Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Účinek antikoncepce a infekční průjem

Antikoncepce Marie 24.8.2011

Dobrý den,
prošla jsem si diskuzi, nicméně si stále nejsem jistá v jedné otázce.
Dnes mi byla prokázána kampylobakterióza, s těžšími průjmy jsem se trápila něco kolem 3 dní, teď už je to mnohem lepší, průjmy odezněly. Vím, že průjem ovlivní účinnost pilulky, zvláště pokud nastal do 4 hodin po jejím užití (což asi 2 dny nastal).
Zajímalo by mě, za jak dlouho je účinnost HA po takovémto infekčním průjmu opět obnovena? Někde jsem četla, že 8. den, někde že 10... jak to tedy přibližně je? Jak dlouho se raději chránit i pomocí prezervativu?
Děkuji mockrát za odpověď!

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den, doporučuji chránit se pomocí prezevativu v takovém případě po 7 dní bezchybného...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Antikoncepce a průjem
Dobrý den, první týden po menstruaci jsem měla dva...
Antikoncepce průjem
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na účinek antikoncepce....
Antikoncepce a průjem
Dobrý den Chci se zeptat beru antikoncepci v půl 7...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den, dnes jsem v 5 ráno a 10 dopoledne měla průjem,...
Účinek antikoncepce
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat když teď jsem nemocná...
Antikoncepce a průjem
Dobrý den pane doktore. Chtěla bych se Vás zeptat na...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Účinek antikoncepce

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat když teď jsem nemocná a beru Paralen grip...

Účinek antikoncepce

Dobrý den. Od 7.do 11. 4. Jsem měla poslední menstruaci. Od 8.4. Beru svou...

Účinek antikoncepce

Dobrý den! Když jsem na začátku minuleho cyklu brala ATB, budu v nádchazejicim...

Účinek antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu s antikoncepcí Belara užívat Multivitaminy...

Účinek antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli antikoncepce zabira proti otehotneni,...

Účinek antikoncepce

Dobrý den, brala jsem 10 dní Lansoprol 30 na uklidnění žaludku. Jelikož se mé...

Účinek antikoncepce

Dobrý den, beru antikoncepci Minervu a v odpoledních hodinách jsem měla sex...

Účinek antikoncepce

Dobrý den, po půl roce jsem se rozhodla nasadit novou HA - Artizii. Menstruace...

Účinek antikoncepce

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,včera ráno v brzkých hodinách jsem měla vodnatý...

Účinek antikoncepce a antibiotik

Dobrý den paní doktorko,chtěla bych se zeptat od 14.3. jsem užívala antibiotika...

Účinek antikoncepce na antibiotika

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda antibiotika Amoksiklav ovlivňují účinnost...

Účinek antikoncepce po jejím dobrání

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsem měla pohlavní...

Účinek antikoncepce v 7-denní pauze

Dobrý den, ráda bych se zeptala na účinek antikoncepce v 7-denní pauze. Obvykle...

Účinek ATB Klacid 500 a YAZ

Dobrý den, ve Vasich zveřejněnych diskuzích jsem našla hodně dotazů na snizeni...

Učinek ATB na antikoncepsi

Dobrý den, beru antikoncepci Jangee 0,03 mg/ 3 mg a v pondělí jsem dostala antibiotika...

Účinek clostilbegytu

Dobrá den, chtěla jsem se optat, jaká je šance otěhotnění při užívání léku Clostilbegyt,...

Účinek HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když jsem začala HA používat 2.dne menstruace,...

Účinek HA

Dobrý večer od soboty beru gynopevaryl 150 combi pack čípky (3 čípky) a krém...

Účinek HA 8. den po 7denní pauze

Dobrý den, pokud užívám svou 1. antikoncepci Katya celý měsíc pravidelně a po...

Účinek HA Yaz

Dobrý den, začnu užívat HA Yaz, po jak dlouhé době budu moci mít pohlavní styk...