7,408 paní doktorce jsem...

TSH

Dobrý den, moje sedmnáctiletá dcera trpí přibližně rok problémy se zvýšenou...

TSH v těhotenství

Dobrý den , chtěla bych se paní doktorko zeptat na to , že v 8. TT my byl odebrána...

TSH - 1,15 v norme

Dobry den,chcel by som sa opytat nedavno som bol na odber krvi na stitnu zlazu...

TSH - parametr

Dobrý den, prosím o zodpovězení dotazu - mám TSH (štítná žláza) 0,301 a dočetla...

TSH - vývoj situace

Dobrý den, léčím se sedmým rokem s autoimunitním chronickém zánětu ŠZ - z kontroly...

TSH ---léky

Dobrý den, asi 3 roky se léčím s hypofunkcí št. žlázy,na začátku byla hodnota...

TSH 0,005 a fT4 33,7

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé "štítné žlázy". Před šestnácti lety mi byl vyoperován...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zalehlé ucho

Dobrý den.mam zalehle ucho asi 3 dny.rymu jsem ani neměl a ale před tím se mi...

Tvorba modřin na rukou a na nohou

Dobry den je mi 41 let a pozoruji,ze občas se mi objeví na kůži (ruka,noha)...

Přenos streptokoka


Folikulitída a fibromky

Vystouplé znaménka? Bradavice? Nevím co by to mohlo být, ale vím že můj děda...

Uzlíky ve štítné žláze

Dobry den, chtela bych se zeptat. Pred porodem jsem se lecila asi 7 let na...

Zvětšené uzliny

Dobry den prosim o pomoc ....koncem dubna jsem byla na ockovani proti tetanu...

Prdění vagíny

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je prdění vagíny normální nebo dá se to nák...

Ostrá bolest pod prsty u nohou

Dobrý den, delší dobu mne trápí občasná ostrá bolest při chůzi pod prostředními...

Po jaké době by se projevila otrava krve?

Dobrý den , Mohu se zeptat po jaké době by se projevila otrava krve ? A...

Mamdlové kameny

dobrý den mam mandlové kameny ( hrudky ),které jdou težko ven. Jak se dá tohoto...

Gardnerella

Partnerce byla zjištěna Mycoplasma hominis, Ureaplasma urealyticum/parvum a...

Zažívací potíže

Dobrý den, dnes jsem byla na lékařském vyšetření u praktického lékaře a chci...

Genitální opar


Léčba zlomeniny hlezna

Dobrý den, chci se zeptat předpokládanou délky léčby resp. kdy budu moci chodit....

Mírná trombocytóza a leukocytóza


Přenos streptokoka


Hořkost v krku

Dobrý den, už třetí den mě trápí hořkost v krku, ne, že by to bylo nějak nesnesitelné,...

RTG zubů

Dobrý den, včera jsem byla u zubaře s 12 letou dcerou a ten se jí snažila udělat...

Zúžení pochvy

Dobrý den Chtěla bych se zeptat co mám dělat když mam roztahlou pochvu delame...

Chondropatia

Dobry den, chtel bych prosim znat Vas nazor na muj vysledek z magneticke rezonancie....

Reklama
Zavřít