Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

TSH a CL

Endokrinologie Ivett 31.8.2010

Dobrý den, byla jsem na krevních testech /případně můžu naskenovat své hodnoty/ a mám zvýšené TSH a CL. TSH 4,640mIU/l a CL 109 mmol/l. Pan doktor mi řekl , že mám přijít za 6 týdnů na znovu testy. Mám ale obtíže, že pockiťuji vnitřní třas, v krku mám jakoby knedlik, již měsíc mám měsíčky/ na gyneko.zatím čekáme/, cítím únavu, nic se mi nechce dělat, když udělám pár věcí tak je to dostačující. Můžete mi prosím poradit, zda mám opravdu čekat a trápit se nebo se s tím dá něco dělat rychleji??
Děkuji IŠ

Lékař uLékaře.cz
Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, čekání bude nutné - někdy se musí překontrolovat v čase, jak testy vycházejí vývoj v organimu přinese změnu a teprve potom je možné léčit. Léčení by mělo být podloženo pozitivní laboratoří, kterou vy nemáte, rozpětí TSH je 0,37-5,0 a vaše hodnota se horní hranici teprve blíží. Máte pravděpodobně sníženou funkci štítnice, více info zde: http://www.ulekare.cz/clanek/stitna-zlaza-1186?search=hypothyreosa&from=0 . Hezký den.

Související dotazy

TSH
Dobrý den po operaci tte 14.11.2016 TSH 24.2. 15,79...
TSH
Dobrý den byla jsem na vyšetření krve měla sem TSH...
Hodnota TSH
Dobrý den, před 3 roky jsem byla vyšetřena na MR mozku,...
TSH v krvi
dobrý večer, prosím o pomoc . V pondělí mi dělají...
Zvýšené TSH v těhotenství
Dobrý den, jsem v 11. tt. Otěhotněla jsem bez jakýchkoliv...
Zvýšená hladina TSH
Dobrý den, mám dotaz ohledně štítné žlázy. Měla jsem...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

TSH - vývoj situace

Dobrý den, léčím se sedmým rokem s autoimunitním chronickém zánětu ŠZ - z kontroly...

TSH ---léky

Dobrý den, asi 3 roky se léčím s hypofunkcí št. žlázy,na začátku byla hodnota...

TSH 0,005 a fT4 33,7

Dobrý den, mám dotaz ohledně mé "štítné žlázy". Před šestnácti lety mi byl vyoperován...

Tsh 0,66 a menstruace

Dobrý den paní doktorko, mám dotaz ohledně hladiny TSH. Chystám se na první...

TSH 28,6

Co to znamená TSH 28,6 co to je za hodnotu, mám nějakou chorobu štítné žlázy...

TSH 28,6

Je možné ,že by v listopadu 2015 jsem měl hodnotu TSH 28,6 a nyní jsem to měl...

TSH 5,3 a otěhotnění

Dobrý den, z výsledků krve mi byla zjištěna nižší činnost štítné žlázy (ve...

TSH 5000 v I trimestru

Dobrý den, v 6 tt těhotenství mi byla odebrána krev kvůli štítné žláze. Vyšetření...

Tsh 6,37

dobrý den, čekám druhé dítě, jsem v 5tt a z krve mi vyšlo TSH 6,37, fT4 je v...

TSH 8,325

Dobrý den, podle výsledku krve jsem se dozvěděla, že mám špatnou štítnou...

TSH a FSH

Dobrý den, Vážená paní Doktorko,je mi 43 let a za poslední 2 roky jsem přibrala.Během...

TSH a FSH hormon

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na Váš názor. Chtěla jsem poslat...

TSH a FSH hormon

Dobrý den paní doktorko, ráda bych se zeptala na Váš názor. Chtěla jsem poslat...

TSH a fT4 při nasazení léčby euthyroxem

Dobrý den, jsem těhotná (aktuálně v 21.tt). Od dětství jsem sledována na endokrinologii....

TSH A LÉČBA

Dobrý den, poPSala bych Vám vývoj mé štítné žlázy od roku 2012, kdy mi byla...

TSH a Tg po TTE a radiojodu

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, mám dceru 19 let, v 10/2015 zjištěn...

TSH hodnoty

Dobrý den, chtěla bych se jen poradit o svém krevním obrazu (hormony). Beru...

TSH hormon 1,49

Dobrý den, prosím Vás o radu. Snažíme se o miminko už rok a pořád se nám to...

TSH na spodní hranici v 10. týdnu těhotenství

Dobrý den, imunolog mi zjistil TSH hormon na spodní hranici 0,865. Referenční...

TSH nula

Dobrý den, vím, že dotazů ohledně výsledků krve je na stránkách hodně. Hraniční...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Lichen sclerosus a atrophicus penisu

Na penisu se mi objevila "vyrážka", nesvědí apod., Po používání myfungaru nedošlo...

Plané neštovice

Dobrý den chci se zeptat co mám udelat když dcera ma neštovice a pritelkyně...

Lehce zvýšená teplota

Dobry den uz asi tri mesiace mam zvysenu teplotu do 37,5 vsetky vysledky z krvy...

Lichen sclerosus et atrophicus

Dobrý den, je mi 21 let a již 3 roky trpím pohlavně/kožní nemocí. Začalo to...

Výtok po hysterektomii

Dobrý den,prosila bych o radu ohledně zapáchajícího výtoku,jsem již 9 let po...

Bolest a otok dásní

Mám oteklé dásně, dokonce jsem to již konzultoval s lékařem. Nasadil mi antibiotika...

Bolest v uchu

Dobrý den, tuhle noc (7.července 2017) mě začalo bolet pravé ucho. Později v...

Problémy se zubem

Dobry den, jiz delsi dobu se potikym s problem zubu. Temer dva roky mi zubarka...

Snížená funkce štítné žlázy

Dobrý den, chci se zeptat, zda by jsme mi doporučili nějaký doplněk stravy pro...

Boulička u krční mandle

Dobry den,asi pred 3 mesici jsem objevila u prave mandle boulicku jakoby potazenou...

Křeče při sexu

Dobrý den, nedávno jsem mela první sex se svým přítelem a během souloze jsem...

Závratě, brnění rukou, únava, nadměrné pocení, těžké nohy a ruce

Dobrý den, chci poprosit o Váš názor, co by mohlo být příčinou mých potíží....

Tvrdá bulka v konečníku

Dobrý den, je mi 26 let a dnes jsem si nahmatala tvrdou bulku u konečníku. Bolí...

Závratě a hučení v uších

Dobrý den. Už téměř měsíc měsíc mě trápí trvalé závratě a hučení v ušich....

Darování krve

Dobrý den, cca před 2 lety jsem byla darovat krev, ale bohužel jsem měla žíly...

Halucinace před spaním

Dobrý den, už druhý den v týdnu jsem měl halucinace před spaním vlnilo...

Zlomenina vnějšího kotníku

Dobrý den, před 26 dny jsem si zlomila vnější kotník bez dislokace (zpráva říká:...

Výměna kolenního kloubu

Mé matce je 71 let a její ambulantní lékař jí doporučil totální výměnu kolenního...

Antidepresiva-Mirzaten

Dobrý den brala jsem mirzaten 15,tabletu večer psych.mi to zvýšila na na 2...

Popis EEG

Dobrý den byla jsem se synem na vyšetření EEG a vyšly my výsledky EEG:OO/ZO,nad...